Звездни компромати - Август'21

• 291 996
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • София
Сара Джесика Паркър
Скрит текст:
Бела Хадид...уникално грозно се облича тази жена.
Скрит текст:
Риана.... същата работа.
Скрит текст:
София Вергара
Скрит текст:
Камила Кабейо
Скрит текст:
Кейт Мос с дъщеря си.
Скрит текст:
Никол Ш. ... по-принцип ми е симпатична, но тук изглежда кошмарно.
Скрит текст:
Кортни Кокс
Скрит текст:
Лейди Гага... и тя изтрака нещо.
Скрит текст:
Адел
Скрит текст:

и гаджето

# 92
За мен обяснението е, че на Таня наистина й е бил писнал Сашко и сега й е все тая той с коя е точно. Когато наистина не ти дреме, може спокойно да си правиш такива снимки. За мен пък новото Ивче е доста тъпо парче, да се снима с фемилито на приятеля си - жена, дете...от какъв зор? За Таня по си го обяснявам Simple Smile  За Ивчето - явно иска да се прочуе момичето.

# 93
Джо М. как готино я е photobomb-нал София Grinning
София Вергара
Скрит текст:

# 94
Стига бе, хора. Много по-важно е детето да расте в среда на разбирателство, а не майка му и баща му да се плюят и мразят. Много е трудно за разбиране явно. И не е въпрос колко сме модерни, а това дали сме човешки същества.

# 95
Разбирателство е супер, но демонстрации на прекалено разбирателство объркват детето, защото то съвсем резонно се пита щом така добре се разбират, защо не са си заедно? За Таня е ОК, че детето й се разбира с каката, но за самото дете не е много ясно какво и защо. Просто е много малко тяхното още.

# 96
Ама те могат да си поддържат добри взаимоотношения колкото си искат заради детето, което е супер. Но малко в повече идват снимките и поучителните излияния, които определено не са и толкова затрогващи, просто момчето не владее красноречието.
Не се учудвам, че Таня е на снимката, тя е много общителна и широкоскроена, усмихната, някак си носи особено настроение, очите й са винаги засмени. Дано наистина всеки е щастлив.

# 97
Маймуносват се. Много се обичат и разбират всички, толкоз широко скроени, че чак нещо не е ок. Има едн приказка – много хубаво не е на хубаво. Сашко е лигла кифла мъжка. За детето не е добре, дава разнопосочни сигнали и го обърква.

# 98
  • София
Хайди Клум с мъжа си и дъщеря си.
Скрит текст:
Кейти Пери и Орландо
Скрит текст:
Тина Кунаки
Скрит текст:
Оливия Кулпо
Скрит текст:
Ванеса Хъджинс
Скрит текст:
Ники Хилтън с мъжа си
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Джуди Денч
Скрит текст:
Кит Харингтън и Роуз Лесли
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Глория Естефан
Скрит текст:
Мегън Фокс се кефи на гаджето.
Скрит текст:
Вайола Дейвис
Скрит текст:
Крис Х.
Скрит текст:
Елтън Джон
Скрит текст:
Джордж Клуни и Амал (снимките са лоши, но се виждат хубавите крака на Амал).
Скрит текст:
Майли
Скрит текст:
Дженифър Гарнър
Скрит текст:

# 99
Никол Ш ужасни мигли и нокти. Изобщо целият й аутфит.

Не разбирам каква е разликата Сашко и сие да се разбират и да постнат снимка, и да се разбират и да не постнат снимка? 😀

# 100
Много е красива Мегън Фокс....

# 101
На мен ми е като восъчна фигура в лицето

# 102
За мен обяснението е, че на Таня наистина й е бил писнал Сашко и сега й е все тая той с коя е точно. Когато наистина не ти дреме, може спокойно да си правиш такива снимки. За мен пък новото Ивче е доста тъпо парче, да се снима с фемилито на приятеля си - жена, дете...от какъв зор? За Таня по си го обяснявам Simple Smile  За Ивчето - явно иска да се прочуе момичето.
А може и Таня първа да е напуснала семейното ложе?
Доста време се пишеше, че тя си е в Пловдив сама с детето.

# 103
  • Sofia
Благодаря за темата, Кактусче! Както винаги на високо ниво, четох с интерес!
По темата за Сашко - няма нищо лошо и нищо странно в снимката. Дано наистина са в такива хармонични отношения. Ако беше написал само едно "family", щеше да е далеч по-приятно. Аз лично два пъти четох интелектуалния напън и пак не схванах връзката между изреченията. Иначе абсолютно подкрепям такива отношения и не виждам какво ще обърка детето - че расте обичано, гледано, в разбирателство. Виждала съм Евро и малкото Кате, детето е мило, възпитано и много сладко. И не е чудо невиждано такава снимка на бивши и настоящи. Ето едни Донкови, снимката е една от многото, които качват на голямата си фамилия
Скрит текст:
И майки с деца:
Александра и София
Скрит текст:
Бакалова и майка й
Скрит текст:
Виктор Калев и майка му.Този човек има такава заразителна усмивка, че го гледаш и се смееш, без да говори.
Скрит текст:

# 104
Не знам защо, но на мен усмивката на Калев ми изглежда тъжна и изкуствена Sad

Няма лошо да се разбират разделените двойки. Но и според мен наистина не трябва да ти пука, за да можеш да се сприятелиш с тази след теб. И като че ли искат да покажат нещо с тази снимка. Да, времената са други и семейството съвсем не е това, което беше и което е било през годините, но не ми се струва редно едно дете да се възпитава, че е съвсем нормално да сменяш, когато човекът ти писне или харесаш друг, да раждаш от всеки следващ партньор и прочие. Sad

Общи условия

Активация на акаунт