Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 269
  • 772
  •   1
Отговори
# 165
  • София
В пубертета също не съм имала. Но аз бях много слаба. След завършване качих 10кг и го докарах до 52-54. Бременностите качих първата 11кг, втората 14. Но лекарите се шегуваха, че всичко е в гърдите 🤣
И пак рязко ги качих, защото аз имам тежко повръщане и гадене. За последните 3 месеца са тези килограми. Аз първо свалям килограми от повръщане и в третия триместър качвам.
Моите и двете са декември, та мога да потвърдя това за студеното. След бременностите вече не съм толкова зиморничава.
Та поради тези неразположения и различни процедури, които се налагаше да ми правят, бях болничен и лежах вкъщи. Та не съм купувала много представителни дрехи.
Лятото изкарвах с къси панталони и широки потници. Зимата ми беше по-сложно. Сестра ми ми беше дала някакви пончота 🤣 Но на мен все ми беше жега и си ходех с нормално яке, но разкопчана.

# 166
  • София
И аз бях така с топлото! И моите са декември. Докато падне сняг, карах с кожено яке. А сега се увивам с пухенки и жилетки. 😁

# 167
И аз нямам стрии въобще, не съм се мазала с нищо. Родих на 34. И по отношение на студа потвърждавам, преди бях адски зиморничава, сега с тънък пуловер и пухенка пак ми е жега.

# 168
Ей така си носех панталоните Joy

Така отидох да раждам и като родих само си махнах ластичката и изпитах неумоверно облекчение, че най- накрая мига да се навра в дрехите си.
Родих на 40++, но нямам абсолютно никакви стрии, така че е по- скоро от кожата.

# 169
  • Пловдив
Аз след 4 месец баджаците не можех да навра в свои дънки Joy та и ластик не би успял да ме спаси, но е идейно.

# 170
Ама моля Ви се, това с ластик е приложимо като преядеш по Коледните празници, аз не познавам лично бременна качила само на корем.

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 19:42 от NOVA NADEJDA

# 171
Аз след 4 месец баджаците не можех да навра в свои дънки Joy та и ластик не би успял да ме спаси, но е идейно.

Само баджаците да бяха, аз рамената си не можех да провра през 1 рокля Grinning

Ама моля Ви се, това с ластик е приложимо като преядеш по Коледните празници, ама не познавам лично бременна качила само на корем.

Има и такива, и реално като носят дънките под корема не им пречи, аз лично мразя ниски талии, пък бременна абсурд така да тръгна. Ама на който както му е удобно.

П.П. Дайте нещо модно да обсъдим, темите за бременни са в друг раздел Grinning
Какво мислите са тези фолклорни палта "Folk Inspired Coats" ?? Гледам ще са доста актуални Simple Smile

# 172
  • София
Твърде са ми шарени тези палта.

Аз се тревожа дали още се носят chunky sneakers? По-точно тези дали са актуални?

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 09:03 от Rockstar

# 173
  • София
Rockstar Не са чак толкова шарени, защото цветовете вътре си отиват. Аз имам подобни, но по-светли от Зара. На мен лично са ми много удобни.

# 174
Аз имам едни такива пуми в сиви тонове, но по-светли. На мен ми харесват и не смятам да ги пенсионирам скоро.

# 175
  • Пловдив
Палтата Folk Inspired Coats, не ми харесват или поне тези, които ми излизат в из мрежата.

# 176
Кецовете ще са актуални, тези на Рокстар ми приличат малко на класически Ню Баланс в сиво, най-известния модел на марката. Вземай смело.
Маниак съм на тема кецове, и аз ще взема да взема нещо Simple Smile

# 177
  • София
Аз ги грабнах вече. Бяха на смешна цена в Зара на намаление.

# 178
  • София
А те са и от Зара супер. Аз им влизам в детската серия като номера и маратонките ми бяха от тях Grinning

# 179
  • София
Аз пък от известно време съм в голямата номерация -40 и имаше много интересни изостанали неща по намаленията. Имаше и разни кожени чехли, мерих 2-3 чифта, но не бяха моите.

Общи условия

Активация на акаунт