Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 019
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 45
Мариус колко прилича на майка си.

Как изглеждаше принцеса Клер, може ли снимки? Дано се пребори и оздравее напълно.

# 46
На клипчето, което е пуснато по-горе видях човек, който е пийнал и се кефи на музиката. Танцува и на мен лично не ми изглежда комичен, не е пиян, не е гол, не се държи неприлично, не задява мацки. Очевидно нищо човешко не му е чуждо.
Благодаря за снимките и информацията за родното място на Ан и Мери Болейн!

# 47
Годишнина имат днес

# 48
Много неприятни новини. Дано се възстанови напълно белгийската принцеса.

# 49
  • Някъде там

Как изглеждаше принцеса Клер, може ли снимки? Дано се пребори и оздравее напълно.

# 50
  • в сърцето на един мъж...
Абе видимо Уили се кефи да танцува, няма жени по врата му, не е с гол задник на билярд, не носи и униформа, та човека разпуска в дискотека. Като си пийнем и ние, повечето от нас се държат така. Та нищо му няма Simple Smile
G&B - благодарности, страхотно място, много е красиво, предполагам на живо е още повече. Мааалко завиждам, че имаш възможност да ни покажеш тези места, но пък и много се радвам, че ги виждаме все пак! Благодаря още веднъж за информацията, ще се радвам да пуснеш още снимки от разходки!
Жалко за принцесата, дано успее да се излекува!

# 51
Geia, благодаря! Специално за теб.💐
Скрит текст:
Уилям Уолдорф Астор купува замъкът Хивър прес 1903.  След смъртта на баща си в началото на 1890г. той наследява богатство, което го превръща в най-богатият човек в Америка. Дълбоко разочарован от живота си там той заявява, че Америка ''вече не е подходящо място, където даа живее един джентълмен'' и през 1891г. се мести в Англия с предполагаемото си богатство от 100млн долара.
Между 1903 и 1908 се занимава основно с възстановяването на замъка като наема най-известните строители по онова време, за да създаде т.нар. Astor Wing в замъка, градините и езерото.
Синът му Джон Джейкъб го наследява през 1919г. Той представлява Великобритания в Олимпийските игри през 1908 и печели златен медал по тенис. През 1922г. е избран като представител на Довър в Парламента и също така купува вестник The Times. Ръководи го до 1962г., след което поема синът му Гавин.
Прес 1962г. прехвърля собствеността върху замъка на тръст в полза на Гавин, който година по-късно го отваря за посещения.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 08:42 от G&B

# 52
  • София
Много красиви замъци.
И на мен ми излезе преди малко в инстаграм снимка на Джак на яхтата. И да не е направил нищо, прави грозно впечатление и надали Южени се пръска от радост.

# 53
Абе видимо Уили се кефи да танцува, няма жени по врата му, не е с гол задник на билярд, не носи и униформа, та човека разпуска в дискотека. Като си пийнем и ние, повечето от нас се държат така. Та нищо му няма Simple Smile
То никой не е казал, че е лошо да разпуска, обсъждаха просто, че не умее да танцува и става за смях с причудливите си движения. И присмехулните физиономии на девойките от папарашкото клипче май казват всичко🙈 Не че е престъпление това де, просто човещинка😄

Изобщо не си спомням да сме я обсъждали тук тази принцеса, има ли подробности за състоянието й? Дано скоро я видим по хубав повод и в добро здраве.

# 54
Ами това не е цялата история от клипчето, но нали е много скучно да говорим за гафовете на Уилиям...Да си обсъждаме тези на Джак, много по- интересни са.
Съжалявам за принцеса Клер, дано се пребори Hands Pray

# 55
G&B, благодаря за поредната доза снимки. Имаш ли инфо с каква цел са завесите до портретите на последната показана снимка?

# 56
  • Някъде там
Летисия закрива филмовия фестивал "Атлантида" Майорка.

Харесва ми.

# 57
  • Майничка
Ето ги Клер и Лоран с децата (от коледната им картичка:
Скрит текст:
Като реклама на Бенетон са.🙂

Него го нищихме 2019 - на националния празник на Белгия си цъкаше на телефона, докато изпълняваха химна и се наложи жена му да го сръчка.

Дано се пребори Клер!

# 58
Сетих се за цъкането на телефона, не знаех, че са били те.

Летисия е супер секси както винаги, обаче тая цепка е абсурдна. И самото...нещо което е облекла прилича буквално на чувал, макар на нейните форми да изглежда добре. Ако аз навлека подобен парцал ще приличам на закачалка. Твърдо не за тоалета.

# 59
На мен пък много ми хареса роклята на Летисия, както нейният вариант, така и този върху модела.

Общи условия

Активация на акаунт