Има ли смисъл?

• 11 546
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
  • Испания
Хубава работа сега с тоя шоколад...
Някои съпруги се опитваме да се въздържаме,
за да не даваме поводи с формата си за такива драматични истории.

Споко! Мармотът го завива за авторката. Тя да му мисли!

# 166
Това си е бг мама рекорд отвсякъде ! Само след 3 тия път ! Другите се точат с години в тия връзки.

# 167
  • Испания
Ами ако от трите секса авторката забременее?

Ще пусне друга

# 168
Хубава работа сега с тоя шоколад...
Някои съпруги се опитваме да се въздържаме,
за да не даваме поводи с формата си за такива драматични истории.

Хич не се въздържам от шоколад, еле па за мъж.
Който те харесва ,ще те харесва и с някой друг килограм отгоре.

# 169
  • София
Това си е бг мама рекорд отвсякъде ! Само след 3 тия път ! Другите се точат с години в тия връзки.
Ако е толко добра, можеше да чука шефа  вместо стария ергенин безплатно. Grinning

# 170
Авторке, аматьорска работа. Следващия път се постарай повече с развръзките и я пускай в петък Stuck Out Tongue Closed Eyes

Иначе се подписвам под мненията на Кечър и Стрина.

# 171
Авторката се опитва да се докаже пред нас - хем по-яка от съпругата (дами, правете секс с мъжете им, ама не вярвайте, че сте по-добри), хем принципна, хем любовникът не е мръсник, а нещастно пале....

# 172
  • Испания
Прекалено бързо изстреля патроните, пък и те се оказаха кьорфишек.

# 173
Взимам пуканки и чакам развръзката.

# 174
Надали ще има, тя ще го изгони, за да бъде приета с любов сред редиците на форума. Grinning

# 175
Като гледам ангела й много слаб.
Себеуважение и морал йок.

# 176
Тя е уонаби мъжемелачка бе, не кандидат ангелче.

# 177
Ами видяхме се. Не правихме секс. Попита ме ако си тръгне от жена си и дойде с куфарите си на моята врата, дали ще го приема.
И? Ти какво му каза?
Че не искам моето щастие да е за сметка на чуждо нещастие. На което той отговори “А аз нямам ли право да съм щастлив?”.
Казах му, че не искам да съм отговорна за това едно дете да расте без баща. Каза ми, че той ще си тръгне от там независимо дали аз ще продължа с него, или няма, защото е разбрал, че не обича тази жена.

Цел номер 1 - да не припознава детето. Това трябва да го накараш първо, после го приемаш с куфарите.

# 178
  • София
Тя е уонаби мъжемелачка бе, не кандидат ангелче.
Викайте ХЕИ.

# 179
Мисля, че не е добре да разваляте секса и любовта с някакъв морал, ревност, наранено его и отрицателни мнения на бг мама. Заживейте всички заедно, ето така - https://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/10042173.

Общи условия

Активация на акаунт