Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 292
  • 772
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз днес бях мега огащена - дънки 3 пръста над пъпа. Ако дъщерята ми прати снимките, ще постна.

# 211
  • Пловдив
И цяла предна част загащвам на тениски от години

И на такъв тип рокли възли правя в долната част

# 212
Ехааа, чантата е разкош! Много ми харесва, особено цветово.
Савова, много китайски тоя, ще потърся и аз.

# 213
Аз като си гледам последните фотоси, май все огащена ходя.
Пусната отгоре тениската ми придава безформен вид ала банан, като се загащя, го докарвам до пясъчен часовник.
На Агент показаният начин ми е любим.

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 09:40 от Mateah

# 214
Май аз съм единствената,която не харесва converse. За мен подметката е тежка и неудобна.

# 215
Май аз съм единствената,която не харесва converse. За мен подметката е тежка и неудобна.
Не си сама и на мене са ми тежки стандартните, но обожавам слим версията. Имам тези

Дебелината на подметката е на половина и много гъвкава, изключително леки, не се усещат .. За сметка на това пък се усещат всички камъчета, но няма пълно щастие явно.
Първенец по тежест и ръбливост са ми Vans.

# 216
  • София
Савова е лелка мечта.
Аз огащвам в няколко панталона с висока талия. Иначе не.

# 217
A, не си единствена, но моите крака са толкова капризни и калпави, че Конвърс далеч не са единствените обувки, които просто не са за мен. Аз лично гледам завистливо жените, които могат да обуят всичко, докато на мен ми се налага да разтъпквам и маркови маратонки, ако не искам мазоли и кървища.

Mateah - не мисля, че съм те виждала преди! Много ми харесва стила ти! И ти от стройната порода на леля ни Савова!
Ехааа, чантата е разкош! Много ми харесва, особено цветово.
И аз за цвета залепнах, а след като установих колко е намалена бързо измислих как да елиминирам дрънченето на катарамата Grinning

# 218
И аз не мога да нося Конвърс, поради капризни крака. Тежки, неудобни, че и ме запаряват, а това го ненавиждам.

# 219
  • София
Аз пък имам едни страхотни бели и много си ги харесвам. Една мацка ги сподели и си беше любов от пръв поглед като ги видях.

# 220
  • София
Аз харесвам Converse, точно със стандартните подметки. Но не ги нося, точно заради подметката Satisfied И заради това, че са тесни при пръстите. От няколко години нося минималистични обувки(barefoot) и converse не пасват. Но ми харесва да ги гледам.
Напоследък все рокли и поли нося, та трудно си намирам снимка със загащена блуза в панталоните. Но и полите така ги нося. Взимам си с много висока талия и мушкам вътре потници, тениски, ризи. Ако пусна блузата над полата, сякаш и убивам красотата Grinning Може би би ми изглеждало добре ако полата е доста прилепнала и отгоре някаква бяла риза...
Скрит текст:

# 221
Конвърс ми харесват само на външен вид и са далеч от всякакво удобство. Тежки са и подметката е много равна.

# 222
Не харесвам и не нося абсолютно нищо загащено или подпъхнато.

# 223
Обсъждали сте Converse, точно с такава питанка идвах, за този модел, подозирам, че е супер неудобно тази дебела подметка, да не говорим за пране, но щерката си ги е харесала
https://store.shoes/de/converse-damen-low-sneaker-chuck-taylor-a … eige-damen-gr-36/

# 224
  • София
Готини са. Аз обувки не пера или в много краен случай на ръка, леко с четка.
Изчетквам с четки за обувки(имам по-голяма правоъгълна, но и една във форма, като четка за коса-влакната са в кръгче и е по-малка и лекичка. Особено за текстилните си вършат чудесна работа, защото мръсотията често е само прахоляк. Поне при мен. Но и на децата не ги пера. Те носят все обувки от кожа или някакви с органичен памук, боядисани със щадящи бои и не върви да ги метна в пералнята.

Общи условия

Активация на акаунт