АПРИЛчето порасна вече в любопитно мъничко човече

• 8 178
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
%$@%$#%^ Кредор!
Най-накрая ще трябва да инсталирам флекстайп Twisted Evil

Хайде давайте снимки!
Фло взех една от срещата в парка, дано не се сърдиш, искам да запълня дупкитеее!

# 91
Не се самотаковай с флекстайп, пробвай да си настроиш виндовс-а. Ако ти трябва фонетична, ще ти дам адреса на един сайт да си я свалиш.

# 92
Мисти, искаш нови снимки за обновяване на първа страничка ли?

# 93
фонетична ми трябва, имим бдс, ама пиша 3 думи в минута Confused

Мистик, 15 март ли роди? Така го изчислявам аз newsm78 ама лошо смятам...
Да те сложа отпред ако искаш?

Който иска по-нови снимки на 1ва стр. да дава линкове![/color][/u][/b]

# 94
Нови, който иска нови и който не е давал да дава, че не мога да ги гледам празнотиите  Whistling

С линка ми давайте и рождената дата моля, че много ровя докато намеря името къде е точно сред толкова много мами! Sad

# 95
фонетична ми трябва, имим бдс, ама пиша 3 думи в минута Confused

ей ся ще ти дам сайта, там е обяснено много хубаво как да си я изтеглиш и инсталираш

# 96
http://injinera.bgplus.com/wxp/xp_bul.htm

Свали си само фонетичната 6к и следвай инструкциите.

# 97
Мисти, да на 15март родих. А ти и снимка ли искаш да сложиш до всяко име? колко голяма снимка да ти дам? оф, задавам тъпи въпроси май  Laughing

# 98
Мисти, ще дам и аз снимка, но нищичко не разбирам Embarassed, а като питам - после и обясненията не мога да разбера Embarassed Embarassed, та ще видим... Rolling Eyes

Шуши, дъщеря ми се казва Велина.

# 99
Добър ден и от мен Hug

Мисти,   bouquet за всичко, което правиш за темите ни!

Данче, честита количка. Да си возиш с кеф Стаско Hug Ние днес ще ходим да видим една количка и може би ще я купим, че нали нашата е тясна и вече не можем спокойно да се разхождаме Tired

За месечковците  Hug

Подаръци за Коледа започнах да мисля, и ми е много кеф - но играчки имаме ужасно много, затрупани сме. Може би някакви дрешки ще й купим, а и столче ни трябва...абе Яна без подарък няма да остане Grinning

Сега към въпросите:

- бебетата ви знаят ли си името? Аз като викам Яна и тя въобще не се обръща, явно все още не е разбрала, че точно тя е Яна  Laughing

- към кърмещите - кога мислите, че трябва да се започне даване на пюре/каша 2 пъти на ден? И горе-долу какво количесто е нормално да изяждат на тази възраст
?

# 100
Нуни,

1. Иво не си знае името. А и как да го научи, след като никой не го нарича така?
2. Ние вече ядем 2 пъти на ден, още откакто ядем каша и зеленчуци. Т.е. почти от самото начало. Давам 2пъти х 50г на ден (колкото изяде, но не повече от това количество), обикновено към обяд е каша с плод, а вечер - зеленчуци. Не замествам кърмене.

# 101
А Пресил си го знае, обръща се винаги, когато му викна Mr. Green

# 102
И Анжи си знае името Heart Eyes

# 103
Честото на месечковците- Велина и Диди   bouquet

Ринка, пък аз що съм останала с впечатлението, че си от Варна?Че и сминсчо подведох Rolling Eyes

Аз съм от Бургас, Татяна и missZ са от Варна, а Бурка от Пловдив. ако и аз не греша

Данче, честита ти количка.
нуни, Скарлет понякога се обръща като и кажа името, друг път-не. Rolling Eyes

От както започнах захранване, Скарлет не спи по цяла нощ, събужда се по 2 пъти, а преди това спеше до сутринта.
Да ви питам: В началото на захранването, бебета ви отваряха ли си устата като подадете лъжицата? Моята мома хич не я отваря Rolling Eyes Може би и трябва време да свикне. Rolling Eyes

Мисти, мерси за снимката   bouquet

# 104
Мисти, оправи ли си абв-то?

Рина, с ядене или без на твърда храна, Иво си спи. В началото не си отваряше устата и трябваше да го гъделичкам леко с лъжицата нагоре-надолу по устните, за да се сети. Сега вече знае и зяпа сам.

Общи условия

Активация на акаунт