Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 012
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Имелда Стонтън ще е новата Елизабет в "Короната"

Благодаря за темата! Flowers Sunflower

# 31
  • Майничка
Ай, професор Ъмбридж! 😁

# 32
  • София
Оо, не, тази винаги ми е приличала на Масларова.

# 33
  • Sydney
Оо, не, тази винаги ми е приличала на Масларова.

Хаха 😂😂😂

И аз гледах кадри/снимки от новия шутинг. Ще ми е трудно докато свикна.

# 34
  • Пловдив
Ай, професор Ъмбридж! 😁

Мдааа, много хора са реагирали отрицателно заради това, явно всички фенове на ХП сме злопаметни Grinning

https://www.spletnik.ru/culture/serialy/102644-zvezda-garri-pott … riale-korona.html

# 35
  • Down south
Уилям беше на ваканция с необвързани приятели.
Докато Джак и Фредерик сами с няколко жени на яхта, някои от които topless.

В крайна сметка и те са хора и нищо човешко не им е чуждо. В техните случаи, папараци ги дебнат във всеки един момент и тук явно са успели.
 Ако разбира са се те, а не е монтаж.

# 36
Не вярвам да е имало нещо повече освен показаното ни от папараците. Но....ще видим.
Благодаря за темата. Беше ми много интересно да прочета за божутата.

# 37
Имелда Стантън се знае отдавна, че ще играе кралицата, сега ли са се възмутили феновете и защо точно?

Абе няма да ми стане приятно ако моят мъж го снимат така, ама знае ли човек, може и да не ми пука Simple Smile добре, че не е Хари както каза някой Grinning

# 38
Оф, това да не е оня случай, когато случайни хора разказваха как Уилям танцувал като фламинго и то съвсем самичък на дансинга и че им било чак неудобно да го гледат? Даже помня, че Тирамису беше пуснала клипчето😄

Имелда нещо никак не ми докарва на кралицата, но не разбрах все пак какъв е проблемът тя да я играе. Трудно ще намерят нейна двойничка.

# 39

Ето го - хората доста се забавляваха с комичните му движения самичък насред дансинга🤣 Но за да го оправдаем споменаха че Кейт трябвало да е спокойна, тъй като жените го гледали в недоумение. Доколкото видях присъстващите наистина се подхилкваха развеселено на тая комична картинка😄

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 18:58 от Анонимен

# 40
Балморал

# 41
Ше се опитам да ви разсея от леко скучноватата тема за изневерите на Уилям като ви разходя из “градината на Англия” Кент и по-точно замъкът Хивър. Родното място на Ан Болейн, втората съпруга на Хенри VIII и майка на кралица Елизабет |. Снимките в спойлер са доста, прескочете поста, ако ви е скучно.

Скрит текст:

С първоначалния си облик замъка в Хевър се сдобива с годината на своето построяване – 1270 г. 200 години по-късно той е напълно променен от богатото семейство на Томас Болейн. Неговите две дъщери – Мери и Ан, привличат вниманието на краля и след известно време той сключва брак с Ан.
Ан не успява да дари Хенри VIII с мъжки наследник, като в допълнение на това е обвинена в прелюбодение с брат си и с други мъже и обезглавена през 1536 г. В замъка в Хевър и днес се съхранява нейни и на Хенри вещи, както и молитвеника й, който е носела до края на дните си. Замъкът в Хевър преминава в ръцете на друга Ан – тази от Клеве, която го получава от Хенри, тъй като е била неговата четвърта съпруга.
В периода между 1749 г. и 1895 г. замъкът в Хевър принадлежи на фамилията Мийд-Уолдо и претърпява период на силен упадък. Съвзема се през 1903 г. след като бива закупен от американския мултимилионер Уилям Уолдорф Астор. Той наема цяла армия от майстори, който да възобновят изцяло замъка. След смърта му през 1919 г. замъкът в Хевър преминава в ръцете на малкия му син Джон Джейкъб Астор V. Замъкът в Хевър е отворен за посещения през 1983 г.

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 21:08 от G&B

# 42
Фелипе, Летисия и момичетата са пристигнали в Майорка днес

# 43
Прекрасен първи пост, благодаря!
Майка ми е влизала в съкровищницата в Ермитажа и ми е разказвала, имаме и доста книги.

# 44
  • Някъде там
Видях го готиния Фелипе, но нямах време да го кача. Дано видим  Летисия с разкошни рокли като миналата година.
Аз ще сложа малко кофти информация.
Белгийската принцеса Клер е диагностицирана с рак и за това не се е появявала публично от края на 2019та.
Таблоидите твърдят, че щели да се развеждат с Лоран, но истината  се е оказала друга, според този профил.
Твърдят, че са проверили информацията.
Дано има сили да пребори коварната болест.
https://www.instagram.com/p/CSAXui-DkZq/?utm_medium=copy_link
На норвежците кученцето е починало.
Мете сподели снимки в личния си профил.

Общи условия

Активация на акаунт