Звездни компромати - Август'21

• 292 073
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 240
Не разбирам защо Есил винаги носи шалове, сякаш крие нещо.

# 241
Не разбирам защо Есил винаги носи шалове, сякаш крие нещо.
Крие набръчкана шия сигурно.

# 242
Може и така да е. В някаква Черешка я бях гледала, нещо шията не отговаряше на останалата част на тялото. Изглеждаше кат на 70 годишна жена. МНого странно. Лицето изпънато, а шията много зле.

# 243
Сега не знам как е ,но преди години кожата на лицето не изглеждаше добре .Есил я гледах в едно интервю, където разказваше колко репресирани  били по времето на комунизма ,как били преследвани ,гонени и дори стреляли по тях докато ходили посред нощ да хранят животните.

# 244
Кои животни са хранили Astonished

# 245
  • Rock & Roll feeling ...
Харесвам ги тези двамата като двойка, а по единично симпатизирам на Беати :
Скрит текст:

Аз пък по единично симпатизирам на Адам! Беатито не я харесвам, откакто зае моето място 😂😂😂
Хахах, ясно каква била работата Joy

Адам ми беше доста симпатичен, като журираше в "Дъ Войс" заедно с Шакира. Явно тя, като испано говоряща е била най-емоционалната и приказлива. Ето един клип с подбрани забавни моменти на журито: https://www.youtube.com/watch?v=pMYElOJdtlg Колко е изненадана ( 1:10 - 1:18 ) , когато Адам й казва да млъкне на испански Grinning

# 246
Ким

Скрит текст:

# 247
Преди някой коментираше модерната адаптацията на Пепеляшка с Камила. Трейлърът е излязъл днес:
Скрит текст:

# 248
Ох, мъчи ме еди въпрос, ако го изкоментирам ще излезе като хейт, а наистина искам само да знам това конкретно нещо Joy Гледам сега в ИГ, че Тейчето и Наумчето са качили един след друг постове с реклама на някакъв ресторант, та интересува ме дали получават един хонорар за два еднакви последователни поста или всеки си получава отделен хонарар Joy Щото ако взимат 1k примерно… това са си 2k е така Joy

# 249
  • Down south
С удоволствие ще го гледам.
О, Пиърс Броснан Heart
Ъъъ, "кръстницата"  Били Портът

ПП "Малко" ми напомня на Бриджъртън.

# 250
Ариа, според мен просто им е безплатна вечерята

# 251
Гривните на сем. Йотовска са за да ползват спа и фитнеса, едва ли е заради ол инклузива само.

Починал е актьорът Николай Станчев Cry
https://www.ploshtadslaveikov.com/pochina-aktorat-nikolaj-stanch … tJP0XcWxvWdQy-Pc4

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 21:10 от Dress as Princess

# 252
Андрейчето от участието й снощи, не е снимана много и не е снимана отблизо
Скрит текст:

# 253
Джулиана Гани в реклама на мебели за баня. Кофти опит да прилича на Памела Андерсън
Скрит текст:

# 254
  • София
Поотслабнала е Андреа… е като в инстаграм няма как да стане, НО ако махне тая метла от главата и се облече с дрехи като за 2021, а не 1999 , би изглеждала чудесно.

За рекламите на Наум и Теа, със сигурност или имат договор с рекламна агенция или те са си регистрирали фирма, защото рекламодателите все пак трябва да платят на някаква база, не цари чак такова беззаконие поне в този бранш, сключват си договорите и се уточнява в кои профили ще се качат рекламни снимки и текст, и най- вероятно хонорара е общ, но може и да надхвърля посочените суми, те имат доста последователи. Абе със сигурност не е срещу безплатен обяд.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 22:39 от ~Étoile~

Общи условия

Активация на акаунт