Против акне/пъпки по лицето 13

• 69 916
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Да кажа, че от този крем няма никаква файда

Пробвах на големи, на малки, на петна... Пали-то за 2лв върши повече работа

# 166
Това не е крем, а паста, която се маже само върху гнойна или подута пъпка.
Ефикасен е много. Пъпките спадат още на другия ден.

# 167
Това не е крем, а паста, която се маже само върху гнойна или подута пъпка.
Ефикасен е много. Пъпките спадат още на другия ден.
Да, паста е, не се изразих правилно. Нанася се само върху проблема, но при мен след упорити опити ефекта беше нула

# 168
Мацки сигурно сте видяли вече, но пускам линк за безплатен онлайн преглед от Биодерма : https://www.healee.com/bg/ZaednoSme
Аз си взех код и все още не съм минала консултацията, но е идеална опция за съвети. Моя съвет е да изпишете повече въпроси, и да имате снимки, за да може директно да ви отговорят.
Имам опит с приложението със други специалистти( заради Хашимото ми) и от там разбрах, че трябва да задавам повече въпроси заедно, за да ви дадат по-добър отговор за вас. Успех!

# 169
  • Plovdiv, Bulgaria
Мацки сигурно сте видяли вече, но пускам линк за безплатен онлайн преглед от Биодерма : https://www.healee.com/bg/ZaednoSme
Аз си взех код и все още не съм минала консултацията, но е идеална опция за съвети. Моя съвет е да изпишете повече въпроси, и да имате снимки, за да може директно да ви отговорят.
Имам опит с приложението със други специалистти( заради Хашимото ми) и от там разбрах, че трябва да задавам повече въпроси заедно, за да ви дадат по-добър отговор за вас. Успех!
А то не е ли видео консултация? В смисъл нали ще те видят на камерата (въпреки, че на снимки качеството е по-добро, де). Но мен това ме спира, ако ще е в чатене ок, но с видео нямам възможност. Децата няма да ме оставят на мира.

# 170
Е това и аз не знам, видео и аз не искам. До сега консултациите ми там са били с чат само, тези дни ще го ползвам и ще кажа.
А то не е ли видео консултация? В смисъл нали ще те видят на камерата (въпреки, че на снимки качеството е по-добро, де). Но мен това ме спира, ако ще е в чатене ок, но с видео нямам възможност. Децата няма да ме оставят на мира.

# 171
Консултацията е под формата на чат - питате въпроси и изпращате снимки по желание.

# 172
Аз се отчаях вече, на дъщеря ми след козметичните процедури имаше страхотно подобрение. Спря ги за доста дълъг период, явно са и доста болезнени. Преди цикъл се обострят, но са основно концентрирани в долната част на лицето, сиреч е по-добре отпреди, но не като да се оправила. Понякога, както е беше преди два дена става страшно и веднага и се подува лимфен възел под брадичката. Постоянно я поддържа с разни неща, но без да са твърде агресивни и пак става суха и се лющи, все едно е ползвала Скинорен или един друг на ретинолова основа, а пъпките не са изчезнали. Направо ми иде да и одера кожата, за съжаление е наследствено / на баща и/ и явно ще чакам да си отшуми. Искам по-често да ходи на козметик, но тя не иска защото я боли, а и трябва на следващия ден да не ходи никъде заради раничките от стискането. Кофти е, че е с много бяла кожа и даже мъничко петънце и си личи. Не спазва никаква диета, но ако и наложа съвсем ще се стопи и си мисля, че не струва. Има моменти, когато е добре, тук там някоя се появи и моменти /обикновено около цикъл/ направо... и пак не винаги е еднакво, но ме притеснява тези лимфни възли, таи година за трети или четвърти път се появяват. За първи път се появиха след първата козметична процедура и явно всеки път реагират на възпалението. ЛЛ и изписа антибиотик и се свиха, после даже изчезнаха сега пак реагираха на обилното опъпчване. Излях си душата. Чета ви постоянно с надеждата някой да сподели чудо, но явно още не е открито.

# 173
  • Пловдив
Намерете читав дерматолог и имайте търпение.

# 174
Аз се разболях и пия Сумамед и забелязвам, че подутите кистични пъпки намаляват размера си, дали е от този антибиотик? 🤔

# 175
Здравейте отново. Скоро май не съм се включвала и не следя всеки коментар, но ще наваксам. Включвам се да се похваля, че от около месец спрях да си пипам лицето изобщо ( поради странични причини, тъй като ми беше постоянен навик и го правих дори несъзнателно) и лицето ми се изчисти изключително много. Знаех си, че проблемът идва и от там, но не съм осъзнавала колко съществена причина е. Дори спрях козметиката против акне. Вечер почиствам или с измивен гел, или с мицеларна вода. После слагам нещо хидратиращо. Сутрин мия лицето само с вода,  после слагам хидратиращ крем, понякога изпускам слънцезащитата. И така, пъпките направо изчезнаха. Останаха само черни точки тук там, но не ги забелязвам толкова,  а и дори те сякаш намаляха. Това е от мен засега. Ще гледам вече да следя по-редовно и да се включвам по-често.

# 176
Момичета и момчета (ако има), аз също съм се убедила, че the less is more.
Сега ще допълня, какви  ли не продукти съм купувала, до степен да не знам дори в каква последователност да ги изпозвам, но...няма смисъл. Ако нещо действа - да се изполва, ако не или има съмнителен резултат - в кофата. Да се проверява състава, да се правят консултации с лекари, много кофти опит имам с дерматолози, ама има читави, те знаях най-добре в крайна сметка.

# 177
  • Plovdiv, Bulgaria
Така, понеже нямам възможност физически (така да кажа) да отида на дерматолог, реших и аз да се възползвам от безплатния преглед от Биодерма. Взех си код и проучих няколко дерматолози от приложението.
Избрах си, описах цял ферман, снимки и въпроси. С нетърпение чаках, чаках и какъв беше отговора - препоръча ми продукти на Биодерма себиум. А аз съм ползвала какви ли не, и техни и други... Ясно ми беше, че като е тяхна кампанията, ще има и препоръки за техни продукти, но очаквах поне повече информация.
Сега, може би не е много правилно, но понеже прочетох отзиви за друга дерматоложка, от на майка ми профила взех още един код и писах от мое име.
Ами препоръча ми жената какви изследвания да си пусна (спомена и за противозачатъчни, но аз няма да пия в никакъв случай) също и да мажа с Акнатак. Още не съм го взела, че се чудя, но исках да споделя как мина при мен безплатния преглед от Биодерма. Joy

# 178
Аз харесвам биодерма и използвам техни продукти като измивния гел и пилинга пак на себиум. То е логично да се препоръча себиум при акне, всички знаят защо. Колко помага не знам, но при мен поне не вреди, което също е плюс, че какви ли не неща съм видяла от екстремно скъпа и не толкова козметика, както, вярвам, повечето момичета в темата.

# 179
  • Plovdiv, Bulgaria
Разбира се, всеки си ползва каквото му харесва. Не че не ги харесвам Биодерма. Ползвала съм точно гела себиум и много ми пресушаваше кожата, в момента ползвам сенсибио (розовия), който много по-добре ми понася.
Просто очаквах нещо повече да каже, препоръча, въпреки, че кампанията е спонсорирана от Биодерма.

Общи условия

Активация на акаунт