Има ли смисъл?

• 11 504
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Още може да очаква от сценария.....

# 286
Мдам, сега е моментът да открие, че с мъжа са близнаци, разделени при раждането. Разликата в годините да не ви притеснява, за нея ще си затворим очите в името на художествената измислица.

# 287
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
В тия времена да ти кажа е съвсем възможно да са заченати по едно и също време, ама да се родят през няколко петилетки.
Така че... аз ще продължа да си имам едно на ум.

# 288
Септември ще бъде май, а петъкът започва в четвъртък.

# 289
Не само са се родили през няколко петилетки, но и са ги подложили на операция за смяна на пола. Ето защо лирическият герой се проявява като женски полов орган, а лирическата героиня мъжествено го грабва под мишница и с решителна крачка го понася към залеза.

# 290
# 291
Не е толкова нелогично-вниманието към темата спадна и мацката трябваше да напише нещо, за да се съживи все пак...

# 292
Уляля, как ме разсмя. Благодаря, но ми е криво, дори да допусна, че родилка е изоставена на изписването.
 Ако е приказка, героите са много гнусни.
Не само са се родили през няколко петилетки, но и са ги подложили на операция за смяна на пола. Ето защо лирическият герой се проявява като женски полов орган, а лирическата героиня мъжествено го грабва под мишница и с решителна крачка го понася към залеза.

# 293
Ако е истина, родилката има късмет. Представяте ли си, ако любовницата не го искаше?

# 294
Ако е истина, родилката има късмет. Представяте ли си, ако любовницата не го искаше?
Да, за щастие за всеки влак си има пътници.

# 295
Може да не е пързалка. На моя приятелка мъжът, с който живееше я изостави в 4. месец бременна. Приятелят му умрял при катастрофа, а той цял живот бил влюбен в жена му. Събраха се на момента. Тъй че животът е по- богат от нечии фантазии.

# 296
Може да не е пързалка. На моя приятелка мъжът, с който живееше я изостави в 4. месец бременна. Приятелят му умрял при катастрофа, а той цял живот бил влюбен в жена му. Събраха се на момента. Тъй че животът е по- богат от нечии фантазии.
Хммм, много подозрително.
Да не би да са му отказали спирачките съвсем неочаквано ?

# 297
Недейте, де.

# 298
А жена му как реагира на всичко?

Нищо , че е пързалка....
Интересно ми е Ивка какво ще отговори!

# 299
Явно не само той е бил влюбен, защото жената като че не е спазвала дълъг траур.
А тоя, като правеше бебето на бременната си бивша, пак ли не беше влюбен в нея?
Много са ми странни тези мъжки чувства и тяхната променливост - все някъде около появата на бебето им.

Общи условия

Активация на акаунт