Звездни компромати - Август'21

• 291 290
  • 2 803
  •   2
Отговори
# 1 260
  • До сърцето...
Честит имен ден на всички с красивото и библейско име - Мария!

*  *  *

Днес рожден ден празнуват:

Flowers Rose Силви Вартан (Sylvie Vartan), френска певица, 77 год
една от първите рок певици във Франция; била е съпруга на Джони Холидей. Има над 65 албума, 1500 песни и продадени над 50 милиона плочи и диска.
Родена е в село Искрец, до Своге. Носител на знака „Почетен гражданин на София“

Скрит текст:
като млада

при посещения в България

Flowers Rose Доротея Тончева, българска актриса, 75 год
ролята на Мина във филма С дъх на бадеми още като студентка я прави известна и оттогава до сега името й е синоним на професионализъм. Съпруга на Стефан Цанев.
Скрит текст:

Flowers Rose Принцеса Ан (Anne, Princess Royal), член на британското кралско семейство, 71 год
дъщеря на кралица Елизабет II и принц Филип; омъжвала се е 2 пъти –първия път за Марк Филипс (имат две деца Питър Филипс и Зара Филипс), а вторият – за Тимъти Лорънс.
Участничка в Олимпийските игри като състезател по конен спорт.
Принцесата е претърпяла покушение през 1974 г (от психично болен човек, както се оказва в последствие), което завършва добре само благодарение на случайно минаващия боксьор Рони Ръсел, за съжаление Марк не е могъл да защити адекватно жена си.

Скрит текст:

Flowers Rose Мелинда Гейтс (Melinda French Gates), филантроп, 59 год
съпруга на Бил Гейтс, съучредител и съпредседател е на Фондация на Бил и Мелинда Гейтс, преди това е била мениджър на отдела по продажби в Майкрософт
Скрит текст:

Flowers Rose Дебра Месинг (Debra Lynn Messing),  американска актриса, 53 год
известна с  ролята на Грейс Адлър от „Уил и Грейс“, с ролята на Лора Даймънд от „Загадките на Лора“ (The Mysteries of Laura), другите няма да ги изброявам.
Скрит текст:

със сина си Роман, снимката е преди пандемията

Wine Glass Бен Афлек (Benjamin Geza Affleck), американски актьор, кинорежисьор, киносценарист и продуцент, 49 год
става известен със сценария за филма „Добрият Уил Хънтинг“, носи му „Оскар“;  за „най-добър сценарий“; различни номинации му носят филмите „Влюбеният Шекспир“ (Едуард Алън), „Армагедон“ (Ей Джей Фрост), „Арго“ (ролята на Тони Мендес, Бен е и режисьор, плюс Оскар като продуцент).
Афлек е страстен покерджия, печелил е щатско първенство по покер.

Скрит текст:

превъплъщенията му в роли

някои от жените до него

Flowers Rose Наташа Хенстридж (Natasha Henstridge), актриса и модел, 47 год
играе Синтия Тадески в комедията „Девет ярда“
Скрит текст:

Wine Glass Джо Джонас (Joseph Adam Jonas), американски певец, 32 год
вокал на „Джонас Брадърс“, основана от него и двамата му братя – Кевин и Ник. Участвал е във филми на  Дисни (Кемп Рок, Джонас Брадърс: Изживей мечтата, Jonas L.A и др). Бил е жури за American Idol на прослушванията в Далас.
Скрит текст:

със Софи и бебето

Flowers Rose Дженифър Лорънс (Jennifer Shrader Lawrence), американска актриса, 31 год
най-номинираната и награждавана млада актриса, ролята на Тифани Максуел в „Наръчник на опимиста“ й носи Оскар за най-добра женска роля, но най-вече е позната като Катнис от  „Игрите на глада“ и последващите продължения. Една от малкото, които не се включиха в обвиненията към Харви Уайнстийн ("Наръчник на оптимиста") – „не съм изпитвала лично никаква форма на тормоз от негова страна".
Скрит текст:

със съпруга си,  Кук Марони

*  *  *
Днешната песен е на Силви Вартан, тя говори и пее на български

# 1 261
Мики Рурк преди корекциите. С Ким Бейсинджър са страхотни в "Дива орхидея"! И младият Клинт Ийстуд. Много ми харесва и един от "Анатомията на Грей", но не му знам името, играе и в "Последният кораб".

В "Дива орхидея" е с Каре Отис, в "9 седмици и половина" е с Ким Бейсинджър...
За Ерик Дейн говориш и на мен ми е голям любимец от "Анатомията на Грей", заедно с
Патрик Демпси - така и не можах да реша кой ми е по-...
Иначе Кевин Спейси ми е необяснимо секси и много любим. Невероятен актьор!
Много харесвам Лиъм Нийсън и Даниел Дей Люис....и още мн. други.

# 1 262
Мине, не мине, и се започне един отчет на форумските тръпки. Досадно е, поне за мен. Не давам наклон на темата, а констатирам.

Нали? Пък никоя не си показва мъжА.

# 1 263
Мине, не мине, и се започне един отчет на форумските тръпки. Досадно е, поне за мен. Не давам наклон на темата, а констатирам.

Нали? Пък никоя не си показва мъжА.
ами нали ще си показваме тръпките Wink Joy

# 1 264
  • София
Аз си падам по характери. Външност само на снимки. И да ви го покажа моя, няма да го харесате, но така ме разсмива и прави мили неща, че си го обичам.

# 1 265
https://www.instagram.com/tv/CRt0sUyjkEq/?utm_medium=copy_link
Тук въпросната д-р Денкова на някакво странно събитие.

# 1 266

Едно от начинанията на Биляна Савова, арт- директорката ан сп. "Еvа" е това.
И Стрина го рекламира по едно време.

На видеото се виждат и други интересни муцуни. Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 18:03 от TuЛи

# 1 267
Денкова ми е като малката сестра на Червенкова
Скрит текст:

# 1 268
А жената на Денков младши ми е много странна в лице.
Веждите и устните са проблема май, май.
Скрит текст:

Денков нямаше ли друга жена? Беше дребно джобно момиче. А тази, ако е новата, също кака Ванче Червенкова.  Със старата какво стана?

# 1 269

Едно от начинанията на Биляна Савова, арт- директорката ан сп. "Еvа" е това.
И Стрина го рекламира по едно време.

На видеото се виждат и други интересни муцуни. Simple Smile
Леко ми бие на сектантско, честно казано.

# 1 270
Пуу, на тази Денкова бюста що така надолу?

# 1 271
И съфорумката с новия мъж е там.

# 1 272
Изглежда доста крийпи.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 20:41 от alvelina

# 1 273
Тия лекарки са такъв маркетингов продукт, всичко е за пари , денят на генератора, на тъпанара, на мутресата, всичко ще посетят, за да привличат клиентки. Има една, която набира в момента скорост - Шаркова - тя пък се замъкна на най-скандалния бар по нашето Черноморие да се рекламира. Изпростяват яко.

# 1 274
Това Ралица Тошкова ли е?

Тя, преди

Общи условия

Активация на акаунт