Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 240
  • 772
  •   1
Отговори
# 585
От Лидл един клин си взех и определено не е от най- удобните. Има ципове отзад на глезена и доста неприятно драскат. Не единственият клин такъв модел, но е единственият, който едва изтърпявам до края на тренировката.

Иначе като човек притежаващи носещ много спортни клинове, мога да кажа че не бих ги носила за друго освен за спорт и не бих ги съчетала с нещо различно от други спортни дрехи.

Такъв е и моят случай.

# 586
  • Mediterraneo
Моля препоръчайте ми марка маратонки за широк крак. Знам, че повечето имат опция, но ако има марка, чиито обувки по- принцип са по- широки, ще е супер. Племенникът ми е на 14, носи 43 номер, но краката му са изключително широки, просто няма обувка, която да му е удобна.

# 587
200 лв за клин... даже и за спорт не. Това е безумие. Не цениш парите.
Благодаря! Много обичам, когато попитам за нещо конкретно и започнат генералните заключения. Със сигурност ще го имам предвид. Blush

Благодаря за предложенията, дами. Heart Не е драма, но искам да е нещо, което ми харесва. Спортен клин не съм купувала досега, не съм и търсила, затова и дадох подобен бюджет, просто защото не знам между какви цени варират. Ще разгледам всички предложения и отново ви благодаря. Heart
Реагираме така защото се опитваш да правиш някаква безумна комбинация между евтина китайска блузка и скъп спортен клин, които да носиш в къщи ...

# 588
И аз  да кажа за клиновете,като човек изспробвал всичко на пазара тук.
За мен има основно 2 марки Fabletics и LNDR и една бих препоръчала като компромисен вариянт Sweaty Betty. И искам да уточня какви са моите критерии да не прозира и да стои като втора кожа.

# 589
Между другото в два сайта представена под различна марка и цена. Явно поръчват от Китай и има слагат етикет на марката.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 23:37 от Анонимен

# 590
Привет! Присъединявам се да попитам, кое палтенце ви харесва повече?

Имах едно розово палтенце преди, тип широко сако, което ми беше слабост. Но го дарих и сега отново розово ми привлече погледа... Проблемът е, че конкуренция му е друго кремаво, тотално различен модел. Търся си вълнени и дългички - и 2те отговарят на тези критерии, цената е сравнима. Имам вкъщи кремаво и се колебая, но то е на 10 плюс години хаха.

Розовото:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 22:55 от dее92

# 591
  • sofia
Розовото!
Откъде е? 💓

# 592
Розово. 🎀

# 593
Благодаря ви! От collectionkabo.com. Heart

# 594
Момичета, привет, идвам с молба да ми дадете съвет. Имам този топ:
Скрит текст:
Една идея по-къс е отколкото ми се иска и поради тази причина го нося с дънки с висока талия. Ще ми се обаче да го комбинирам и с клин, защото според мен би стояло добре като за вкъщи. Въпросът ми е: бихте ли ме посъветвали откъде да купя качествен сив/черен клин? Това, което ми е важно е:
- Да е до глезена (тоест дълъг)
- Да е изчистен (без каквито и да е надписи или допълнителни елементи, шевове и т.н.)
- Ще е супер да е спортен клин, тоест материята да е такава.

Какъв обаче да търся, за да е малко по-плътен понеже ме е страх да не се получи “камилско копито”.

Голяма драма за един клин, но не ми се иска да пробвам 100 неща, а доскоро четох, че осбъждахте точно спортни стоки (маратонки, екипи и т.н.) и искрено ще съм ви благодарна ако можете да ме ориентирате какво точно и къде да гледам.
H&M имат един модел оформящ клин с висока талия в черно. Първо е дебел, второ е доста стегнат и оформя тялото, трето си е H&M цена, а и няма лого, картинки и т.н.

# 595
  • София
Аз мъчих такива топове с пеплум, къси. Бял, на точки, зелен. Измислях им някакви дънки, панталони... И пак не ги носих. И вече - в торбата и в контейнера.

# 596
200 лв за клин... даже и за спорт не. Това е безумие. Не цениш парите.
Благодаря! Много обичам, когато попитам за нещо конкретно и започнат генералните заключения. Със сигурност ще го имам предвид. Blush

Благодаря за предложенията, дами. Heart Не е драма, но искам да е нещо, което ми харесва. Спортен клин не съм купувала досега, не съм и търсила, затова и дадох подобен бюджет, просто защото не знам между какви цени варират. Ще разгледам всички предложения и отново ви благодаря. Heart
Реагираме така защото се опитваш да правиш някаква безумна комбинация между евтина китайска блузка и скъп спортен клин, които да носиш в къщи ...
Сори за спама предварително!
G.Savova,с коментарите ,които правиш страшно ми напомняш на една съфорумка,която пишеше тук преди много време.Никът и беше Kikamora.Ако някой я помни, ще направи аналогията!

# 597
Lulu melon са поредната прехвалена марка и клиновете им са нищо особено, което да оправдава цената им.
В амазон продават клинове, които са много по- хубави и много по- евтини.

От любопитство колко клина на лулуто имаш че стигна до извода че амазонските са по- хубави. Питам защото все посягам да поръчам някои, които ги имитират доста но виждам в ревютата че след пране имат дупки и се разпадат.

Иначе за мен марка като среден вариант е Alphalete. Първо мислех от тях да си взема, ама gymshark пуснаха някои клинове намалени под 30 долара, просто нямаше как да пропусна тази възможност. Чакам ги да дойдат и ще кажа как са после, дано пристигнат вече че не издържам Grinning
Аз не съм особен фактор за това какво е добър клин, защото съм страшно капризна, имала съм толкова много през годините че вече искам нещо конкретно и не ми се прави компромис. Искам да са меки със средно компресираща материя, задължително по- свободни около д-то за да изглежда по- голямо, не искам 7/8 или прекалено дълги, талията да е много висока без да се забива над любовните дръжки и да прикриват потта поне малко. Дори и да има леко прозиране не ме притеснява, защото ходя с бельо телесен цвят и безшевно.
И най- важното да нямат този набор на цепката на д-то Grinning За жалост вече масово ги правят с него и ме побърква.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 00:21 от Glossycherry

# 598
  • София
Моля препоръчайте ми марка маратонки за широк крак. Знам, че повечето имат опция, но ако има марка, чиито обувки по- принцип са по- широки, ще е супер. Племенникът ми е на 14, носи 43 номер, но краката му са изключително широки, просто няма обувка, която да му е удобна.
Бих препоръчала да проучите за минималистични/боси/barefoot обувки. Широки при пръстите са, без повдигане на петата, с много гъвкава подметка. Има спортни, по-елегантни, зимни, летни.
Има група във фейсбук Barefoot Shoes Bulgaria и там може да видите за какви марки се споделя, как да се прецени номера.

# 599
Lulu melon са поредната прехвалена марка и клиновете им са нищо особено, което да оправдава цената им.
В амазон продават клинове, които са много по- хубави и много по- евтини.

От любопитство колко клина на лулуто имаш че стигна до извода че амазонските са по- хубави. Питам защото все посягам да поръчам някои, които ги имитират доста но виждам в ревютата че след пране имат дупки и се разпадат.

Иначе за мен марка като среден вариант е Alphalete. Първо мислех от тях да си взема, ама gymshark пуснаха някои клинове намалени под 30 долара, просто нямаше как да пропусна тази възможност. Чакам ги да дойдат и ще кажа как са после, дано пристигнат вече че не издържам Grinning
Аз не съм особен фактор за това какво е добър клин, защото съм страшно капризна, имала съм толкова много през годините че вече искам нещо конкретно и не ми се прави компромис. Искам да са меки със средно компресираща материя, задължително по- свободни около д-то за да изглежда по- голямо, не искам 7/8 или прекалено дълги, талията да е много висока без да се забива над любовните дръжки и да прикриват потта поне малко. Дори и да има леко прозиране не ме притеснява, защото ходя с бельо телесен цвят и безшевно.
И най- важното да нямат този набор на цепката на д-то Grinning За жалост вече масово ги правят с него и ме побърква.
Магазина на Лулу мелон ми е точно до нас. Влизала съм безброй пъти с надеждата да си харесам нещо, но никога не си харесах нещо. Имаха едни долници, които много харесвах но ми седяха ужасно.
Предпочитаните ми марки за клинове са Найк серията епик лукс, ню баланс и 2ХU и задължително 2 пръста над кокалчетата.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 11:07 от G.Savova

Общи условия

Активация на акаунт