Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 753
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 180
Да е жива и здрава Мегън! Сватбата им с Хари ми е много хубав спомен за чудесно време, прекарано с приятели.

# 181
На този ден, през 1982г
Кръщенето на Уилям
Как сладко спи Simple Smile

GB, твоят мъж беше фотограф или бъркам?

# 182
Целият сервиз

# 183
  • Някъде там
Значи са зодиите на Арчи и Лили, пък аз се пънех да видя букви в това колие🤣
Чашата е красива, много ми допада и инициативата е чудесна.
От одеве съм залепнала в сайта на марката на  чашата, понеже съм фен на такава посуда. Нагледах се на красоти.
Меган определено има много добър вкус.
Клипче на една от включилите се в  инициативата.
https://www.instagram.com/p/CSKSL5hltkw/?utm_medium=copy_link

# 184
Верче, ето я Летисия:

# 185
Много ного са хубави. Момичетата са по-високи от нея, ще станат много хубави девойки.
Харесва ми обувките им, на момичетата, на Летисия не виждам добре, но на първо четене - не.
Фелипе си е е Фелипе Heart Eyes

# 186
https://www.news24.com/you/royals/news/exclusive-princess-charle … e-albert-20210804
Шарлийн категорично отрича твърденията, че престоят й в Африка се дължи на проблеми в брака й. Претърпяла е няколко много сериозни операции, което изключва вероятността това да е лека ушна инфекция.

# 187
От сватбата на Кити насам, постоянно ми излизат сестрите й

Как преследват папараците Flushed
https://www.instagram.com/reel/CRto5QyIiAe/?utm_medium=copy_link

# 188
# 189
  • Някъде там
https://www.news24.com/you/royals/news/exclusive-princess-charle … e-albert-20210804
Шарлийн категорично отрича твърденията, че престоят й в Африка се дължи на проблеми в брака й. Претърпяла е няколко много сериозни операции, което изключва вероятността това да е лека ушна инфекция.
Друго си е като има подробности какви са операциите. Тя няколко пъти каза, че не е проста инфекция, а е претърпяла няколко интервенции , обаче глупостите продължаваха.
Освен всичко друго е имала хронични проблеми с ушите, от това че е  била профи плувец.
Тази снимка от миналата година, няма да я забравя.

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 22:51 от daviz

# 190
Милата Шарлийн, стискам и палци да се възстанови бързо и да се прибира при семейството си:
Усложнението възникна, след като тя направи синусов лифтинг и костен трансплантат в Европа по -рано тази година.

„Лекарите ме инструктираха, че все още не мога да летя, защото не мога да изравня ушите си и следователно не мога да летя над 20 000 фута“, каза тя на ВАС.

"Липсва ми съпругът ми, бебетата ми - Жаки и Бела - и кучетата ми ужасно, но не мога да наложа възстановяване на костите и мембраната, отнема време."

# 191
Много хубав клип на Меган и чудесна инициатива!

Милата Шарлийн. Дано всичко отшуми бързо

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 23:11 от Анонимен

# 192
Сервизът от клипчето вече е разпродаден със светлинна скорост, часове след излизането на видеото

Дано бързо се възстанови Шарлийн, кой знае колко й липсват вече децата и стария й живот.

# 193
  • София
Много хубави и летни са испанците!
Летисия ми харесва най-много, роклята ѝ изглежда чудесно, еспадрилите и също ми харесват. Тези на момичетата не, но дрешките им да.

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 00:11 от Lana

# 194
Аз не схващам нещо, ако Шарлийн и Алберт искат да се разведат защо им е да лъжат, че е болна? В крайна сметка няма да са първата кралска двойка, която се разделя. Разбирам до момента да са били с перфектен имидж като семейство, че да не искат да го развалят, но и това не може да се каже за тях, заради хойкането на Алберт. Имат законни наследници вече, така че ако искат да не са заедно, не виждам защо да не се разделят, а ще лъжат и мажат? Ако става дума за лечение на някакво психично състояние не мисля че при положение, че може да се лекува в цял свят и то при най-добрите специалисти, то трябва да се забие баш там. И ако е това, как ще се излекува, щом децата й не са наблизо? Лично аз съм склонна да вярвам, че лекува тези ушни усложнения. Дано се оправи от каквото и да боледува. Изглежда ми добър и свестен човек.

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 05:57 от Lilia*

Общи условия

Активация на акаунт