Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 298
  • 772
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Първите Бирки ми харесват повече.
Коланите ме оставиха без дъх. Много обичам колани, но в момента нямам талия 🤣.
На диета съм за първи път в живота си. Напълно непоносима съм. Не знам дали ще се сдобия с талия, но с развод може 😂.

# 256
  • Някъде там
Първите Бирки ми харесват повече.
Коланите ме оставиха без дъх. Много обичам колани, но в момента нямам талия 🤣.
На диета съм за първи път в живота си. Напълно непоносима съм. Не знам дали ще се сдобия с талия, но с развод може 😂.
От развод съм заплашена ако вкарам още един часовник в нас.
Не мога да издържа и ще се развежда явно
Grinning
трябва да се радва, че си избирам евтини часовници

# 257
  • София
Аз спрях с часовниците, от както ползвам смарт. Имам само 2. Като се скапят ги сменям, но имам колекция.

# 258
От Бирките съм за първите, много красив цвят.

Коланите определено не са моите, може би защото не нося колани, освен на определени рокли, но винаги тънки. Като показания модел в синьо-зелено имах преди десет години, но в сребристо и един в черно, носех ги на ризи. Наскоро намерих някакви снимки със сребристия и паднах от смях, изглеждах все едно съм си сложила от онези медицинските колани за кръст. А брат ми възкликна " Само един пищов ти липсва, като хайдутин си!". 😅
 Очилата много ми харесват, но не мога да си позволя подобен размер, за съжаление. Харесала съм си няколко модела, но трябва да намеря къде да ги пробвам на живо, за да не се окаже, че приличам на заварчик с тях.

Тези ми харесват много, но огромните надписи ми вадят очите

# 259
Коланите на Агент ми харесаха, но за друг човек. На моята талия има ли колан, тънък е. Simple Smile

# 260
Някой случайно да знае къде придават шалове ментета на Бърбъри? Една колежка полякиня чула, че в Бг имало такива и сега ме кара да и търся.

# 261
Савова, вчера синът ми търси фалшиво Гучи за негов приятел от Тибет, но живеещ в Англия. Тениска, чанта, колан...
Не намери 🤣, а много му се искаше да го “изненада” по същия повод.

# 262
  • София
Стоева, последно в едно магазинче на Графа виждах и на Красно село до спирката на рейсовете.

# 263
  • Пловдив
От бирикитата бих взела първите.

Агент, очилата са страхотни и аз имам едни подобни.

# 264
Някой случайно да знае къде придават шалове ментета на Бърбъри? Една колежка полякиня чула, че в Бг имало такива и сега ме кара да и търся.
В Базар примерно.

# 265
Какво е базар? Simple Smile
Същи така иска и очила на Булгари ... ментета естествено. Simple Smile

# 266
# 267
  • София
Ако на някого му трябва фейк шал на Гучи, имам. Поръчах си го и така си седи в нас.

# 268
  • Пловдив
Шалове: жената е коректна
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008564884531

А тази жена предлага всякакви неща за мъже
https://instagram.com/minka_kostovaa?utm_medium=copy_link

# 269
ЕХААА страхотни цветове ! Всичките , за всяко настроние . Ставаш сутрин и се обличаш според настоенито си . Наскоро си поръчах една суперска чанта от една страница във фейсбук,чанта с много цветове , но така добре съчетани , докарва ми страхотно настроение !

Общи условия

Активация на акаунт