На море в Гърция 2021 - V

• 53 714
  • 776
  •   1
Отговори
# 420
Параход помниш ли името на таверната или там е само една Simple Smile

dioni ако може да препоръчах места за хапване, дори да не отседнем в района ще минем от там със сигурност.

# 421
  • София
Правих застраховка в Дженерали през SDI и ме попитаха дали искам ковид-покритие или не, така че при тях със сигурност има такава възможност.

# 422
ЕЗОК покрива лечение на ковид, но издаването на картата отнема време.

Anbibian, за съжаление не. Вече са повечко май, погледнах в гугъля Simple Smile

# 423
Лев Инс имат асистънс за чужбина с Ковид покритие. Такава правихме това лято в SDI.

# 424
  • София
anbibian в Лурдата има едно завадение до плажа Blue sea - прилично е, но не е уааууу. И още едно пробвахме - Dionysos - не бях впечатлена изобщо. Вечеряхме в Скала и мога да препоръчам и гироси /Burgerata Burger Bar - /близо до плажа, и детето много ги одобри/ и за вечеря /беше в пресечка на централната улица, но име не си спомням/.  В Агростоли пък и двата пъти сядахме в заведения по крайбрежната - ето тук https://www.google.com/maps/@38.1737461,20.4921548,3a,75y,54.16h,72.38t/data=!3m6!1e1!3m4!1s2j7PzJ6w8Nl9Lac9HuMhFw!2e0!7i13312!8i6656?hl=en-US /имената на място изобщо не ги запомних, но местоположението е това.

# 425
  • Sofia
@Sandstorn, на нас ни хареса много и Megali Petra, но пътят дотам е тесен и със завои. Ние бяхме в Каламици и ни беше наблизо. До него e малкият плаж Kavalikefta. Преди да стигнете до тези 2 плажа има разклон надясно, който води до плажовете Avali и Gaidaros. В края на Gaidaros се вижда съвсем близо Kathisma, но 2016 не бяха свързани по суша и не можеше да стигнеш с кола до нея.
Разкажете за Egremni като се върнете. Ние не успяхме да стигнем до него понеже можеше само по вода тогава, а бяхме с малко дете. Казват, че е най-красивия.
До Milos ходихме пеш и не беше толкова зле особено за снимка от високо.

# 426
А този visit Greece app необходим ли е? И всичко тестове и plf и бордни карти принтирано ли трябва да е или може на телефон?

# 427
За застраховка с Ковид покритие бих погледнала това:
https://www.colonnade.bg/online-travel/
Изпробвано.

А за ресторант в южната част на Кефалония:
https://goo.gl/maps/5kvrBgCKmaYKkoKb8
https://goo.gl/maps/G6HuxX1mdjXT56pq6
Никой във Влахата не става.

# 428
  • Варна
Здравейте, за връщане в България от Маказа къде според вас да направя антигенен тест в гърция или в кърджали? Доколкото разбрах от 1ва стр положителният ми тест от Март няма значение.В Ираклица сме в момента.Благодаря предварително

# 429
  • Там където
Здравейте, за връщане в България от Маказа къде според вас да направя антигенен тест в гърция или в кърджали? Доколкото разбрах от 1ва стр положителният ми тест от Март няма значение.В Ираклица сме в момента.Благодаря предварително

Защо в Кърджали? Не знам къде живеете, но аз си минах през Маказа, прибрах се в София, направих си ПСР, сутринта им изпратих на имейла на РЗИ Кърджали и готово Simple Smile те ми върнаха отговор същия ден.

# 430
РЗИ-Кърджали има изнесен пункт на Маказа.Правят на място бързи тестове и то безплатни и не издават Протокол за поставяне под карантина и не поставят под карантина. И аз обмислях вариант в Гърция, но е безпредметно. Тук може да не ви наложат карантина, може да ви направят безплатни тестова, а в краен случай ще си направите тестове и ще ги изпратите на РЗИ-Кърджали.

# 431
Здравейте!Един бърз въпрос - необходимо ли е попълването онлайн на друга форма освен PLF,когато предстои пътуване с ферибот или е достатъчен този, с който се влиза?

# 432
Не, различен е. Има такава форма и е на първа страница, но употребата й е пожелателна - можете да попълните декларацията и на хвърчащ лист, който ще ви дадат при покупка на билетите.

# 433
За застраховка ние ще ползваме семейната на Алианц и в нея е включен ковид като риск. Също сключена онлайн. Аз като гледах наскоро повечето компании вече го покриват като риск, в краен случай се добавя като покритие за още няколко лева.

# 434
Не, различен е. Има такава форма и е на първа страница, но употребата й е пожелателна - можете да попълните декларацията и на хвърчащ лист, който ще ви дадат при покупка на билетите.
Благодаря много!

Общи условия

Активация на акаунт