Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 222
  • 772
  •   1
Отговори
# 570
Сутиенът не пасва като форма на чашката. Трябва да е по-"разлята" настрани, вместо да стърчи напред. Пробвай с по-голяма обиколка и по-малък размер чашка.

# 571
Моята подгръдна е 70 см, а този сутиен е 75.
Чашката пасва на гърдите защото са разляти и широки но пък по плоски. По малка чашка ми ги притиска отстраните. Но пък отпред доста прикрит стои. Може да взема 70 подгръдна и по малка чашка.

# 572
Да се изкажа за клиновете и "камилското копито" - то не винаги е функция само на недобра кройка на клина, а си зависи и от физиологичните данни, както и от други фактори... та винаги е добра идея да се пробва, назависимо дали струва 20 или 200 лв, защото фактът, че стои добре на друга не е гаранция, че ще стои идеално на вас!
https://www.paragonfitwear.com/blogs/news/avoid-camel-toe-in-leggings

Лулулемон са с чудесни кройки, но имаха преди години голям скандал с материите - ставаха буквално прозрачни при разтегляне/навеждане.

Агент много хубава рокля!Ще споделиш ли нещо повече за нея?Може и да си,но съм пропуснала.Например от къде е!?
Деsuri, мерси, в друга тема я коментирах, тук не съм.

Роклята я купих в Италия, Верона, ако не се лъжа, след един бърз италиански скандал на улицата с ММ, който отказа в последния момент да дойде с мен до музей, който си бях навила на пръста да видя. Та много бясна влетях в първия изпречил ми се магазин и си избрах 5 рокли за да му дам урок колко е глупаво да нервираш жена си в близост до прилични магазини. А за финал попитах изключително милата продавачка с изключително категорично мнение какво ми отива и какво не, която уби 1.5 часа с мен и ми донесе да пробвам целия магазин, коя е нейната любима рокля в магазина и си я купих и нея Simple Smile)) Точно тази рокля е извън моята зона на комфорт и кройки, които нося (твърде много принт и за капак е рязана в кръста), но пък вече събра толкова комплименти, че ще си я нося все пак.

Ondine, тази дължина обикновено нося с равни сандали/чехли, а златистият колан си върви с роклята, но ужасно ме дразни вързан отпред. Може да опитам с различен. Онзи ден я сложих с новите ми Биркита и колан вързан отзад и стоеше много приятно, без да личи, че срезът на талията е 10 см над естествената ми талия. Но това е проблем, който аз имам с 99% от роклите рязани в "талията".

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 15:19 от Agent Provocateur

# 573
  • Street of Dreams
Моята рокля тогава няма да я бъде. В никакъв случай не искам да нося рокли над коляното, особено пък и изрязани отгоре. Жалко, понеже много ми хареса и нямам такава.

# 574
  • София
Само да се включа за клина , в Лидл пускат много хубави клинове на съвсем скромна цена. Стоят супер и са много удобни.

# 575
Само да се включа за клина , в Лидл пускат много хубави клинове на съвсем скромна цена. Стоят супер и са много удобни.
Имам безброй клинове от Лулулемон до кучи марки, но любими са ми Crivit. А това копито мисля, че е по-скоро физиологична особеност. В кръга на шегата, но с велоклинове няма да се вижда грам.

# 576
Моята подгръдна е 70 см, а този сутиен е 75.
Чашката пасва на гърдите защото са разляти и широки но пък по плоски. По малка чашка ми ги притиска отстраните. Но пък отпред доста прикрит стои. Може да взема 70 подгръдна и по малка чашка.
Проблема е изцяло в липсата на банел.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 15:22 от G.Savova

# 577
  • София
Доволна съм от спортен клин на Декатлон, 30 лв. В тази връзка, назад коментирахте спортни обувки за фитнес, някой ползва ли техни? Бюджетни са и ако са прилични, бих си взела. Няма да вдигам тежести и т.н., само стягане и кардио.

# 578
Аз на детето взимам Декатлонски обувки - маратонки и туристически. Еми, нямат късане, а се експлоатират зверски.

# 579
Аз тренирам с най-бюджетните им маратонки, мисля че ги водят за бягане по асфалт. Купих ги водена изцяло от цената, но в крайна сметка се влюбих в тях и не си представям да обуя други. Хем ми стягат доста приятно ходилото, хем са леки все едно ги няма. Подметката е много мека, затова се въздържах да коментирам тогава, но за планкове, бърпита на мен точно това ми трябва.

# 580

Лулулемон са с чудесни кройки, но имаха преди години голям скандал с материите - ставаха буквално прозрачни при разтегляне/навеждане.

Вече са оправили проблема с прозирането, ама с потенето не. Това е причината поради която не бих си взела, просто са за йога или за разходки, като гледам ревютата им след фитнес зала са все едно си се изпуснал...  Mного хубаво стоят на д-то, ама Grinning
Моя любим клин си го купих случайно от Рос за 15 долара, ама по навик изрязах веднага етикетите, а само по логото не мога да намеря коя е марката. Ако някой знае случайно ще съм много благодарна.

# 581
200 лв за клин... даже и за спорт не. Това е безумие. Не цениш парите.
Благодаря! Много обичам, когато попитам за нещо конкретно и започнат генералните заключения. Със сигурност ще го имам предвид. Blush

Благодаря за предложенията, дами. Heart Не е драма, но искам да е нещо, което ми харесва. Спортен клин не съм купувала досега, не съм и търсила, затова и дадох подобен бюджет, просто защото не знам между какви цени варират. Ще разгледам всички предложения и отново ви благодаря. Heart

Този топ на мен изобщо не ми изглежда като нещо, което би се съчетало добре със спортен клин. Ако ще е клин, гледай да не изглежда много спортен, да е без лого и пр., съвсем изчистен или наподобяващ панталон. Освен това наистина за вкъщи и при положение, че и самият топ не изглежда скъп, не ти трябва висок бюджет за клин.

# 582
  • Somewhere far away
Имам доста клинове. Най-скъпия ми клин е около 30лв.
 Че е и за спорт. И прибира, и стяга. върши същата работа като тези за 200 - така че аз смисъл не виждам да давам толкова повече пари за нещо, което мога да го взема за много по -малко пари!

# 583
Lulu melon са поредната прехвалена марка и клиновете им са нищо особено, което да оправдава цената им.
В амазон продават клинове, които са много по- хубави и много по- евтини.

# 584
  • София
Ето едно предложение от мен, смятам че отговаря на всички изисквания

Когато човек иска и може да си купи нещо скъпо, не смятам че има нужда да му се обяснява , че може и за 20 лева да го намери, че и ще е същото. Общо взето често има причина нещо да е по- скъпо от друго нещо. И аз имам и нося и харесвам клинове на ХМ и Лидъл, но не мога да си кривя душата и да кажа че са същите като на доказани спортни марки( но и тях дебна на намаления и повече от 100лв не давам, но аз имам нужда от бройка и се съобразявам с моя си бюджет и другите ми мании).

Иначе като човек притежаващи носещ много спортни клинове, мога да кажа че не бих ги носила за друго освен за спорт и не бих ги съчетала с нещо различно от други спортни дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт