Професионални серии за коса- тема 149

• 59 399
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
VikiE Една ампула Денсифик може да се ползва на два пъти.
Jollie При мен сякаш е обърнато усещането за двете олиа откъм ефект. С това на макадамия по - лесно мога да прекаля. Ароматът на Марокан и на мен ми допада много. Хубавото е че и двете ги има в малки опаковки и човек може да вземе и прецени без да изсипе голяма сума.

В златна рибка няма малки. Къде ги има онлайн?
Марокан има в Арлен, а в Нотино има и от двата продукта в малки опаковки.

# 631
VikiE аз бях коментирала Лореал и Керастаз.По-скоро,споделих думите на някаква шефка в Керастаз,която казваше че формулите са едни и същи,но концентрациите на активни съставки в керастазките продукти са по-високи.
Няма да споря дали е вярно или не,всеки си има глава на раменете,да си прецени.
VikiE,ако те интересува моето мнение,шампоаните не ти трябват,и двата не са нещо уау.Но ако трябва да ги сравнявам,лореалския е по-тежък,но по-добър за мен,керастазкия оставя усещане за по-чиста коса,но е много агресивен.Относно маски/балсами,маската на Керастаз ползвана самостоятелно е нищоправеща,тази на Лореал е по-добрата,но е с доста по-протеинова насоченост.Балсамите и на двете марки са по-добрият избор,но не за друго,а защото затварят косъма и придават усещане за по-гладка коса,иначе и те не са кой знае какво.Термиците,лореалският за мен е една идея по-добър,керастазкия е пари в коша.
Отървах се и от двете серии и няма да ги подновя,ползвам си само концентрата за връхчета на Лореал,термото се мотае някъде из шкафовете,а няма на кого да го пробутам.

# 632
  • USA
Здравейте! Няколко страници назад имаше код за 20 процента отстъпка  в Златна рибка,  но не ми го приема. Ще съм много благодарна,  ако някоя мила дама сподели за друг код Heart Exl

# 633
Кода е валиден за поръчки над 150 лева в Златна Рибка, други кодове за отстъпка няма - BEAUTY20

# 634
  • USA
Поръчката ми беше за около 170 лева. Благодаря много macadamia, ще пробвам пак Hug

# 635
  • Пловдив
И при мен има проблем с кода.

# 636
И при мен има проблем с кода.
Не намаля вече намалени.

# 637
То май в Арлен никой код не намалява вече
намалени стоки.

# 638
То май в Арлен никой код не намалява вече
намалени стоки.
Разбира се 😁😁  и това е причинята вече рядко да пазарувам от тях.

# 639
VanessaDE,
Да ти дам една идея, защото сега ползвах хидратиращия крем Мoroccanoil с термика liss unlimited и се получи перфектна комбинация. Лъскава коса с 0 фриз, без нужда от друго след издухване. Не зная дали го имаш.

Този термик го препоръчвам на всички, които ползват сешоар и четка за оформяне, идеално се справя, заглажда, подрежда и оставя косата фризирана.

Аз съм във фаза разчистване на наличности, никакви намаления и новости не ме съблазняват.

Ще търся само преса за изправяне с пара за подарък и *Lollaaa ще ми е полезно твоето мнение - преди да се спреш на steampod - какво друго обмисля?

# 640
  • Пловдив
От ЗР са махнали комплекта на Хроноложист, сакън да не го поръча някой. От ензо си поднових маската и тази за боядисана коса, с 15 % намаление бяха супер изгодни, много бърза доставка и всичко произведено 2021 г.

# 641
Аня, разглеждах Diva & Chi. Нямах много време за проучване и взех набързо една babyliss, че ми трябваше спешно, но не е кой знае какво. Върши работа де, ама ако ще се използва много косата ще се накъса.
Стиймпод заглеждам от доста време, но не бях пробвала. Бях на фризьор преди няколко дни и ме изправи със стиймпод и адски много ми хареса резултата! Лъскава, жива, мека коса, която не ми се сплеска до вечерта. Фактът, че я водят и по-малко увреждаща също ме продаде. Аз принципно не използвам преса често, даже до преди 1-2 седмици последно бях използвала преди 3 години някъде😀
Обаче вчера маникюристката ми даде много добър feedback за Joico, който работи с пара/кератин. Разгледах ревюта, но някак са на двата полюса, за разлика от Стиймпод. Така че, него ще купя със сигурност, обаче изтървах добрата цена, та ще изчакам още малко, примерно около черен петък Simple Smile

# 642
Аз взех пресата на пара на Demeliss от златна рибка ,в комплект със спрея с кератин на марката.Преди изправяне я напръсквам и след като я изправя става супер мека и гладка.Моята коса е гъста с фин косъм и с едно минаваме се изправя идеално.За сега не съм забелязала да ми е увредила косата,но ще видим занапред.

# 643
Много благодаря за отговора, защото точно BaByliss Steam Straight ST492E бях решила или някакъв друг модел на марката, но нямам време да сравнявам и проучвам много. Ще се пробвам все пак да прочета някакви ревюта и може да открия и друго.

# 644
Моля Ви за съвет, за първи път ще правя домашния еластисайзър. Слага ли се на скалпа или само върху дължините на косата; на суха или навлажнена коса ли се поставя; как съхранявате количеството, което Ви остава за повторно ползване? Рецептата, която намерих е: 40 мл. рициново масло, 40 мл. глицерин, 20 мл. бадемово масло, 1-ин брой течен витамин "А"- 5 мл., тази ли ползвате? Благодаря ви предварително.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 19:14 от ivelionora

Общи условия

Активация на акаунт