Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 245
  • 772
  •   1
Отговори
# 525
Lollaa*,
Какво зелено, какъв размер точно, каква дължина и само с колан или с видими копчета търсим?

# 526
За това палто аз бих подбрала цвят коняк като най-класическа комбинация и изхождайки от собствения си цветотип, за който розов вариант не е оптимален.

# 527
  • Street of Dreams
Да кажа и аз за изумруденото палто - никак не ми харесва с това бледо, млечно розово - защото палтото е искрящо. От друга страна розовото според мен не е есенен цвят.

За пактото бих направила колор блок с турско синьо, или един конячен кроко - напоследък си падам.

Много ми хареса този тоалет от поста на Тайра, бих го носила и изобщо цвета, в комбинация с пастелното розово от същия пост.

Разглеждам също и за маратонки от тези, които леко изпъват крака - не от съвсем високите блок подметки, но леко повдигнати отзад. Може да са без връзки, а като чорап. Ако сте виждали, моля дайте насам.

# 528
И аз да попитам за 2 палта. Полиестер обаче.  

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 15:23 от Анонимен

# 529
Lollaa*,
Какво зелено, какъв размер точно, каква дължина и само с колан или с видими копчета търсим?
Аня, както винаги отворена за помощ💕
Коланче е задължително за мен, височина и телосложение не седят добре без, дължината може да е от средата на бедрото до средата на прасеца.
Искам да е наситено, плътно зелено, нещо тип poison ivy или това, което Агент беше постнала като модерно зелено. Най-любимо ми е то.
Задължително държа на естествени материи в мин 70%, че умирам от студ с полиестер😀

# 530
  • Някъде там
Може ли да ме ориентирате към такъв цвят и тип обувки, къде мога да открия?  Насочила съм се към цвят "Nude " . Не знам обаче дали ще са практични за комбиниране, но мисля, че да ... Simple Smile
Провери в Габина и Гидо може да има подобни Simple Smile

# 531
  • София
Femmelline, добре изглеждат. Бежовото ми харесва повече. Но ако имаше поне малко вълна вътре...да изолира, да задържа топлина.

# 532
Късите палта ми изглеждат на домашни халати.

# 533
Кройките им са като на халати за това.

# 534
Lollaa*,
Попаднах на първо търсене на тези:

# 535
На мене и дългите такива с коланчета са ми "ей сега излизам от банята".
Мм, Аня, последния цвят е трепач - има ли с копчета?

# 536
Ние се шляем из една ботаническа градина и ми се доноси канелено кафяво палто със светлозелена чанта.  

Палтата халат са абсолютна класика за мен!

Ondine, ето я роклята, бях я снимала за една друга тема и съм забравила.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 18:43 от Agent Provocateur

# 537
Аз не обичам дълги палта. Те повече ми приличат на халат от късите. Точно тези два модела ми допаднаха, но и аз не съм сигурна точно колко.
Но не ми се ходи вече с пухено яке с качулка с пухче...

# 538
Аня, последното палто ми седи в любими и чака да го купя другия месец😀

# 539
Аня, последното палто ми седи в любими и чака да го купя другия месец😀
То е и най-хубаво! 60% вълна и 40% кашмир… Намерила съм го с 70% намаление за 299 евро, да знаеш! Септември е след няколко дни, радвам се много! Честито отсега и да се похвалиш после.

evencee,
Такова зелено, но с копчета ли търсим? Или и друг нюанс/цвят, но с копчета?

Общи условия

Активация на акаунт