Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 265
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 390
  • София, България
Трябва да се прави разлика между малолетен, непълнолетен и пълнолетен.
Аз не й вярвам на тази жена, не че харесвам Андрю, но при нея смърди яко на нагласена работа. Склонна съм да вярвам, че действа по поръчка.

Меган и Хари поздравиха ли Беа за рождения ден? Не им следя профилите и не знам, но ми е интересно дали са в същите добри отношения и с двете сестри.

# 391
Достатъчно е да погледне човек интервюто, с което Андрей се простреля в крака буквално и става ясно откъде точно смърди работата. Той толкова се оплете в лъжи, че да се зачуди човек не си ли е запомнил добре репетираните отговори. По едно време пелтечеше, заекваше и мигаше на парцали, а безумиците, които наговори не биха заблудили и малоумен.  Преди време бях правила подробен разбор на интервюто му, ако го намеря ще го репостна.

# 392
  • Някъде там
Маделин на посещение в детска болница.
Много ми харесва. Свежа и усмихната.

Дано има снимки от близо, искам да видя полата.

# 393
Не ми се мисли какво ще й се изсипе сега на главата на тази жена.
Абсолютно. Уиндзорите ще направят всичко, за да я омаскарят, а Андрю да бъде изкаран невинна жертва. 😨 Те не си поплюват, когато имиджът на Короната е застрашен.
Не знам как може някой да повярва, че той е чист като сълза но… факт.
Черната рокля на Летисия наистина е разкошна.

Не знам Хари и Мег дали поздравиха Беа, обаче май Беа хич не си направи труда да поздрави Мегън.
За разлика от сестра си.
Дано поне братовчед си поздрави през септември.

# 394
Защо, Мегън и Хари поздравиха ли я?
И брат си не помня поздрави ли?
А иначе както адвокатите на едната страна ще се опитват за защитят своя човек с всички средства, така и ще стане за другата страна.
То и за двете е знам какво маскарене повече се изисква.
В крайна сметка дано истината победи. Ама наистина истината.

# 395
  • Някъде там
От изредените единствено Южени има профил в социалните мрежи, за да можем да разберем, че е поздравила някого от роднините си, лично от нея.

В новото училище днес.
Колко са хубави тримата в една гама.

# 396
Ами тя Лана написа, че Съсекс нямат профили в мрежите.
Както и да е. Те се виждат двойните стандарти. Андрю си го пазят като писано яйце, въпреки сериозните обвинения към него. А Хари, който не е извършил нито едно престъпление е за храна на медиите-лешояди.

Прекрасна снимка на Летисия с момичетата:

# 397
Мадлен е приказна Heart Eyes
Датчаните и те са сладури

# 398
Има ли близък план на Мадлен, много искам да я видя🙏🙏

Сама си го направих близкия план😄 много е слънчева

# 399
  • Някъде там
Ето по близък план. Полата е страхотна.
Чакам и на Мери че обиците искам да видя. Обаче само тя е с тен от "замръзващата" почивка.

Нидерландците и те са се прибрали от Гърция.

# 400
Аз лично вярвам на тази жена.
Още новини от обвинението към Андрю -  https://www.mirror.co.uk/news/us-news/7-explosive-allegati … giuffres-24724591 Обвинен е и че е знаел, че Харви е използвал и принуждавал момичета да проституират, но не е направил нищо. Отделно при едно от посещенията на принца при това момиче имало още едно момиче в тийнеджърска възраст, което той обарвал. Андрю отрича да е имал общо с нея и отказва да се кооперира със съда. В статията има и снимка на Андрю с Виржиния, когато е била на 17 години. Самият факт, че името му е било в “черната книга” на Харви и приятелството му с него са достатъчен довод за “невиността” му.
Изисква се голяма смелост да се повдигне обвинение за изнасилване, още повече срещу могъщ човек като Андрю. Да не говорим, че сексуалното насилие не е само физическо, а и емоционално и от страх момиче на 17 години би могло да бъде принудено да прави секс без съгласието си.

# 401
Летисия не мож ме убеди, че е 1.70, тя е не повече от 1,65 според мен. Някой има ли реална информация?

# 402
# 403
  • Майничка
Летисия не мож ме убеди, че е 1.70, тя е не повече от 1,65 според мен. Някой има ли реална информация?
Може щерките да са високи. Баща им е 1.97, лелите - 1.78 и 1.80...

# 404
  • Някъде там
Аз съм 1.69, така като я гледам, колкото мен е горе доло. Та може и 1.70 да е.
Нидерландците с олимпийците.

Общи условия

Активация на акаунт