Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 253
  • 772
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз бях улучила едни скини дънки за бременни. В краката - тънки, на шкембето - колана. Перфектни бяха. И клинове и туники носех. Тогава бяха модерни.

# 136
  • Пловдив
Панталон Ню Йоркър, потник Декатлон

Панталон Нй Йоркър, потника е някаква спортна материя.

Сега вече ми виси панталона

Дълга рокля пул енд биар, хс!!!  размер

Просто трябва да се мери като всяко нещо.

# 137
  • София
Със сигурност мерете, защото особенно в последните месеци така расте коремчето, че не е истина. Аз от ХС, С скочих след 2-3 месеца на М и за още месец на Л.

# 138
Това с обувките и аз не го очаквах, също ми порасна крака с два номера. Взех си много удобни сандали, не напълно равни, с тях си спестих и болки в кръста, а бебка се роди голяма. Бременността е период, в който държа да ми е максимално удобно.

За обувките само съм чувала, че има дами, на които им "пораства" номерът по време на бременност. Аз и сега съм със същия номер от преди бременността ми с първото дете, което е вече студент. Laughing
Аз и с двете бременности работех до последно и много ходех. Разбира се последните месеци не ползвах токчета, но на ниските боти не им простих изобщо.

Защо писах, че ако човек не желае да харчи излишно, спокойно може да мине и без да го прави през този период:
Когато бях бременна за първи път и аз мислех, че е нещо кой-знае какво. Отидох в един магазин и поисках специални дрехи. Жената ми показа някакви дънки ли бяха, панталон ли - не помня, но изрично ме посъветва да не купувам излишни неща, които ще нося някой и друг месец. Показа ми как се поставя ластик на обикновен панталон. За никакви безопастни игли не става въпрос - ластикът се поставя от едната страна в илика на панталона и се зашива, а от другата страна - на копчето, което си го има. И така си откарах - с моите си панталони и клиновете и двете бременности. Нито е некомфортно /напротив/, нито има някакви страшни работи. Smile Едни джинси купих специални и съжалявах - направо ги подарих после. Обух ги само няколко пъти и това им беше.
На мъжа ми пуловерите му ми бяха О.К.
...
Споделям, защото често човек не се замисля за алтернативи, когато обмисля някакъв въпрос. А често има и то не лоши. Накрая изборът всеки си го прави. Но е добре да си обмисли сам вариантите.

Иначе специални дрехи редовно пускат и в Лидл - панталони, дънки съм виждала, какво ли не. Ако човек държи да си купи "специални дрехи за бременни".

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 15:24 от Judy

# 139
Моя син се роди края на Септември, и големия корем беше в горещо време, цяло изкарах с рокли тип "empire waist". Около бюста си бяха прибрани и после се разкрояваха. И следващото лято си ги носих, ама аз съм си такава че няма да купя нещо, което ще го нося само за кратко. Просто мозъка ми отхвърля тази идея Grinning

# 140
  • София
Аз май всичко, освен въпросните дънки, си го носех и след това.

# 141
Аз пък си ги носех и след това дънките, за зимата ми бяха идеални. Едва миналата година ги захвърлих, че вече поизбеляха.

# 142
  • София
Аз имах корем още поне 5 месеца след това. Носих си дрехите за бременни и след това понеже докато си сваля килата и влезна в някаква нормална форма нямаше какво да нося Simple Smile

# 143
На мен през първата бременност ми порасна кракът, четох тогава, пада свода, явно от тежестта. При мои приятелки качили повечко кила също се е получавало.

# 144
  • София
Моя крак някак порасна между първата и втората бременност. От 38 на 40 номер.

# 145
Аз също си носих дрехите за бременни още 4-5 месеца след раждането- особено клиновете и тениските и потниците. Тъй като сравнително наскоро родих тениските си ги нося все още вкъщи, клиновете слава Богу вече са ми широки.

# 146
На мен през първата бременност ми порасна кракът, четох тогава, пада свода, явно от тежестта. При мои приятелки качили повечко кила също се е получавало.
От кила се качва номера, но после като отслабнеш се връща. Не е и от свода. И аз съм чела обстойно, че както костите на таза нарастват, така и на краката.
Деси, ти предимно в от кръста надолу си качила. Аз си бях окръглена навсякъде, качих 13 кг, само краката ми останаха слаби.

# 147
Сега с тази oversize мода дори не мисля, че се налага да се купуват дрехи специално за бременни. Имам и тениски, и ризи, и връхни, които спокойно ще поберат огромен корем.

# 148
Това с обувките и аз не го очаквах, също ми порасна крака с два номера. Взех си много удобни сандали, не напълно равни, с тях си спестих и болки в кръста, а бебка се роди голяма. Бременността е период, в който държа да ми е максимално удобно.

За обувките само съм чувала, че има дами, на които им "пораства" номерът по време на бременност. Аз и сега съм със същия номер от преди бременността ми с първото дете, което е вече студент. Laughing
Аз и с двете бременности работех до последно и много ходех. Разбира се последните месеци не ползвах токчета, но на ниските боти не им простих изобщо.

Защо писах, че ако човек не желае да харчи излишно, спокойно може да мине и без да го прави през този период:
Когато бях бременна за първи път и аз мислех, че е нещо кой-знае какво. Отидох в един магазин и поисках специални дрехи. Жената ми показа някакви дънки ли бяха, панталон ли - не помня, но изрично ме посъветва да не купувам излишни неща, които ще нося някой и друг месец. Показа ми как се поставя ластик на обикновен панталон. За никакви безопастни игли не става въпрос - ластикът се поставя от едната страна в илика на панталона и се зашива, а от другата страна - на копчето, което си го има. И така си откарах - с моите си панталони и клиновете и двете бременности. Нито е некомфортно /напротив/, нито има някакви страшни работи. Smile Едни джинси купих специални и съжалявах - направо ги подарих после. Обух ги само няколко пъти и това им беше.
На мъжа ми пуловерите му ми бяха О.К.
...
Споделям, защото често човек не се замисля за алтернативи, когато обмисля някакъв въпрос. А често има и то не лоши. Накрая изборът всеки си го прави. Но е добре да си обмисли сам вариантите.

Иначе специални дрехи редовно пускат и в Лидл - панталони, дънки съм виждала, какво ли не. Ако човек държи да си купи "специални дрехи за бременни".
Съгласна съм, че има много по-добри варианти от харчене на излишни пари, за кратко време. Но качих много кг и изобщо не влизах в моите си дрехи, иначе със сигурност щях да импровизирам0. Сега ще се чудя какво да ги правя дрехите.

# 149
  • София
Аз качих 20 и ги свалих доста бързо. Родих януари 2011, сега си гледам снимки от септември - явно съм си подновила гардероба.

Общи условия

Активация на акаунт