Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 282
  • 772
  •   1
Отговори
# 225
На мен конвърските са ми много удобни, нося нонстоп от години. Белите са класика, имам в няколко модела, ниски, високи, кожени, платнени, тези от линията с Ком де гарсон. Но на кой както му е удобно, естествено.

# 226
Кецовете консърс и аз много ги харесвам. Това е единствената НЕелегантна обувка, която слагам на подходяща рокля. Така и не харесах модата к'вато ще рокля + маратонки...

А относно загащването:
Аз не съм ли с рокля, винаги съм загащена. Нямам нито една дреха, която да не я пъхам в полата/панталона. Е, всичките ми поли и панталони са с висока талия. Смятам, че това на моя тип фигура и на моите 158 см е нещото, което ми отива най-много и подчертава плюсовете на тялото.

# 227
На мен конвърските са ми много удобни, нося нонстоп от години. Белите са класика, имам в няколко модела, ниски, високи, кожени, платнени, тези от линията с Ком де гарсон. Но на кой както му е удобно, естествено.

Имам предвид точно тези с дебелата подметка, от нормалните има високи- платнени и велур, много си ги носи /за мен супер неудобно без страничен цип, ама....тя ги скъсва от носене/

# 228
  • София
Ето ме:

# 229
Конвърс харесвам само на други хора. За мен са адски неудобни. И изобщо всякакъв такъв тип гуменка.

Нищо не слагам в панталон, дънки, пола. Нито като бях слаба, нито пък после като напълнях.
А как го правите този номер и не се очертават ръбовете на напъханата дреха отдолу?
Ако натъпча нещо вътре спокойно ще минавам за бременна в 5ти месец.

# 230
  • в Кошера
Конвърс нося от мнооого години, класическата подметка, ниски. Всякакви се намират вкъщи - кожа, плат, едноцветни, шарени, лачени, металик. И плетени имах, но се предадоха... Удобни са ми, защото съм с тясно стъпало и нямам проблем с равните подметки. А и са доста комбинативни, непреходни дори. Вписват се в почти всяка визия, възраст.

Колкото до загащването (кофти дума) - практикувам с удоволствие (и мярка). Bowtie
Не харесвам, не ми е удобно, съответно не нося дрехи с ниска талия. А високата търпи всякакви подпъхвания - тениски, ризи, блузи... изцяло или частично... с връзвания и пр. Peace

# 231
  • София
Моите панталони обикновено се разширяват. Стегнати са на талията и надолу леко се разширяват. Обикновено са и джинсови, плътни материи. Ако е пола-и тя се разкроява, затова не се очертава.
Аз често взимам и по-къси тениски, съвсем дълги, които стигат до ханша и под него избягвам. С много висока талия коже да си позволиш и crop top , който с нея да изглежда нормален и да не се вижда гола плът.

# 232
  • София
Много често пъхам ризи, тениски, блузи в поли и панталони, възли също връзвам. Абе обичам да се вижда къде ми е талията, понеже свободно падащите ризи и тениски ме правят безформена.
Аз нося талии от пъпа нагоре, ниските много разширяват ханш и дупе, а моите нямат нужда.

# 233
Много често пъхам ризи, тениски, блузи в поли и панталони, възли също връзвам. Абе обичам да се вижда къде ми е талията, понеже свободно падащите ризи и тениски ме правят безформена.
Като фигура пясъчен часовник няма как да не се съглася с това становище! Точно!

И за да балансирам между "имам поне талия, ако не друго" и "овърсайзът подмладява и е толкова актуален, но на мен не ми седи" го възприех това "френско запасване" (French tuck in)

PS Сериозно високите талии много обичам и категорично предпочитам да ги нося със скъсени топове/фланелки. 2 чифта такива гащи забърсах това лято... висока талия и широки, едните ленени, другите не-знам-какви, но летящи и хипарски!

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 17:25 от Agent Provocateur

# 234
  • sofia
И аз нося само високи талии, защото ми харесва да си подчертавам талията и по същата причина всичко "запасвам" - тениски, ризи, блузи.
Конверсите от плат са ми супер удобни, но сз съм с тесен крак, може би заради това. Имах също и кожени - за тях не мога да кажа същото.

# 235
  • Бургас
Много ми харесва високата талия, за структура като моята е идеална, дано никога не се връщат ужасните плитки дрехи.Сегашната мода много ми харесва.Напомня ми за модата от Некерман-ите, които в захлас съм разглеждала  безброй пъти като дете.

# 236
Когато се появиха високите талии си помислих, че това е спасението за ниския ръст, но ...само, ако нямаш коремче😁.Ужасно подчертават изпъкнало коремче и винаги гледам да имам леееко по-широка блузка, която да го скрива.Иначе, много ми харесва как стоят високите талии с б.узки/ризки опасани вътре.

# 237
Като си говорим за талии вчера си поръчах от Амазон няколко колана и ми се иска поне 1-2 да си харесам и задържа. Разбира се, като модели са крадени от големите и известните, но на мен не ми се намират по няколкостотин долара за оригиналите и се надявам "вдъхновените" да са полуприлични като качество. Отворена съм за критика всякаква!

Oво е оригиналът:

# 238
Висока талия и блузи вътре отиват на перфектна фигура и без корем.
Аз като опитам да направя подобно нещо, както казах съм като бременна. Иначе ми харесва да, на слаби и елегантни хора.

# 239
  • на последния етаж
Колебая се кои да задържа. Какво смятате, момичета?

Общи условия

Активация на акаунт