Против акне/пъпки по лицето 13

• 70 010
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • в страната на чудесата
Или отвара от лайка - запари я десет минути, изчакай да достигне телесна температура и направи компрес.

# 301
Здравейте! Снощи се намазах с акне аут с бензоил пероксид и сега лицето ми е зачервено, надуто и сърби. Направила съм някаква алергия може би. Моля ви помагайте…какво да правя

Когато се изгорих с БП дерматолога ми ми каза да си взема avene tolerance extreme

# 302
Благодаря ви! А ако си взема и някакво противослергично дали би имало ефект или е по-скоро само изгаряне от лекарството?

# 303
Благодаря ви! А ако си взема и някакво противослергично дали би имало ефект или е по-скоро само изгаряне от лекарството?

Сега върнах чата и видях, че съм му писала че съм доста червена и адски сърби, а той ми е казал просто този крем и страхотно ме облекчи, преди да го питам си слагах алое си спомням, отглеждам си цветето, но ставаше дори по-непоносимо. Не знам за противоалергично, аз от време на време си приемам, че си имам алергии и разни непоносимости. Тогава точно дали съм взимала не си спомням, но единствено крема ме облекчи.

# 304
Ще отмине това, не се притеснявай.
За БП на акне аут за съжаление преобладават  недобрите отзиви, аз затова съм с БП на Бензакнен - от Германия.

# 305
Аз бях доста доволна от акне аута. Помогна ми и ми се изчисти лицето, нооо ми излизат  някои пъпки и реших отново да се намажа на места… за съжаление резултата беше ужасен. Лицето ми е ужасно червено и надуто, а майка ми когато ме видя се изплаши. Надявам се да отмине бързичко. Благодаря на всички за отговорите!
Ии явно и аз ще трябва да потърся нещо друго, което да ми помага когато пъпките са само няколко. Няма да рискувам повече с акне аута.

# 306
Здравейте мами. Преди години бях  намерила един лосион за акне, който се правеше в къщи и беше много ефикасен. От няколко дни търся рецептата и не мога да я намеря. По спомен се смесваше салицилов спирт и някакво хапче,но не мога да си спомня какво точно беше. Ако някоя от вас се сеща моля да я напише Simple Smile

# 307
Хлорнитромицин най-вероятно.

# 308
Смесваха се две неща ако не се лъжа.
Дали не беше и тетрациклин или се бъркам. 

Хлорнитромицин най-вероятно.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 14:05 от Denchito-

# 309
  • Пловдив
Епи дуо пак изчезна... едва намерих едно със срок до 3.2022...ползвали ли сте след това? Има ли проблем или не?

# 310
  • в страната на чудесата
Добави и малко сяра

# 311
някой пробвал ли е бг козметиката Легенда, на билкова основа ?

# 312
Здравейте! На 36 г. се сдобих с акне. Явно ще пийна някой антибиотик по случая, но мисля и за някоя процедура за кожата. Пори, неравномерен тен, белези от пъпки и т.н....В момента се предлагат всякакви процедури-фотоподмладяване, лазерни... Аз съм се насочила към карбонов лазерен пилиг. Вашето мнение какво е. Дали си заслужава парите?Може и нещо друго да ми предложите!

# 313
  • в страната на чудесата
Колко струва?
Виж си червата и хормоните преди това.

# 314
Всичко е наред с хормоните. Различни са цените от 100 и... до 200 и..... За това се чудя и къде. Гледах за Инфинити, но ме съмняват нещо.

Общи условия

Активация на акаунт