Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 022
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 60
Geia, благодаря! Специално за теб.💐
Скрит текст:
Уилям Уолдорф Астор купува замъкът Хивър прес 1903.  След смъртта на баща си в началото на 1980г. той наследява богатство, което го превръща в най-богатият човек в Америка. Дълбоко разочарован от живота си там той заявява, че Америка ''вече не е подходящо място, където даа живее един джентълмен'' и през 1981г. се мести в Англия с предполагаемото си богатство от 100млн долара.
Между 1903 и 1908 се занимава основно с възстановяването на замъка като наема най-известните строители по онова време, за да създаде т.нар. Astor Wing в замъка, градините и езерото.
Синът му Джон Джейкъб го наследява през 1919г. Той представлява Великобритания в Олимпийските игри през 1908 и печели златен медал по тенис. През 1922г. е избран като представител на Довър в Парламента и също така купува вестник The Times. Ръководи го до 1962г., след което поема синът му Гавин.
Прес 1962г. прехвърля собствеността върху замъка на тръст в полза на Гавин, който година по-късно го отваря за посещения.

Уилям Уолдорф Астор купува замъкът Хивър прес 1903.  След смъртта на баща си в началото на 1980г
1880 трябва да е е годината или бъркам?

Бо Джо и жена чакат второ дете Simple Smile

# 61
  • в сърцето на един мъж...
G&B, много ти благодаря! Много интересно. Само предполагам си имала предвид 1881, не 1981 Simple Smile Хубаво е човек да има парички Simple Smile С тях наистина може да се постигне доста. Влюбих се в библиотеката на замъка и в цветните гарафи! Heart
П.С. Предполагам завесите са да покриват портретите, когато няма посещение, вероятно за да не се повреждат.

# 62
G&B, благодаря за поредната доза снимки. Имаш ли инфо с каква цел са завесите до портретите на последната показана снимка?
Предпазват картините от вредното влияние на светлината върху боите. На прозорците в залата има поставена тънка мрежа със същата цел.
*Редактирах годините, спала съм докато съм писала.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 08:43 от G&B

# 63
Ясно, благодаря. Такива завески често има при откриване на някой обект и се зачудих точно тук с каква цел са, защото си мислех, че пресъздават някаква атмосфера от миналите векове, а не с цел предпазване.
Летисия много ми харесва.

# 64
Докато ги видя тези завеси... 😂
Хареса ми замъка, истински средновековен замък!
И таваните май са ниски или снимките лъжат?

Роклята на Летисия ми харесва, как си заголила краката с нея - не!
Ама аз съм си консерва, смятам, че жени на възраст или с високо общ.положение не е редно да си показват бедрата и задника.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 11:12 от птица

# 65
На мен пък много ми хареса роклята на Летисия, както нейният вариант, така и този върху модела.
И на мен.
Има и прекрасен загар, явно са се пекли на Майорка.

Благодаря за новата тема, Тирамису, много е интересна.❤

# 66
Птица, ниски са, а и самият замък е много малък.

# 67
  • Някъде там
Аз не съм от феновете на Летисия, както знаете, но пък тялото ѝ е супер и има много хубав стил.
Ето още снимки

# 68
На други снимки видях и обувките добре, жестоки са!

# 69
  • Някъде там
На други снимки видях и обувките добре, жестоки са!
Определено.

Обиците също са красиви.

# 70
  • София
Ooooo, страхотен тен на Летисия! Харесва ми - обувки, обеци, рокля.  Ако може да сложи и червената рокля тези дни, ще съм доволна.

Благодаря за новата тема, ще прочета с интерес!

# 71
Летисия е страхотна - рокля, бедро, всичко.😀

Уилям е сладур на клипчето като танцува.😂

Не виждам нищо кой знае какво компрометиращо при Джак. Може просто да почива с приятели, но може и нещо друго. 🙄 Южени да му мисли.

# 72
  • София
Страшно интересно, Tiramisu!
Харесах много и ветрилата, жалко че ги няма цветни, да добие човек представа.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 13:37 от Lana

# 73
Че някой да е казал, че му има нещо на Уилям, че наскачахте? Пийнал си е, смешен ни е. Май си и попрегърна малко мацки, голвма работа.

Изказах лично мнение, относно клипчето, което изгледах. Какво значи "наскачахте"?! Все още може да се публикуват и различни мнения в темата, нали?!

Летисия ми харесва, много е секси и има прекрасна фигура.
И аз не видях нещо кой знае какво компрометиращо при Джак, ще се разбере...

# 74
На Шарлийн й предстои поредна операция, тъй като става ясно че налягането в ушите не е спаднало. Албер и децата ще ходят пак да я видят този месец след като той се върне от игрите. Тя ще опита да се прибере началото на октомври, дано всичко е наред дотогава.

Общи условия

Активация на акаунт