Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 47 790
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
Интересна логика имат тези мъже, пазят това "излъчване" само за леглото Grinning

# 676
Хахах, само там са без претенции какво съм купила.

# 677
Ама вие сега какво се хванахте за контетата все едно съм казала обидна дума 😂 Лоши мисли не вкарвам нито в “мека китка”, нито в “конте”. Контетата специално не ме кефят, защото и аз съм суетна до безобразие и с мъж огледалата вкъщи няма да си деля! 😂

# 678
Хахах, само там са без претенции какво съм купила.
Същия е и моя, белите дрехи само в леглото, за това им се възхищавам на логиката Grinning
По същия начин е и с късите гащи, само вкъщи. А сандали абсурд да сложи някога.

# 679
  • Somewhere far away
Ама разбира се че тези от снимките са егати готините пичове. това никой не го отрича! Grinning
 но това е малко като по филмите , нали се сещате- виждаме ммного неща които обаче рядко виждам в реалността и в ежедневието си. аз не мога да се сетя кога за последно съм видяла мъж по бели гащи по улиците, пък било то и лятото.  много от тези снимки са правени само за фотосесия и реално тези дрехи никога повече не са обличани. така че... нека да направим това важно разделение между реалния свят и този на инстаграм, фб, модели, корици на списания, известни личности и прочие други социални постинги и изявления.

# 680
  • София
Аз както казах имам няколко контета в обкръжението, много добре им се получава и в реала.
Четвъртата снимка е на българин даже, някакъв фитнес модел беше  Worried
В Италия също виждах много мъже с бели гащи, последната година екрю, кремавото го поизместиха бялото.

Абе нашата народопсихология ни налага много пречки. Както казах добре обличащите се мъже все ги бъзикат. Що не ми е ясно, не се сливат добре със стадото сигурно. За мен инстаграм модата си е напълно приложима, показаните от мен визии също.

# 681
  • Пловдив
На мъж ми тениските са почти 100% бели, но панталон няма, а има хубави крака и дупе. Сега ме зачовърка как би стоял с бяло надолу.
Аз имам само едни накъсани бели дънки, които я сложа веднъж-два на сезон, я не. Тази не съм ги слагала.

# 682
На моя мъж хомологираното бельо е бяло и първия път като го видях съм се смяла една седмица. Преди няколко години погрешка му бях взела слим, не скини, слим дънки ... мръщи им се половин година, но си ги поноси малко после, сега пак не ги ще. А бял панталон ... само ако е сам на Юпитер.
От картинките нито един не ми хареса. А бялото, и друг път съм го писала, за мен е претенциозен цвят и не стои на всеки. Имах някога бели дънки и права да стоя пак се цапат от едно обуване. Роб на дреха - не.

# 683
Здравейте момичета. Канени сме на кръщене и не знам какво да си облека. Мислех си за този клин и подобна блузка
и вероятно сандали на платформа? Как ви се струва? Нелепо ли ще изглежда? Моля за съвет!

# 684
Подобно облекло за църква- абсурд!
Само това мога да кажа!

# 685
  • Somewhere far away
. Както казах добре обличащите се мъже все ги бъзикат. Що не ми е ясно, не се сливат добре със стадото сигурно.
Ами чакай сега- много объркващо звучи това. може да се облича добре и без да носи бели дрехи.  бялото е много капризен и труден цвят , не виждам как бялото определя  дали един мъж е "добре обличащ" се.  както е не е нужно да се отличава от стадото за да изглежда добре.
Да не говорим че суетата е доста грозно, самовлюбено и негативно качество и определено не желая мъж до себе си, който да прекарва повече време пред огледалото от мен, а аз определено се оправям по войнишки стандарт и много  мразя някой да ми се мотка един, два, N часа в търсене на дрехи и зяпане в огледало.

# 686
  • София
Здравейте момичета. Канени сме на кръщене и не знам какво да си облека. Мислех си за този клин и подобна блузка
и вероятно сандали на платформа? Как ви се струва? Нелепо ли ще изглежда? Моля за съвет!
По-скоро бих пробвала с малко по-официален панталон и този кроп топ не. Другият вариант е да сложих рокля, която разбира се да не е твърде разголена.

# 687
И да не е бяла или черна.

# 688
  • София
Не става за кръщене, даже и за дискотека ще е все едно си от танцьорките . Ако ги имаш
Дрехите, само по себе и са ок ама в други съчетания, топа бих го сложила с широк панталон с висока талия.

Под добре обличащи се мъже нямам предвид само бял панталон разбира се. Произволни примери. Все контешки..

Защитавам тезата, че българката (поне в София) се облича добре и разчупено , но за мъжете е все още изключение.

# 689
  • Somewhere far away
За кръщането. една риза един панталон и готово- класика и няма как да сгрешиш нито да се изложиш!  цветовете вече ти си ги избираш според това дали искаш по- строги или по -неглиже и по -свежо и според това на теб какви цветове ти отиват.
 това показаното си е доста стил "отивам на биич бара не ме чакай да сутринта". Wink

Общи условия

Активация на акаунт