Професионални серии за коса- тема 149

• 59 393
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
да - 40мл. глицерин,40мл. рицин,20мл. бадемово масло и 1 ампула витамин А. Аз го слагах на влажна коса, по дължините. Съхранявам го в пластмасово шише на тъмно

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 20:16 от VikiE

# 646
  • Някъде по Дунава
Моля Ви за съвет, за първи път ще правя домашния еластисайзър. Слага ли се на скалпа или само върху дължините на косата; на суха или навлажнена коса ли се поставя; как съхранявате количеството, което Ви остава за повторно ползване? Рецептата, която намерих е: 40 мл. рициново масло, 40 мл. глицерин, 20 мл. бадемово масло, 1-ин брой течен витамин "А"- 5 мл., тази ли ползвате? Благодаря ви предварително.
Ако ви е къса косата, може и половин доза. На скалпа по - добре не, само по дължините.

# 647
  • Варна
Това не е доза това са си 100мл. маслена смес/доста мазна/ и на дълга и сравнително гъста коса ми стига поне за 4 пъти. Нанасям на влажна коса далеко от скалпа,свивам на кок и спя така. Не слагам никакви шапки и тем подобни.. Бъркам го в пласмасово шише от оксидант и го държа в банята. Нищо им няма на маслата.

И при мен има проблем с кода.
Не намаля вече намалени.

Със сигурност хваща кода намалени продукти. Комплектът за боядисана коса на Кингсли е намален и кодът ми хвана и върху него.

# 648
  • София

Този термик го препоръчвам на всички, които ползват сешоар и четка за оформяне, идеално се справя, заглажда, подрежда и оставя косата фризирана.

Този продукт вместо балсам ли се ползва или след балсам/маска?

# 649
Здравейте, искам да помоля за помощ при избора си на нова термозащита. Косата ми нито е рядка нито е много гъста, средно положение 😄 Права е и използвам сешоар всеки път като я къпя. Чудя се между няколко, защото по темите съм срещала добри отзиви за тях:
Napura термозащитен флуид за изправяне на косата;
LAKME Smooth гел за изправяне;
LAKME Cool Top Ten крем 10 в 1;
Indola Innova Setting Thermal Protector.

# 650
Скрит текст:
Този термик го препоръчвам на всички, които ползват сешоар и четка за оформяне, идеално се справя, заглажда, подрежда и оставя косата фризирана.
Скрит текст:
Този продукт вместо балсам ли се ползва или след балсам/маска?

На подсушена коса.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 19:10 от bubanka

# 651
Магика,
Това е термозащита, която се води изглаждаща. Кремообразна е. Нанася се след рутина Ш+М(или Б), преди да се суши и/или издуха косата със сешоар.

На някои бг сайтове в инструкциите за употреба (например arlen и kosa) пише, че трябва да се нанесе за време от 1 до 5 мин и после да се измие обилно с вода), което НЕ е вярно.
На самия продукт си пише отпред sans rinçage на френски и leave in на английски, което индикира, че продуктът е без изплакване, но както се казва: Чукча писател, не читател...

Когато открих тази успешна комбинация с хидратиращия крем на Moroccanoil бях ползвала Ш и Б на Kerastase Architecte, a преди тях еластисайзър PK.

Кремът ми дава добър резултат и когато го нанеса на мокра коса и само подсуша със сешоар, без да оформям с четка и завия на кок. Пак омекотява и прибира фриз, а аз имам и съм почти постоянно на влага.

# 652
Здравейте!
Съжалявам, че нахлувам в темата, но някоя от Вас има ли впечатления за тази серия на Ланза? 🤔
https://agorabbeauty.com/ultimate-treatment-dalboka-rekonstruktsiya-na-kosata

# 653
Аз идвам да попитам за новата муха, дето ми жужи, някой ползвал ли е ,има ли мнение за това к18

А това е състава :

Малко ме притеснява ,че казват ,че е по добро от олаплекса ,ам с тоя алкохол на второ място в състава , като к water ,и др ламиниращи , мисля ,че има моментен ефект ,и затова е прехвален. Как мислите?

# 654
Аз идвам да попитам за новата муха, дето ми жужи, някой ползвал ли е ,има ли мнение за това к18
Скрит текст:

А това е състава :
Малко ме притеснява ,че казват ,че е по добро от олаплекса ,ам с тоя алкохол на второ място в състава , като к water ,и др ламиниращи , мисля ,че има моментен ефект ,и затова е прехвален. Как мислите?
Аз нямам К-Water на Керастаз,  но имам ламиниращата вода на Редкен. Няколко пъти я използвах.  Не е много икономичен продукт, честно казано нищо особено,  а имам и чувството, че този алкохол ми изтощава косата. Повече не бих го повторила, както и друг продукт с алкохол.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 08:15 от bubanka

# 655
  • Пловдив
Здравейте!
Съжалявам, че нахлувам в темата, но някоя от Вас има ли впечатления за тази серия на Ланза? 🤔

Да, аз.

Имам само стъпка 2 и съм много, много доволна. Косата е много лъскава, здрава, дисциплинирана.

# 656
  • София
Здравейте!

Да, аз.

Имам само стъпка 2 и съм много, много доволна. Косата е много лъскава, здрава, дисциплинирана.

И аз. По препоръка на принцесата
Цената е много добра в агора - 105. Аз съм го поръчвала на 127 лв. Много помага кератиновото протезиране за възстановяване на косата.

# 657
  • In transit
Днес ми излезе реклама на Арлен, че пускат нова италианска марка. Стана ми любопитно, поразрових се в италианските сайтове, но не намерих официален сайт, което е странно, а цените на продуктите са доста завишени. Confused
Справка:
Скрит текст:
Произволно избран сайт: https://www.ledivebeauty.it/ALTISSIMA

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 17:22 от Mikkey

# 658
Арлен може би имаш предвид?

# 659
  • In transit
Арлен може би имаш предвид?
Да, грешката е моя, ще го коригирам сега.

Общи условия

Активация на акаунт