Звездни компромати - Август'21

• 291 435
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 1 095
Лека петъчна нощ!

Скрит текст:

# 1 096
Като казахте грим, тези дни ми се случва да гледам новините по Нова ТВ в 18:00 и съм потресена от грима, с който излиза Ани Салич. Незнам дали има качено видео с емисиите вчера и днес, но жената изглежда разногледна панда.

Биби Рекса без грим
Скрит текст:

# 1 097
Камелия
Скрит текст:

И тя като Дара не може да прибере езика.

# 1 098
Обаче какво тяло има тая Камелия!
Разказвала ли е как го поддържа?

# 1 099
  • софия
Ето едни други в техните двайсетина години.
Скрит текст:

# 1 100
  • Down south
Като казахте грим, тези дни ми се случва да гледам новините по Нова ТВ в 18:00 и съм потресена от грима, с който излиза Ани Салич. Незнам дали има качено видео с емисиите вчера и днес, но жената изглежда разногледна панда.
Ани Салич беше в новините по моето време в България, тоест преди точно 2 години.
Защо причиняват това на горките драги зрители Joy

# 1 101
  • Варна
Не съм против корекциите, но носът на Камелия е прекалено малък за лицето й. На Преслава също. Дано самите те да се харесват.
Сигурно докторът я е излъгал, че ще порасне и затова трябва да кръцне повече.
Носът ли растеше до края на живота на човека?

# 1 102
Сигурно докторът я е излъгал, че ще порасне и затова трябва да кръцне повече.
Носът ли растеше до края на живота на човека?
Да. И ушите. Захапката и зъбите също се променят. Движат се и се наместват спрямо челюстта.
Не я харесвам Камелия с новият нос. Привлича ми на княгиня Калина.

# 1 103

Скрит текст:

# 1 104
  • София
Обаче какво тяло има тая Камелия!
Разказвала ли е как го поддържа?
Казвала е, че не обича да яде Grinning…. не знам на шега ли беше, това май е единствено интервю, което съм и гледала. На мен на последните снимки обаче ми се вижда качила в сравнение с преди. В този българския филм където има участие също бая ръка вадеше и корем.

# 1 105
Разликата на Гала и Стефчо става все по- забележима:

Есмер с половинка и малкият, който е много сладък. Благой май няма контакт с детето?

# 1 106

Скрит текст:

И цикламени сенки на кафяви очи...

# 1 107
Всичките дечица на Благой са много красиви и сладки. Всъщност той самият има правилни черти...но тези зъби, тен и татуировки развалят картинката.
Кели Озбърн дали се срамува, когато гледа старите си снимки? 😆
Ии дали има някой, който предпочита Лео пред Брад, стана ми любопитно просто 😏

# 1 108
Двама големи:
Скрит текст:

Миричка на море - слуша вълните, а не телевизора и чете опърпана книжка, вероятно препрочита някоя класика...
Скрит текст:

# 1 109
  • Варна
Мира Добрева ми е ужасно инфантилна и не мога да я харесам, но браво на нея, че не е минала през филтър снимката на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт