Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 211
  • 772
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря, и аз съм с близнаци. Засега си влизам в моите дънки (4ти месец). Но вече усещам, че запълвам.

# 121
Дрехите за бременни са ми една от най-безсмислените инвестиции. Купувала съм едни джинси само и после ги подарих. В повечето време си бях с моите си дрехи, които съобразявах с нарастването на корема, разбира се. Панталоните ми бяха просто разкопчани и прибрани отпред с ластик и копче, а върху тях пусках свободна туника или тениска. Носех си пуловерите и тези на мъжа ми. Редовно обувах клинове с дълга свободна блуза отгоре. Рокли  не съм носила - никога не са ми били удобни в такъв период.

# 122
А на мене ми бяха чудесна инвестиция, при положение че последните 2 месеца вече бе студенко. Коремчето на топличко под ластика, екстра, а преди това се мъчех и аз с разкопчани и само придърпвах нагоре.

# 123
Аз, обратно на всички, си взех доста дрехи за бременни от втората употреба. Буквално за лев, два. Имах някои от предишната бременност, че децата са ми с три седмици разлика и сезона съвпада. Качих доста кг и нямаше как да си нося моите. Най-добре втора употреба, дрехи от приятелки + нещо ново. С тази бременност исках да не се ограничава с няколко дрехи, а да разнообразявам. Но това, защото надебелях Simple Smile

# 124
Не помня да ми е бивало студено въобще. И при двете бременности си имах зимен период. Просто обувам клина, слагам отгоре пуловера - и финито. Smiley Ни обувки, ни връхни дрехи са ми трябвали също специални.

# 125
Дрехите за бременни са си на място. Не знам за вас, но по-голям размер панталон на мен висеше грозно на д-то, а по-голяма блуза е зле в раменете.
И трите пъти имах голям корем стърчащ напред. Може би защото съм къса.
Зависи как носиш. От 6ти месец нататък карах с дрехи за бременни. Харесвах Next, добре стоеше всичко. И чудна лятна рокля имах преди 14 години, още я помня. Бях един щастлив, розово-бял балон. Геометричен беше десена.

# 126
То все пак е добре да се уточни и стила, който се гони. По време на първата ми бременност работех на място, където се изискваше официално облекло, нямаше как да ходя по клинове, пуловери и дрехи на мъжа ми Joy

# 127
От НМ имах два скини панталона,много бяха еластични и меки и с тях си изкарах.Но забременях края на лятото,май месец родих.Тениски от лидъл си взех ,както и три клина за вкъщи .Смених ги още в 14 седмица ,просто моите ми убиваха и стягаха в корема и ми беше неудобно,но в 4ия месец си имах корем вече.По -нататък и всичко ми порастна де.Аз не бих могла да изкарам с нормални дрехи,коремът ми беше огромен,подута бях и задържах вода и изобщо си ми трябваха.

# 128
  • София
Разбира се, че има смисъл. Жените сега работят до 8 месец, а и е приятно да си облечен добре и удобно, а не с безопасни игли и ластици.
Във втора употреба се намират хубави неща също. Все пак не става дума за подмяна на гардероба, а един два панталона, пола, рокля и блузи. За зимния сезон е по-кофти, защото и връхна дреха може да се наложи.

# 129
Ни обувки, ни връхни дрехи са ми трябвали също специални.
Аз съм от късметлийките вдигнали не с един, ми с цели два номера нагоре обувки и то още от самото начало на бременността. Та трябваше да си изхвърля всички, след като се установи че положението всъщност е безвъзвратно.
Имах скини ластични дънки НМ, страшно удобни ми бяха, нищо общо с разкопчани копчета. Нищо не те стиска и убива никъде, буквално може да се окръглиш до слон и пак ще е комфортно. Бях с малък корем, но въпреки това пак се наложи да си взема и яке.

# 130
  • София
Аз също съм с 2 номера отгоре заради бременността. Хубаво, че бременеех лятото и можех да се разкарвам със сандали с ластици.

# 131
Това с обувките и аз не го очаквах, също ми порасна крака с два номера. Взех си много удобни сандали, не напълно равни, с тях си спестих и болки в кръста, а бебка се роди голяма. Бременността е период, в който държа да ми е максимално удобно.

# 132
  • Пловдив
Обиколката на корема ми стигна до 107см, качих 20кг., и до 45 дневния бях на работа. Къси панталони взех памучни хл размер от ню йоркъра, ластика под корема изобщо не ги усетих, дълги рокли имах няколко, къси също. Масовката трикотаж е толкова разтегателна, че е почти невъзможно да не уцелиш нещо. Купих си само едни ежедневни сандали, че повечето налични, ми оставяха следи по стъпалата, след 9-10 часа носене. А скинитата, които си бяха за бременни, нямаше как да ги пропусна, че коремът от първи месец ми личеше и няаше как да си ходя с моите дънки. Никога не  съм била с разкопчани дънки.

# 133
Зависи как вървиш с качването на кила Blush аз доста рано смених дрехите, пък и ходех на работа до последно. Сега има много голямо разнообразие, преди 16 години имаше няколко малки магазинчета в София и Бенетон, от тях пазарувах.

# 134
Аз не знам как се носи по-голям размер. С ластик под корема, дъното увисва отвратително. По-голяма тениска, рамото пада много надолу. Исках долнище да си взема, че не харесвам клинове. Ами, отгоре добре, на прасците като торба висше. До ръст, структура, кг ли е, не знам. При мен само с дрехи за бременни закрепих положението.

Общи условия

Активация на акаунт