Против акне/пъпки по лицето 13

• 70 034
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Ако не разбереш от къде идва проблемът и не лекуваш него, колкото и пилинга да правиш пъпките пак ще се връщат. ☺️
Успех

# 316
Ааа взела съм мерки с чичо доктор Stuck Out Tongue Winking Eye

# 317
Зависи колко тежко е акнето, при мен помагаха различни процедури, но по 2-3 на месец, което доведе до хиляди похарчени левове, и след спирането им, проблема се завърна. Посещение при ендокринолог и хубава козметика също започна да има резултат при мен.

# 318
Момичета, някой има ли опит със snowborn skin? Отзивите в сайта и фейсбук са много добри?

# 319
Момичета, някой има ли опит със snowborn skin? Отзивите в сайта и фейсбук са много добри?
И аз търся обратна връзка. По-конкретно за пробиотика.

# 320
И аз търся обратна връзка. По-конкретно за пробиотика.

Описанията и препоръките са фейк.
Бих закупила, но ме изгубиха като клиент когато видях моя приятелка (лекарка) във въпросния сайт. Една дълга статия един вид от нейно име написано като интервю колко прекрасни продукти, уникални и неповторими. Като й показах, за да я питам коя съставка ги прави толкова “уникални”, тя каза че нито е давала интервю, нито някой от фирмата я е потърсил. Снимката й, имената и други лични данни й седят в страницата. Беше се обърнала към адвокат, не знам какво стана.

# 321
Винаги са ми изглеждали съмнителни anowborn с тяхната агресивна реклама в интернет. Не бих пробвала нищо от тях.

# 322
  • Пловдив
Здравейте, някой ползвал ли е този серум с Азелаинова киселина?
Купих го за сина и дъщерята, но ми се иска да чуя отзиви.
https://novakoja.com/products/10-%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B0% … D0%B8%D0%BD%D0%B0

А Сноуборн пробвахме миналата година без никакъв ефект. Ползвахме активния флуид и защитния липиден крем.

# 323
Всеки продукт който се рекламира не става

# 324
Някой мнение за Biotrade Pure Skin Ексфолиращ Тоник?

# 325
  • Пловдив
Някой мнение за Biotrade Pure Skin Ексфолиращ Тоник?
ние го ползваме за гърба на синчето...доволна съм.

# 326
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, повече от месец търся АКНАТАК гел   за сина ми. на 14г. Някой да знае къде мога за го намеря?

# 327
  • в страната на чудесата
Защо серумът ефаклар за акне не е подходящ за тийнейджъри, някой знае ли?

# 328
Защо серумът ефаклар за акне не е подходящ за тийнейджъри, някой знае ли?

Не че не е подходящ, просто продуктът е насочен към зряла кожа. На опаковката пише само зряла кожа 20-35 год.
Продуктът е клинично изпитан при акне след 22 годишна възраст с пъпки по долната челюст и U-образно засягане, което акне е различно от акнето при 13-18 годишните.
Не го препоръчвам. Съставът е много зле за продукт, който струва 70 лв за 30 мл. Много алкохол денат на второ място. При нанасяне върху кожата все едно се мажете с ракия.
За тези пари по-добре да се направи хим.пилинг при дерматолог/козметик.

# 329
  • в страната на чудесата
Въпросът е дали уврежда младежката кожа. А не цената му. Киселините се използват и при подрастващи.

Общи условия

Активация на акаунт