Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 344
  • 772
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,

дъщерята хареса тези маратонки, но тъй като досега не сме взимали нищо на марката, може ли да споделите дали размерите си отговарят.
Тя е точно 36 и смятам и този номер да взема.

https://sizeer.bg/fila-strada-a-wmn-damski-maratonki-cheren-1010 … UQFGJa2mVsr0mO-hY

# 406
  • някъде под слънцето...
Здравейте, сега ви откривам Blush
С каква чанта бихте съчетали тези обувки?

Имам подобни, но моите са еспадрили

Нося ги с подобна чанта

# 407
Здравейте,

дъщерята хареса тези маратонки, но тъй като досега не сме взимали нищо на марката, може ли да споделите дали размерите си отговарят.
Тя е точно 36 и смятам и този номер да взема.

https://sizeer.bg/fila-strada-a-wmn-damski-maratonki-cheren-1010 … UQFGJa2mVsr0mO-hY
Отговарят си на номерата, стандартни са.

# 408
И аз с драма за обувки за сватба😔Нещо наситено розово ми трябва, за зелена рокля! Пребродих всички локации за които се сетих и няма!
Преди да поръчвам, ако някъде сте мернали такива и споделите ще съм мнооого благодарна!

# 409
Ммм, много симпатични ала toms crochet. Моите черни избеляха вече от носене и никога не съм се замисляла с каква чанта - нося винаги с каквато съм. Тази последната с форма на дъга ми харесва, но ще побере точно телефон, ключове, цигари ... а останалите 49570 неща + обичайната за лятото бутилка вода, че и сок понякога, къде?

# 410
И аз с драма за обувки за сватба😔Нещо наситено розово ми трябва, за зелена рокля! Пребродих всички локации за които се сетих и няма!
Преди да поръчвам, ако някъде сте мернали такива и споделите ще съм мнооого благодарна!
obuvki.bg - имат официални модели в наситено розово, и ниски, и високи - примерно тези:
https://www.obuvki.bg/sandali-solo-femme-48902-02-k93-000-05-00-fuksja.html

# 411
  • някъде под слънцето...
. Тази последната с форма на дъга ми харесва, но ще побере точно телефон, ключове, цигари ... а останалите 49570 неща + обичайната за лятото бутилка вода, че и сок понякога, къде?
За моите нужди е достатъчна.Побира картодържач, ключове, телефон , слъцезащита спрея   , за подновяване на UV защита мокри кърпички, дъвки  и  дезифектант за ръце.
Бутилирана студена вода.продават навсякъде.
Не пуша и не пия сок.

# 412
Момичета, не се смейте, но много искам да се видя в тази пола.
Какво ви е мнението и как да я комбинирам освен с тениски и кецове? Полата е детска номерация, изкуствена кожа.

# 413
  • София
Аз имах подобна пола, сребърна. Много проклета за съчетаване. Ставаше само с една черна тениска с бял принт. Накрая я прецаках в пералнята и я хвърлих.

# 414
Здравейте, някой има ли представа откъде е това якенце?

(Хвана ми окото снощи в "Пътят на честта" Joy)

# 415
Здравейте, харесах много една рокля в лавандулов цвят. По принцип синята гама ми стои най-добре и например изглеждам ужасно в оранжеви, червени или кафеникави нюанси, рядко намирам рокля, която да ми отива като цвят, а и като модел да ми допада.

Какво е вашето мнение за този модел?
Обичам да нося роклите си с бели платнени гуменки тип Tom Tailor и малка бежова чантичка.

За хладни сутрини с бяла къса жилетка.

Може ли мнение?
Скрит текст:
[img widt0 height=505]//cdn.bg-mamma.com/4Vdf/R68d8.jpg[/img]

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 23:03 от Анонимен

# 416
Рокличката е сладка. Харесва ми.
Докато съм тук да Ви питам нещо. Знам,че станах досадна с питането ми за маратонки,но обещавам,че този път е за последно. Изчерпаха се моделите ,които ми харесват с тези 2:

Моля за помощ. Харесвам и двата модела(те са почти еднакви),но не мога да реша кой да поръчам. Ще ги нося с дънкови поли,рокли,клинове и дънки,ако е от значение.Благодаря предварително на всички,които ще споделят мнението си!

# 417
Харесвам изчистените повече.

# 418
И на мен изчистените ми харесват повече.

# 419
+1 за чисто белите.

Общи условия

Активация на акаунт