Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 286
  • 772
  •   1
Отговори
# 240
Вторите💕
Харесала съм този цвят, но с двете кожени ленти😀

# 241
Вторите.

И аз съм в търсене на коланИ. Сега се оглеждам за широки такива.

# 242
  • В полите на Пирин планина
Първите. За мен са по-универсален цвят.

# 243
Вторите.

# 244
Първите - тези металици са страхотни базови неутрали и могат да се носят със всичко като цветове и за капак могат да изглеждат и елегантни с рокли и по-строги неща и по-спортни с къси гащи/ къси рокли!

Вторите са много бохо, много красив цвят, но ще си ограничена откъм стил според мен.

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 22:20 от Agent Provocateur

# 245
Агент, първият колан е убийствен!

От бирикитата - вторите! Многофункционални и се комбинират с всичко, а и аз не си падам по лъскавото. Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 21:18 от Sysly

# 246
И двата! Аз така правя като не мога да реша. Иначе, първите с нюню предимство.

# 247
Агент, първият колан е убийствен!
Ох, нали, Sysly Grinning
Ужасно ми се искаше да го има и в кафяво, но... тццц....

И аз съм в търсене на коланИ. Сега се оглеждам за широки такива.
Tили, какво широки си загледала...аз много си обичам и нося 3-те ОБИ колани, които съм събрала през последните 10 год. С учудващо голямо количество дрехи се съчетават! Моите са подобни в черно, кафяво и в цвета на последното кросбоди - teal - синьо-зелено.

Не издържах на изкушението и си поръчах поредните тъмни очила и си слагам бан за покупки за тази година!
Онзи ден ги мерих в мола, любов от пръв поглед, но цената им не ми допадна хич. Но любовта не мори, а мъчи, та се запретнах и ги намерих на половин цена онлайн...
Скрит текст:
...

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 15:03 от Agent Provocateur

# 248
Чудни очила, Агент! Да ги носиш със здраве и да си ги пазиш! Hug

Не зная какъв точно колан търся, като го видя, ще го позная. Зная, че искам няколко- да има един цвят коняк, един тъмно син, готова съм за експерименти и с други цветове.

# 249
Страхотни са очилата Агент а коланите май всички ми харесаха. Харесвам и имам колани, но като сложа не се харесвам та само си стоят.

# 250
Благодаря ви, Тили, Наоми!

Наоми, а защо? Пропорциите ли се променят?

Сега ще помечтая за широк колан за твоя сметка, ТиЛи, но няма да купувам нищо.... само ще нахвърлям 2-3, които много ми харесват.

Апропо, идеята ти за тъмносин колан ужасно ми допадна!

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 20:40 от Agent Provocateur

# 251
Агент, ти мечтаеш, а мен без сън ме остави. Blush
И с предните показани от теб колани- също.
За очилата пък дума да ен отварям. Heart Eyes

Ама продължавай с идеите- много са ми полезни и наистина ми помагат да си доизчистя визията за това, което търся. Heart

# 252
Агент очилата са хубави и седят перфектно, обаче много ми се иска да те видя усмихната Kissing Heart
Сигурна стм, че изглеждаш много по- добре усмихната.

Коланите никога не са ми били слабост. Имам 3 които ползвам за дънки и панталони и едно тънко червено коланче на което още не съм му намерила мястото.

# 253
  • София
Ооо очилата са страхотни Heart Казвай бързо кой е модела Grinning

Коланите са чудесни, аз имам 3-4 такива ( единия е 1:1 с първия от последния ти пост) , но не си спомням някога да съм ги слагала .

# 254
Агент,може ли линк за очилата?

Общи условия

Активация на акаунт