На море в Гърция 2021 - V

• 52 809
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ние бяхме на круиз около Лефкада през септември 2017г. - доста време е минало оттогава. Бях избрала яхтата Македония Палас по положителните отзиви. Билети си купихме от предната вечер от Агиос Никитас. В Лефкада Таун също се продават билети. Тях можете да ги питате за цените по messenger - страницата им е Lefkas cruises - Makedonia Palace. Другите са Nidri Star и Eptanisos.

# 601
  • Bristol
Благодаря, Тодоричка и Параход. Чудим се за бърза екскурзия с дъщерята за 5-6 нощувки, но ще е нещо в последния момент, ако цените на самолетните билети не поскъпнат прекалено до тогава. Пътуваме от Англия, а тук чакаме сряда да излязат нови промени, ако има и Гърция и Испания бяха дискутирани да бъдат прехвърлени в червения лист, но ако останат в жълтия, директно резервирам. Ние сме за плаж. Мислех за вечеря и разходка да отскачаме до Кателиос и Скала, а един ден и до Аргостоли, не знам дали правилно го изписвам. Къщите са на високо и има голяма денивелация до плажа, но пък гледките от терасите са невероятни и мисля че и Закинтос се вижда дори Simple Smile

# 602
  • София
Здравейте банда,
Обикновено кога се получа QR кода след 12 часа?
Чакам го… и се притеснявам дали ще дойде код…?

# 603
Веднага, освен ако пак няма някое изменение.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 00:37 от Light Beam

# 604
  • София
Веднага, освен ако пак няма някое изменение.
Все още не съм получила нищо.
Попълних PLF преди 4 дни, отбелязала съм, че пътуваме на 22.8.2021г.
Но не получавам никакъв код…?

# 605
А в спама  провери ли...понякога се случва да е там...

# 606
  • София
Няма го.
Сега съвсем се притесних, защото четка някакъв цифров сертификат за ваксинация, а нашия е на хартия от май месец!

# 607
Влез в сайта с регистрацията си. Със сигурност не си го довършила, за да не получаваш код. Най-вероятно не си минала последната стъпка или имаш грешка в мейла си.
За потребителката, която питаше защо се тестваме в Гърция, да дам разяснение. Митничарят от гръцка страна ми каза, че без този тест не мога да се върна в България и ще бъда поставена под карантина. Четох и заповедта, в която всичко е въпрос на тълкувание и трудно се разбира какво е искал да каже авторът.
Направихме днес бързи тестове, ще дам отзиви как е минало по границите.

# 608
  • София
Ако не съм го завършила ще имам ли данни с ПЛФ формуляра на имейла, защото са ми изпратили?

# 609
Такъв ли ти е мейлът?

Понеже аз имам два мейла от тях, един за да потвърдя регистрацията и вторият е този, който е с кода.

# 610
  • София
да същия е.
Това ли е кода или друг трябва?

# 611
Ако не съм го завършила ще имам ли данни с ПЛФ формуляра на имейла, защото са ми изпратили?
Е, щом са ти го изпратили, в същия мейл е и кода
For reference, you submitted: ....... .... следва код за сканиране, буква V или Т в зависимост дали си ваксинирана или влизаш с тест и цифров код. Формулярът е прикачен файл. Това е.

Цифровите сертификати за ваксинация са от началото на юли, ако не се бъркам вече. Може да се извади тук https://www.his.bg/bg/dgc
На границата никой не ги гледа, поне при нас. При регистрация в някои от хотелите ги искат. Сканират ги за проверка. Едно от семействата в компанията ни не си ги беше извадило. Направиха го на място.

# 612
  • София
Light Beam
Благодаря  ти от сърце,
Имам Unique Code с буква V
успокоих се!
Но аз очкавам да пише QR, защо си мисля че миналата година беше така. Чакахме ги след 12 часа на дадата на заминаване.
Значи всичко е точно.
Извадих и цифров.

# 613
Корабчетата от Нидри бяха на цена 30 евро, Нидри Стар 1 и 2, като ходеха до Егремни, Порто Кацики, Итака, Фискардо и още нещо имаше. Бяха вечно претъпкани и стояха на Егремни само час с гърмяща музика на борда. Ужас. Ние бяхме на Василики и ходихме на Егремни с Ionian Princess, тръгва оттам, цена 20 евро, като по програма трябваше да стоим 3 часа на Егремни, но изкарахме половин ден там, после Порто Кацики. Една идея по спокойно от другите и не ни караха да слагаме маски на борда. Докато на водните таксита от Агиос Никитас до Милос държаха да сме с маски. Иначе пристанището на Василики е чисто ново и напълно готово и от догодина започва да обслужва големите фериботи. Така поне казаха местните. Вчера се прибрахме от Лефкада, на границата нашия полицай ни пита дали си имаме “ всичко” и ни пожела лек път. РЗИ дори не видяхме 😀

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 06:23 от sandstorm

# 614
Здравейте, никъде не намирам информация за цените на еднодневните разходки с корабче в Лефкада, до Porto Kadsiki и останалата програма. Намерих едни - Nidri star, но нямат цени. Уж има тръгване и от Vassiliki на някои, а не мога да намеря нито кои, нито цени. Можете ли да помогните с линк?
Преди две седмици се спазарихме за 4 човека 90 евро.

Общи условия

Активация на акаунт