Спортна гимнастика - грация, величие и дисциплина

• 28 116
  • 305
  •   1
Отговори
# 300
Успех пожелавам на детето! Щом има желание, нека тренира. Това носи само почти само позитиви.
Моят син направи вече 12 години в залата. Може би в събота и неделя ще гледаме бенефиса Simple Smile Не е решил окончателно, че спира, но натам вървят нещата. Щял да реши през лятото. Дава си сметка обаче, че тренировките са му дали много в личностното му развитие.

# 301
  • София
Успех пожелавам на детето! Щом има желание, нека тренира. Това носи само почти само позитиви.
Моят син направи вече 12 години в залата. Може би в събота и неделя ще гледаме бенефиса Simple Smile Не е решил окончателно, че спира, но натам вървят нещата. Щял да реши през лятото. Дава си сметка обаче, че тренировките са му дали много в личностното му развитие.

Ех страхотно! В кой отбор е? Аз тепърва самата научавам много за този спорт,но като цяло много ми харесва да гледам мъжете. И наистина мисля,че е повече мъжки спорт:) Нооо щом тя се забавлява и и носи удоволствие,ще продължим за момента.

# 302
"Светкавица" Търговище е.
От лятото оставаме без треньор, защото той ще се мести в друг град. Ако синът ми иска да продължи, ще се наложи да се премести да тренира в другия клуб. Ще видим какво ще реши. В момента повече му се играе волейбол, но в града няма волейболен отбор, а според него нямал и шанс за училищния отбор, много силни били.
Истината е, че гимнастиката е много красив спорт, но и много изискващ. Особено при момчетата. Шест различни уреда. Всеки със своите си специфични изисквания. Най-трудният спорт за мен е спортната гимнастика. Обаче дава много добра база за развитие - двигателна култура, мускулатура, концентрация. Хубаво е повече деца да преминат през нея, та дори и да е за няколко години само.

# 303
  • София
Пожелавам му успех, каквото и да реши! да, много труден и изискващ спорт.

# 304
Да посъбудя малко темата с една новина от близките дни. Ще стане интересно на наближаващите състезания, особено ако още са във форма.

БТА: "Олимпийската шампионка по спортна гимнастика Ангелина Мелникова получи неутрален статут за участие в международни състезания, съобщиха от пресслужбата на Руската федерация по гимнастика."

# 305

Общи условия

Активация на акаунт