Има ли смисъл?

• 11 564
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
Почвам да се чудя с какви дела живеете, че всяко нормално, човешко отношение ви се привижда като светейшество...

Ако е във връзка с драмата на авторката ... ми колко да е нормално нейното отношение?
То, вярно, че всеки има собствена гледна точка, ама ако наистина/!!!/ си е наместила трътката в чужди чаршафи...не е нормално.

# 211
То не е  за смях, за рев е езикът, използван от мнозинството.
Почвам да се чудя с какви дела живеете, че всяко нормално, човешко отношение ви се привижда като светейшество...

Спала с женен мъж - чудо голямо, до небесата, невиждан грях Satisfied
Да кажем харесали са се, влюбили са се...много нечовешки чувства пак Trollface
Като чета, все е едно е първата тази, други няма, никой не е чувал, нито виждал, такива случаи..

Точно си е човешко това поведение, не е нечовешко...

Хич не ме нито изненадва, нито скандализира.

# 212

Ако е във връзка с драмата на авторката ... ми колко да е нормално нейното отношение?
То, вярно, че всеки има собствена гледна точка, ама ако наистина/!!!/ си е наместила трътката в чужди чаршафи...не е нормално.
Цък на публикациите ми по темата и може да стане ясно, че не съм фен на просташките и дебелашки навирания и хиления тук и там по семейно-женско-детски въпроси, колкото и на други да им се вижда удобно място за акане, понеже е чуждо, но и на ответното плюене не съм почитателка, щото излага жените. Всъщност стрелба и от двете гледни точки само излага жените.

Тете, не е чудо, тривиалност някаква. Жалка, смешна тривиалност.
Имам чувството, че на някой му плащат да пуска от време на време точно такъв тип тема, че да раздвижи малко потребителките, позаспали малко от жега, деца и домашни задължения.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 14:02 от Vasudevaya

# 213
Никоя не може да си намести трътката в чужди чаршафи ако не са ги разгърнали и не са и направили място!
А случи ли се, моето мнение е , че ще се случи пак..
Авторката може да е наивна до глупост, но Муньо е този, който е лишен от морал и емпатия.

# 214
Защо трябва да е пързалка? Има много такива случаи. Мен ме подразни лицемерието на много от пишещите, отвратително, гнусно и незнам си какво било. С какво право се раздават квалификации? Ами раждащата може да е използвала мъжа само да й направи дете, може да не се обичат, може детето да не е от него...

# 215
Съгласна съм. Не се знае как точно са нещата, ако ги има изобщо, а наедро се раздават присъди и обиди.
Ми не се прави така.
Вярно, че авторката сама е изтипосала казуса си в обществен форум, но все пак - много наедро се писа, все от безгрешни вероятно, то в мамата грешни няма всъщност..все са богати, красиви, морални и т.н.
Оставете хората да си живеят живота както го разбират. Вие си гледайте вашия.

# 216
Съгласна съм. Не се знае как точно са нещата, ако ги има изобщо, а наедро се раздават присъди и обиди.
Ми не се прави така.
Вярно, че авторката сама е изтипосала казуса си в обществен форум, но все пак - много наедро се писа, все от безгрешни вероятно, то в мамата грешни няма всъщност..все са богати, красиви, морални и т.н.
Оставете хората да си живеят живота както го разбират. Вие си гледайте вашия.
Те, това е най-хубавото нещо, ама що така не се получава? Satisfied
Вместо да пускате провокации в мамешки форум, пуснете една тема да се разбере, има ли аджеба, човек, който да вниква в смисъла на "Оставете хората да си живеят живота. Вие си гледайте вашия."... Те, тогава ще стане мътна и кървава. Laughing Че всеки си ги тълкува както му е угодно на него, не на останалите...

# 217
  • ☀️София / London🌂
Авторката доброволно е изтипосала личния си живот и драми на публиката. Пита ни за мнение, нали така?
Обществен форум, не е като да сме и отишли на гости да и се завираме с мнения и коментарите си !
Кажете мнение, но не бъдете сурови, не бъдете крайни, недейте така с лошото, последно по-добре нищо да не казваме... Никой не я е спрял да си живее живота, точно както никой не я е карал и да ни прави съпричастни с чаршафените и приключения !

# 218
Пита ви какво да предприеме, струва ми се.
Не ви пита каква е...ама то като почнаха едни свободни съчинение, качихте жена му на магарето в родилна зала, картинно го описахте с детайли...като че ли има нещо общо с въпроса, ама хайде....

# 219
Да, доброволно! И какво?!

Споделя, търси мнение.. Ако не беше бебето и възрастта им.
То в 90% от изневерите, милото е този, който предизвиква .
В някакъв % наистина не е ок в къщи..и се влюбва. 

Ако света в който живеехме беше морален ехее..Но не е!

# 220
По такива теми всеки пише от собствената си камбанария. Аз лично се познавам добре и знам, че такова нещо като авторката не бих направила, ако ще въпросния да е Аполон и да е последния мъж по земята. Заради жена му, заради детето му, но най-вече заради самата себе си. Следователно аз бих могла да съм само в позицията на жената на Аполона, недай си Боже, и си пиша мнението от тази позиция. И да, гнусно ми се вижда.

С жени, които са били в такава позиция или с охота биха се набутали в нея ни делят бездни и няма как да постигнем единодушие.

# 221
  • ☀️София / London🌂
Точният и въпрос след първоначалното описание на ситуацията е: 

# 222
Да го взима с куфарите, но и да бъде добра мащеха, бебето не е виновно, че се е родило баш в неподходящия момент за нея. Това мисля аз.

# 223
Точният и въпрос след първоначалното описание на ситуацията е: 

А темата е озаглавена " Има ли смисъл?"...

# 224
Ами аз останах с впечатлението, че е гузна и очаква някой да одобри постъпката им, съответно дали ако го правят зад гърба на жената има смисъл.  Иначе още в началото щеше да уточни, че бременната не е в добри отношения с мъжа и той просто поема отговорност за тях.  Така, че нормална е реакцията на коментиращите.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 17:28 от Dania1

Общи условия

Активация на акаунт