Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 754
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 195
  • Някъде там
Харесаха ми и на мен момичетата и Летисия вчера.

.
Готина лежерна Мери.

Фреди със смешен халат. 😀

# 196
Фреди си е компромат с тоя халат и подобен антураж.

# 197
Летисия и момичетата ми харесаха, само нещо обувките на инфантите да ми Hands Thumbsdown А пък аз харесвам такива, но тези много груби и неудобни изглеждат. Мери изглежда добре на тази почивка.
Списък на организациите и известните хора дотук включили се в инициативата на Меган 40х40

Ето и един подробен пост от туитър:
https://twitter.com/latteIicious/status/1422917958699950081?s=19

# 198
  • Някъде там
Тъкмо мислех да качвам, колко много хора и организации са приели идеята на Меган и се включват.

Обувките не ги коментирам, защото не ги харесвам по принцип. Виж тоалетите да.
Гащеризона е Зара.

# 199
Много са хубави испанците

# 200
Много са красиви испанските принцеси. Съвсем скоро ще има да плакнем очи в съвременни принцеси и бъдещи кралици. И то повечето наистина красиви.

# 201
С такива симпатични родители като Летисия и Фелипе ще станат красавици я, няма къде да ходят Joy

# 202
  • София
Много мили снимки на принц Уилям с кралицата-майка бяха споделени вчера за годишнината ѝ:

И една чудесна фотография на херцогиня Катрин с принцеса Шарлот:

# 203
Като бебета Кеймбридж много си приличат Grinning
Особено момчетата
А Луи е копие на майка си

# 204
С такива симпатични родители като Летисия и Фелипе ще станат красавици я, няма къде да ходят Joy

Определено. С нетърпение чакам да видя пораснали и скандинавските принцеси.

# 205
  • Някъде там
Прекрасни са испанските момичета. Само се надявам да са по усмихнати и лъчезарни от Летисия. Иначе много ги харесвам.
Готина спортистка...Кучето неизменно с тях.

Хюсеин с чичо си вчера.
Панталона му стои смешно. Иначе е готин. Много ми е любопитно има ли си приятелка, но никаква информация няма за личния му живот, само за хобитата.
Ще ми е интересно дали и той като баща си ще се ожени по любов и ще има само една жена. Предполагам че са му дали добър пример.

# 206
Ерика Пелусини, дългогодишна приятелка на Джак, разказва какво всъщност е станало на яхтата - четирима колеги и приятели (и нищо повече) разпускат.
Извинява се, че е била топлес.
https://www.eonline.com/news/1296133/jack-brooksbanks-friend-apo … edium%3Dlink-post

Явно Джак е невинен.

# 207
Летисия или много съм свикнала да я гледам  на високи токчета или от роклята, но ми липсват тук определено токчетата.
Момичетата са много симпатични както обикновено, тия еспадрили обаче само в класическия им вид ги възприемам.

Мери много ми харесва така в ежедневни дрехи.

# 208
Испанците са страхотни. Много красиво семейство. Като отношения не ги знам как са, но естетически са наслада за окото.
Летисия и аз не мога да я възприема без токчета, с тези равни, ниски обувки.

# 209
Още няколко красиви портрети на Меган, бях ги подготвила за вчера, но не успях да ги сложа:

С Антъни Джошуа:

Общи условия

Активация на акаунт