Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 077
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 930
Пикниците в градините на Бъкингам бяха букнати за минути и в момента май няма свободни слотове. Отзивите обаче не са ласкави. Недоволните не са никак малко.

# 931
  • Някъде там
Пикниците в градините на Бъкингам бяха букнати за минути и в момента май няма свободни слотове. Отзивите обаче не са ласкави. Недоволните не са никак малко.
А плаща ли се за пикниците и за посещение на градините ?

# 932
Сумата е £16.50 за възрастен. Частта, в която може да се разходиш обче е ограничена и реално не се вижда нищо от градините. За да имаш достъп до по-интересна част се доплаща. Според доста от мненията в Tripadvisor и социалните мрежи не си заслужава. Това ни отказа нас.
Последното мнение в Tripadvisor.
''What a disappointment. We were expecting to see beautiful gardens, maybe this was naive of us but we were expecting some stunning flower beds but sadly there was barely a coloured flower to be seen. Outside the palace there are wonderful flowerbeds of bright red, blue and white flowers and this was what we were expecting to see inside. But instead we effectively paid to see a well-kept lawn. There is a lake but it’s surrounded by brambles. We really feel the palace have missed a trick here as doing up the gardens would be an absolute winner for them and would attract a far wider audience. I should say there is a ‘cafe’….but this is actually a mobile van serving expensive tea and cakes!

''Unfortunately as it currently stands I would not recommend paying £16.50 to see a well kept lawn.''

# 933
  • Някъде там
Благодаря за инфото.
Определено от прочетеното не си заслужава. Тревни площи има и безплатно, нищо че не са кралски 😉.

Днес Мете и Хоокон имат  20годишнина.
Да са живи и здрави.

# 934
Да бяха отворили градините на Бъкингам безплатно, предвид пандемията, предвид онзи Андрю, ама те пак такса сложили за гола поляна, за по-интересното допълнително плащане. Пък като гледам снимки от домовете и замъците им олющени допотопни дограми, нереставрирани мебели с изпадала боя, то бива бива автентичност ама тяхното бие на мизерия🤣 Иначе тук им броят милионите, колко работили, какви наследста имали, много съмнително.

# 935
  • София
Измъчена изглежда Шарлийн, направо все едно не може да се усмихне и насила е разтегнала лицето. Малката е бомба Satisfied Аз навремето си отрязах бретона и го направих 2см, стърчеше ми отпред. бях подстригала и бакенбардите на сестра ми.
Беатриче ми е любимка, много е красива и си е точно образ на принцеса, на аристократка.
Borromeo е стара фамилия, банкери, аристократи, чела съм, че някои от предците и са били и управляващи някакви градове.  Не е съвсем пришълка към кралско семейство.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 13:41 от Дези.

# 936
Да, Беатриче е аристократка. Баща и е граф на Арона. Освен това са и богато семейство. Притежават повечето Боромейски острови. Много ми харесва на мен като външност. Красавица е и стила и е хубав.

Габриела подражава на майка си с прическата.😂😂😂 А Шарлен според мен придоби тази физиономия не само заради болестите, но и заради корекциите.

# 937
  • Майничка
Не е задължително да подражава на майка си Габриела. Почти всяко хлапе си има такова изпълнение, по-хитрите - на чужда коса, по-несъобразителните - на своя.
И аз ходих половин срок с "дъвкан" асиметричен бретон, докато порастна достатъчно, та да се изравни. Щерката пък режеше по половин плитка до ластика.😁

# 938
  • Някъде там
Измъчена изглежда Шарлийн, направо все едно не може да се усмихне и насила е разтегнала лицето. Малката е бомба Satisfied Аз навремето си отрязах бритона и го направих 2см, стърчеше ми отпред. бях подстригала и бакенбардите на сестра ми.
Беатриче ми е любимка, много е красива и си е точно образ на принцеса, на аристократка.
Borromeo е стара фамилия, банкери, аристократи, чела съм, че някои от предците и са били и управляващи някакви градове.  Не е съвсем пришълка към кралско семейство.
Единственото което имах предвид под пришълка, че не е родена принцеса.
Говорили сме много за рода на Беатриче тук.
 Още една годишнина има днес. На Татяна и Николаос.

# 939
Тино, оправи си и двата поста, не помня аз да съм пускала статията Joy
Иначе...какво като е стар? Още по- лошо. Значи, от много години, като работещ роял, използва титлата си за лични облаги.
Чарлз също Wink
Именно. Но за това пък помня колко критикувани бяха Мери и Фредерик за същото. А Ан също е работещ роял и също вади лични облаги от това.

# 940
  • София
Много ми харесва воалът и букетът на Татяна. Тя самата също ми е симпатична, без да е красавица. За разлика от Мари-Шантал, която ми е откровено неприятна.

# 941
  • Някъде там
Много ми харесва воалът и букетът на Татяна. Тя самата също ми е симпатична, без да е красавица. За разлика от Мари-Шантал, която ми е откровено неприятна.
И тук мненията ни съвпадат.
Преди я харесвах, обаче постепенно си промених мнението. Имам усещането че е подмолна и хитра. Представя се за едно а всъщност е съвсем друго.
Погледа ѝ на моменти го показва.

# 942
  • Sofia
Преди доста време гледах документален филм за кралското семейство. Не помня подробности, но след един пожар в един от замъците стартират пускане на туристи, с цел средства за реставрация. Доколкото помня от филма - повечето замъци осигуряват средства за реставрации по този начин, същото мисля казаха и за Уиндзор.
НЕ претендирам да съм точна, просто съм запомнила нещо подобно, защото тогава даваха щетите от опустошителния пожар и колко милиони са били нужни за възстановяване.
Сигурно сте по-запознати, дворците всъщност на кралското семейство ли са или на Короната?

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 15:45 от NBM

# 943
# 944
  • София
Някои са на Короната, други са лични. Балморал и Сандрингам са лични на Бети. Не съм сигурна за Хайгроуб дали не е си е на Чарли.
Гаткомб (на Ан) и е подарък от кралицата, така че личен.

Общи условия

Активация на акаунт