Има ли смисъл?

• 11 522
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ами видяхме се. Не правихме секс. Попита ме ако си тръгне от жена си и дойде с куфарите си на моята врата, дали ще го приема.
И? Ти какво му каза?
Че не искам моето щастие да е за сметка на чуждо нещастие. На което той отговори “А аз нямам ли право да съм щастлив?”.
Казах му, че не искам да съм отговорна за това едно дете да расте без баща. Каза ми, че той ще си тръгне от там независимо дали аз ще продължа с него, или няма, защото е разбрал, че не обича тази жена.
Ох , горкия , съчувстваме му много. Тази нежна изстрадала душа оставена без любов !
Дай му шанс . Отвори дома и сърцето си , той заслужава ....
И краката, и краката. Другия път да има и сексче, че иначе съвсем ще залинее.

# 151
И кога тоя разбра ,че не обича жена си? На входа на родилното ли? Баси изрода....нямам думи
А ти изобщо не се хващай с тоя, щото ще си в същото положение след време.

# 152
  • София
Нямам му аз вяра на този разговор, много скучни реплики.

# 153
Честно, не съм моралист, не ми пука кой с кого си ляга, ама тази история ми идва в повече понеделнишки.
Форумът, Авторке, има етикет. Такива щуротии са приемливи в петък или друг ден с достатъчно бяло вино.

# 154
Да видя дали разбрах:

Прави дете на жена, която не обича.
Спи с друга жена, докато приятелката му е бременна.
Спи с колежка, поставяйки собствения си и нейния авторитет на кантар в служебна среда.
Декларира готовност да изостави жена и новородено.
След три секса, иска да се нанесе.

Звучи обещаващо!

# 155
  • ☀️София / London🌂
Честно, не съм моралист, не ми пука кой с кого си ляга, ама тази история ми идва в повече понеделнишки.
Форумът, Авторке, има етикет. Такива щуротии са приемливи в петък или друг ден с достатъчно бяло вино.
Такава силна любов не може да дочака петък.
Човекът е на зор, от днес не обича жена си и трябва някъде да спи !
Ако любоницата не го взима веднага , трябда се се ориентира на къде.
Все пак това бебе много ще нарушава съня му .

# 156
  • София
Ами видяхме се. Не правихме секс. Попита ме ако си тръгне от жена си и дойде с куфарите си на моята врата, дали ще го приема.
И? Ти какво му каза?
Че не искам моето щастие да е за сметка на чуждо нещастие. На което той отговори “А аз нямам ли право да съм щастлив?”.
Казах му, че не искам да съм отговорна за това едно дете да расте без баща. Каза ми, че той ще си тръгне от там независимо дали аз ще продължа с него, или няма, защото е разбрал, че не обича тази жена.

Да-да. И един мармот завива ли, завива шоколада в станиол.

# 157
Такива мъже будят потрес и отвращение в мен.
Истински се впечатлих от тая история и благодаря на Господ, че не ми е пращал Такива, щото до края на дните си щях да съм в затвора.
За убийство без чувство за никаква вина.

# 158
  • Испания
Не е това правилният завършек.

Трябва да е така: той ѝ предложил да го приеме с куфарите му. Тя му казва, че не е морално това, което правят. Той се замисля, дълбоко съжалява, отива в бижутерски магазин, купува пръстен и прави предложение за брак на майката на детето.

# 159
Да заживеят дружно, може би?

# 160
  • Испания

Да-да. И един мармот завива ли, завива шоколада в станиол.

Разбира се.

# 161
Някои хора са неплатежоспособни. Нямат разплащателни средства във вид на съвест, емпатия, чувства насочени навън, към света. Това, че всичко се плаща е лаф, достоен за мармот завивач.

Според мен авторката подсъзнателно искаше да чуе две неща:
- по вървежна е от жена, на която някой е пожелал да направи дете
- сега като го стегне безсексието на новосемейният живот, пича ще я търси малко по-често

Това до миналата страница, то няма насмогване от развръзки. Вече картите са на масата, мъжа е спечелен, сега може и да се поуплаши какво си е пожелала.
Условяваме се, че всичко е истина де, за по-интересно.

Докато го напиша то и мармота минал оттука....

# 162
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Хубава работа сега с тоя шоколад...
Някои съпруги се опитваме да се въздържаме,
за да не даваме поводи с формата си за такива драматични истории.

# 163
Ами ако от трите секса авторката забременее?

# 164
Силно впечатлена съм от поведението на героите.
Не е хубаво човек да е чак толкова модерен.

Общи условия

Активация на акаунт