С какво ви дразнят свекървите? – 130

• 29 818
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
  • France
Именно, Хай, най-вероятно не от меркантилност е взела дистанция.
Между другото, каква меркантилност?! Тя Е собственик на 1/2 и сигурно има юзофрукт до смъртта си.

# 436
  • София
Вивиана, дори и от омешаната история е ясно, че жената няма материални претенции. ТЯ е собственик по закон. Може и изобщо да не е знаела кой е платил апартамента като се е омъжила. Това е нейното семейно жилище. Това е и жилището на детето и.

# 437
  • Най-красивата страна
Затова има родители,които не приписват имот,докато са живи или си запазват правото на ползване.

# 438
  • Варна
Надявам се новия съпруг да е обезпечен и прилага съответните грижи. Контрирайте, че всички мъже са благородни качества.

# 439
  • София
Затова има родители,които не приписват имот,докато са живи или си запазват правото на ползване.

Така ли Вени? И какво тези родители биха направили? Да изхвърлят снахата и детето? Или само снахата?
Четете ли се и мислите ли. Наистина само тухли са ви в главите.

# 440
  • София
Ядосвах се на моите, че са така, но май ще си променя мнението.

# 441
  • София
Да, тези, които чрез имот се опитват да контролират, щото явно по друг начин няма да им играят по свирката.

# 442
Ако в този апартамент съм вложила емоции, труд и наистина го смятам за мой дом, ще се държа като с такъв. А именно да каня който си искам вътре. Включително и нов любим.
Ако свекърите с гробовен глас искат да вкарват драма и сълзи в новото ми семейство, където искам радост и любов, и аз ще намаля контактите.

Предполагам, че точно това се е случило, жената е искала да продължи напред и да създаде ново щастливо семейство, а те да дърпат към паметта на сина си.

Все пак явно нещата са се разиграли  доста бързо, докато детето е било много малко.

# 443
  • София
Е, явно не сте чували за хора, останали на улицата заради някоя юридическа хватка

Предполагам, че точно това се е случило, жената е искала да продължи напред и да създаде ново щастливо семейство, а те да дърпат към паметта на сина си.
Все пак явно нещата са се разиграли  доста бързо, докато детето е било много малко.
Което какво означава?

# 444

Така ли Вени? И какво тези родители биха направили? Да изхвърлят снахата и детето? Или само снахата?
Четете ли се и мислите ли. Наистина само тухли са ви в главите.
Какво да направят, Ре? Вероятно се надяват, че ще занесат тухлите със себе си при свети Петър. Или, както някои стрини се надяват, очакват снахата да остане монахиня до края на дните си, четейки благодарствени молитви за това, че милостиво са я оставили да живее в семейното жилище.

# 445
  • Варна
Ами ползва си го, значи го иска. Не й се дава. А новия мъж си събул чехлите и влязъл. Не ги харесвам такива.

# 446
  • София
Е, за радост на тукашната компания, хич не е чакала. А щастливо семейство се създава от щастливи хора...
Нормално родителите да се зачудят за тая скорост

# 447
  • Варна
Защо осъдихте непознати? Тя е търсила дистанция. Но е доста примитивно да лъже детето си.
Когато тези хора са платили имота, явно не е имало претенции. Не всички фамилии са на нож.

# 448
Уиш, ако в твоя случай свекърите са били против новата ти връзка и още носиш огорчение и обида от някакви техни  номера, този случай (поне по описаното) не е такъв. Недей автоматично да ги подвеждаш под общ знаменател!
Четем или само пишем? Сигурно 91473198 пъти съм написала, че никога не съм имала свекъри.

Вивиана, запази драматични думи като "примитивно" и "лъже" за някой по-свободен жанр, като поезия например. Когато коментираш казус, засягащ хора, за които не разполагаш с информация, те са повече от неуместни.

# 449
  • Варна
За мен има нещо кофти в цялата ситуация. И от двете страни. Не мога да кажа какво точно, защото детайли няма. Но нещо ме човърка.

Общи условия

Активация на акаунт