АПРИЛчето порасна вече в любопитно мъничко човече

• 8 178
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
  • 2 етажа над тавана
Момичета, привет, само да ви кажа, че не съм зачезнала, тук съм си, ама Маги откакто се прибрахме към 18 страшен рев му отпра, преди малко заспа, та отивам и аз - че не е ясно кога пак ще писне. Тия зъби са отврат #Cussing out
Утре ще се отчета по дискутираните въпроси.
Цунки на всички

# 61
Здравейте момичета Mr. Green
Ние не сме се спряли дори в дъжда се разходихме вчера,
ще пиша май чак във вторник то дотогава ще има тонове теми за изчитане.....Целувам ви всички мами и бебоци

# 62
здравейте и от мен в новата темичка,много готина, Мисти браво!
Зимафлуор и аз не давам ,а и още си няма зъбче за да го мия Mr. Green
Радост направо се дере,когато я обличам, та аз съм певица в тези моменти, пея каквото ми падне,че да я заинтригувам....понякога си преправям гласа на прегракнал и и казвам: "Люк, Люк Скайуокър", време е да се облечеш за разходка, недей рива,Люк" и такива ми ти работи......и тя се разсмива, ама всеки път трябва да измислям нещо различно......
свекитата и аз не обичам много много,добре,че не ги виждам често........
Пфу, трябват ми някои готини сайтчета с аватари, моят се прецака Confused
Филип@ пробвай тук
http://www.photobucket.com/

# 63
Днес ни се скапа целият ден, заради този дъжд, много ме е яд  Rage
Още не съм мислила за коледни подаръци, най-верояно ще купим играчки  Thinking

Флуор не давам, ще мием зъби. Имам едно такова специално нещо дето се слага на пръста, със силиконови влакънца. Още не съм го употребявала, но вече ни е време.

Юлче, това ли имаш предвид 

Ние нямаме зъбки още, не съм купила четка, но в началото смятам да ползвам това, то е хубаво и за чесане на венците, когато започнат да избиват зъбките

# 64
furor, мерси  bouquet

# 65
Флуор не давам, ще мием зъби. Имам едно такова специално нещо дето се слага на пръста, със силиконови влакънца. Още не съм го употребявала, но вече ни е време.

Как се казва това специалното newsm78

Продава се к-т с детската паста за зъби (питай в аптеката, забравих й името Blush). Специално за първите зъбки!

--------------------------
Ей как ме е яд, че толкова рядко сядам тук, не мога да ви изчета спокойно.
Днес времето беше супер! Крис по къс ръкав! Mr. Green
Ще гласувам на балотажа! Mr. Green
Рина какъв е този Зайо-Байо! Laughing Ще намеря снимка ей сега...

КРЕДОРА почти го няма и при мен! Twisted Evil

# 66
# 67

Рина какъв е този Зайо-Байо! Laughing Ще намеря снимка ей сега...
Joy Ами този Зайо Байо  Joy Там където са му ушичките си пъхаш пръстите и почистваш зъбките.

# 68
здравейте мамчета!
утре ще се включа по темите
сега само набързо - Ринаааа, все си мисля да ти пиша и забравям, кога идваш???? да не те изпуснем ей  bouquet
Лека и спокойна и до утре Hug

# 69
Здравейте и от мен, мами!!!

Аз днес не гласувах, защото мъжа ми изгуби личната ми карта - мъже- дадох му я за да ми вземе прословутите 200 лв. , от община Възраждане му казали, че не им работят компютрите и да отиде друг път... Не ми се вземаше бележка и т.н.

Мисти аз съм чувала само за този уред...  Laughing Стана въпрос, като ходих при доктора, дали да взема такова, за да му чеша венците. Той ми каза, че се увеличава слюноотделянето и по-добре - не!!
Още утре ще питам в нашата аптека и ще взема, като се появят да ги почиствам...

Марти също пищи, само да ме усети, че ме няма в стаята и надава вой... Дори и в количката вече не стои, иска да го вземам... Как ще я караме - глезотия ли е - зъби ли - незнам??!!

Днес наистина беше изключително топъл ден - не искам зимата да идва!!!  Sad

Ето една снимка на Марти като ме види, когато го приспивам...

# 70
6u6i, глезотия е  Laughing - ако е зъб ще е крив дори да му се правиш на маймуна пред лицето! Кристиан докато изкара тия зъби пищеше и ревеше, независимо от всичко, което правихме, за да се разсея.  Tired Щом реве само ако те няма е за тебе плача. Grinning
Рина, при нас такива не знам има ли. А това силиконовото си е бетер четка, ама със силиконови власинки.

# 71
здрасти Hug
аз го ударих на релакс днес - Дени като никога спа доста ама мисля че аз му действам така - от 2 до 5 следобед!
иначе майка ми казва че спи по 20-30 минути и се буди.
ей как ми липсват тези моменти на които се радвате с бебоците!
ама пък не се и изнервям от стоенето с дребо непрекъснато - виждам че повечето се оплакват от това.
Дени също реве от непознати ама много избирателно - ако види някой съсед например си ги познава и не реве ама ако види непознат човек и ако не му се усмихва тогава пада рев. ако непознатия има достатъчно акъл да му се ухили тъпо и Дени почва да му гука Mr. Green
Чаена, дано не го преживееш пак това с мама!
за свекитата - аз съм председател на клуба - ще ви разписвам членските книжки!
ей на мъжото сега е при гадината и кой го знае как ще се върне - болен, мръсен и гладен!
дано за 3 години съм го дресирала по-добре та поне второто да му се размине. Ама честно като стъпи там и става друг човек - все едно не е моя мъж и не помни как ненавиждаше този живот!
МИС З докато не съм забравила аз изцеждах по 10- грама и спрях окончателно - нямах никакви проблеми - просто 10 грама нищо не са - спирай без страх - би трябвало да не ти се напрягат гърдите вече.
изборите - изкефих се на Явор Дачков, когото по принцип никак не харесвам като каза че Сидеров не е нито крайно десен нито крайно ляв а е краен идиот hahaha
на всички целувки  Heart Eyes

# 72
сега само набързо - Ринаааа, все си мисля да ти пиша и забравям, кога идваш???? да не те изпуснем ей  bouquet
Лека и спокойна и до утре Hug

Смин, на 18.11 живот и здраве ще съм си в Бг за 3 седмици, ако имаш път към Бургас, ще се радвам да се видим Hug.
Аз съм се разбрала с Цачи, по нататък ще пиша ЛС и на Дея, че сега не искам да я занимавам, много неща са и на главата.

Този Зайо Байо сега се разрових повече се ползва повече за чесане на самите венци, когато избиват зъбките. Когато бебчето вече има зъбки, трябва да се ползва четка.

Последна редакция: пн, 23 окт 2006, 00:01 от R i n a

# 73
Ооо, Цачи, бравос че ти остава време да драснеш по нещо макар и по-рядко. Определено липсата ти се усеща, ама знам как е като бачкаш. Аз добре че от офиса имам време да се включа иначе от къщи незнам как. Благодарско за споделеното. Определено напрягане вече няма, само в едната лекичко ( и то само на пипане) затова си и цедя по малко, но до края на другата седмица се надявам да спра окончателно. Ама верно ще кажеш ме е страх да спрах, като удавник за сламка съм Mr. Green.

Шушка, ако не съм казала преди да си кажа, много ти харесвам момъка, пу пу.

Хайде от мен лека и май до сряда Hug.

Рина, как благородно ти завиждам. От както сестра ми си тръгна самоп това ми е в главата, кога ще си идем и ние? Сега майка ми като дойде, може да поуспокоя топката.

# 74
Уф, по стар навик нахлух в "Очакващи бебета през Януари-Април" preggo ...................

Помните лиии... Cry

Зачетох се и нещо ме изби на носталгия. Влязох в Априлската тема и там мамите си споделят "Бебчо е 68 мм..." МИЛИметра!  Laughing Това сме ние миналата годината! Седяхме тука и пишехме и пишехме, защото имахме много време. И се чудехме момче  stork-boy или момиче  stork-girl , и се вълнувахме и притеснявахме. Simple Smile Много мило ми стана и много ми се плаче... smile3518

Отивам да си хлипам в леглото.  smile3545

Общи условия

Активация на акаунт