Има ли смисъл?

• 11 565
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
Ако беше като по сериалите, първо щеше да спи с него и след това този разговор. Grinning

# 196
  • ☀️София / London🌂
Аз друго да попитам - пита ли го мисли ли да е баща на детето или бащинството му приключва с това, че вече не обича майката. Дискутирате ли такива важни теми или само опипва почвата, за да знае на къде да хване?

# 197
Ако беше като по сериалите, първо щеше да спи с него и след това този разговор. Grinning
Даа и след това щеше да се обяснява колко я обича, но все още не може да зарежи жена си и детето. Щяха да имат извънбрачна връзка, докато намери смелост да си събере багажа...
Ама така много бързо ми се разви действието и стана без интересно, веднага куфарите и хоп филма свърши.

# 198
Много ясно, че е пързалка още от първия пост, ама голямо плюнчене и пенявене тука. Авторката чете и се залива ли залива от смях. Днес може да пусне още някоя въдичка, като например той я е поканил на изписването на бебето, за да съобщят заедно на входа на родилното новината, че се обичат. Лаещите тук хубавичко да вдигнат кръвно и да се запенят в обиди Grinning

# 199
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Аз като лаеща, дето се пеняви да попитам широко скроената над мен - ти на базата на това, че е пързалка ли си така благородна?
Съвсем, съвсем, съвсем лесно може да не е пързалка, поне част от историята. Ако лично свекърва ми не ми беше споделила какво се е случило  - нямаше да повярвам, че може да има толкова тъпа ситуация. Отделно знам за още един случай, при който възлюбената беше толкова нагла, че ни четеше писмата, които писала ан жената - лежаща месеци за задържане с близнаци - да ѝ обяснява как е време да освободи горканчото, защото това между тях е ЛЮБОВ.
Е, освободен беше - направи и на нея дете, ама сега пак си е сама, а жената е щастлива с истински човек до себе си.
Обаче някой да ми се изтъпанчва и да ми обяснява, че
всичко това е чудесно, че трябва като ни се до.бе и ли до.ере да си сваляме гащите веднага, за да не получим някое разстройство - психическо или физическо - съжалявам, долно е и противно.

# 200
Е аз какво да направя по повод твоите истории? Иди да си лаеш по тях. Това тук е написано за подигравка с вас и момичето се справя перфектно със забавлението, което си е устроила. А вие си проектирайте вашите си истории, то и аз взех да се забавлявам вече, въпреки че съм доста погнусена от речника на уж моралните и праведните женици.

# 201
  • София
Може би е пързалка, но аз пък имам алтернативна интерпретация на последната информация. Това с куфарите е било блъф, защото е почти сигурно, че няма жена, която да каже "оставяй новороденото и идвай". Така той полага основите на това да се прави на много влюбен дори сега с бебето, без голяма опасност тя да го ръчка да идва при нея. Осигурява си бъдещия секс човекът. Ако тя по-късно повдигне въпроса, той ще каже, "Ама аз като исках, ти не щя, не мога сега, жената, бебето, дай да изчакаме, да го измисля", и така ще си я мота безкрай, а тя виновна каквото и да стане. Авторката да си направи експеримент, да му звънне и да каже, чакам те вкъщи, идвай с куфарите Wink

# 202
Хахаха, това последното беше готино !🤭

# 203
Августовски турски сериал с мексикански привкус от Мангал ма'ала...
Тая недорасла мома /авторката/ си е омешала търлъците с някакъв, влязъл преждевремено в критическа...
Сега трЕбва тоя разплоден мачо да купи Ферари и шапка с пера на невръстната мома и да отпрашат заедно към синия безкрай...
При първия месечен цикъл на момата, съвпаднал със сексуалния ищах на мачото, ще се потърси навярно поредната алтернатива.

Абе що не ядете сладолед в тая жега, ами правите глупости?

# 204
Може би е пързалка, но аз пък имам алтернативна интерпретация на последната информация. Това с куфарите е било блъф, защото е почти сигурно, че няма жена, която да каже "оставяй новороденото и идвай". Така той полага основите на това да се прави на много влюбен дори сега с бебето, без голяма опасност тя да го ръчка да идва при нея. Осигурява си бъдещия секс човекът. Ако тя по-късно повдигне въпроса, той ще каже, "Ама аз като исках, ти не щя, не мога сега, жената, бебето, дай да изчакаме, да го измисля", и така ще си я мота безкрай, а тя виновна каквото и да стане. Авторката да си направи експеримент, да му звънне и да каже, чакам те вкъщи, идвай с куфарите Wink
Moя приятелка имаше отношения със семеен мъж. И точно като аргумент ми казваше той как и обяснявал, че с нея или без нея ще остави децата и семейството си, че срещу целия свят е готов да застане за тяхната любов. Е, съгласи се тя ама Хитър Петър рязко даде задна Smile детето му било малко, бизнеса сега не вървял ала бала Въртя я известно време и след няколко години нещата се разпаднаха от самосебе си. Той и до ден днешен, разбира се, продължава да бъде при "ужасната" си жена, която впрочем също сигурно според авторката не му е жена, 'щото нямат брак, само някакви си там 15 години заедно и 2 деца. Simple Smile

# 205
Е аз какво да направя по повод твоите истории? Иди да си лаеш по тях. Това тук е написано за подигравка с вас и момичето се справя перфектно със забавлението, което си е устроила. А вие си проектирайте вашите си истории, то и аз взех да се забавлявам вече, въпреки че съм доста погнусена от речника на уж моралните и праведните женици.

Ти, ако правилно помня, се погнуси още в началото на темата и демонстративно я напусна. Сега скучно ли ти стана?
Впрочем твоят речник не е много по-различен. "Плюнчене", "пенявене", "лаене"...

# 206
Те някои изневери са бетер сериалите от южната ни съседка.
Тук действието се развива бързо. Като романтичен филм..Накрая всички щастливи. Съпругата разбира от какъв муньо е родила и вместо да си къса нервите, се радва на детето си.
Любовта възържествува - авторката и любовника се събират. 
Хепи енд..
А след няколко години следва продължение...

# 207
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Е аз какво да направя.....

Завърти си опашката още по-кръшно, щото задника ти не лъсна достатъчно Grinning

# 208
То не е  за смях, за рев е езикът, използван от мнозинството.
Почвам да се чудя с какви дела живеете, че всяко нормално, човешко отношение ви се привижда като светейшество...

# 209
Скрит текст:
Ти, ако правилно помня, се погнуси още в началото на темата и демонстративно я напусна. Сега скучно ли ти стана?
Впрочем твоят речник не е много по-различен. "Плюнчене", "пенявене", "лаене"...

Мда, отписах се, обаче искайки да премахна известията от камбаната, че някой ми е харесал пост, пак се записвам. А и ми е скучно също, права си за това.  Какво му е на плюнченето и пенявенето, вулгарно и цинично ли ти се вижда? Ами върни се да видиш как се описва раждаща жена, уж в нейна защита. Пфф, докато пиша още една лъснала с ум, разум и речник, разбира се. Евала на тая мацка, че разнообрази с тая смешна тема Joy

Общи условия

Активация на акаунт