АПРИЛчето порасна вече в любопитно мъничко човече

• 8 072
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро и от нас!
Чеситито второ зъбче на Милена!
Ние спахм еспокойно тая нощ, но тая сутрин не можахме да вземем урина. Държах я, държах я и накрая я облякох. Ще пробваме пак утре.
За изправянето ана краченца - педито каза щом иска да я държа. Пък и погледнато реално аз не мога да я спра - не стане ли така както си е наумила са писъци, ревове и чудо! ooooh! Как ще се оправяме с нея не знам....
Момичета, вие сок давате ли? Щото ние напоследък го прескачаме....

# 181
  • София
Добро утро!
Честито на всичките нu празнуващи!

Ей, нещо кекс отдавна не сме папкали  Sad 
А и тая нощ нещо не се наспах като хората и сега душичката ми е изостанала нейде в царството на сънищата. Ще трябва още едно кафенце да си направя  kaffeetrmker_2  Ех, как имам нужда поне по една сутрин в месеца да мога да си поспя до късно и да си получа кафенцето и закуската в леглото... Мечтиииии....  Innocent

Последна редакция: ср, 25 окт 2006, 17:48 от renkata

# 182
Добро утро и от мене.
Днеска съм на гинеколог/абе всеки ден на лекар съм/.
Моят хемоглобин винаги е бил доста нисък, нямам анемия, ное нисък, докторите ми правиха куп изследвания в бубертета и търсиха къде губя желязо.
Утре сме на консултация и ще видим малката как е? Биха ли ви ваксина?

# 183
Снежи,
на теб ли ти бяха казали, урината да не е от колектор - защо обясни, моля те! Thinking
Сок въобще не съм давала на Велина и засега мисля, да прескоча. Naughty

# 184
  • София
Аз се чудя с тоя сок какво да правя - да давам ли вече или още да изчакам? newsm78 Като яде пюре после немога веднага да го накърмя, а вода не иска и така му остава сухо сигурно!

# 185
здравейте и от нас нашият HGB Е 101 педито каза че е нормален
сокче и аз давам рядко повече сме на плодово пюре

# 186
  • 2 етажа над тавана
Снежи , честит 7 месец на малката ти принцеса - много да те радва!  bouquet

Аз соковете ги прескочих по съвет на доки - тъй като ни бяха много силни коликите, ме посъветва да не й давам сокове, тъй като са концентрат и може пак да ни почнат колики.

И ние утре сме на консултация и ще ни бият последната ваксина за хепатита.

# 187
Вени,
това с водата след хранене и аз го мисля...  Thinking Но тя така или иначе вода отказва, затова предпочитам след 30-40 мин напр. - да я накърмя. Но за да започне да пие вода, съм намислила, да й давам вече от чашка, както и да започна да й давам от водичката, в която съм й варила зеленчуците за пюрето, която е без сол, захар и пр. - надявам се, да й е по-интересно и по-вкусно. Rolling Eyes

# 188
  • 2 етажа над тавана
Маги пък страшно ожаднява от тия пюрета, а нищо не съм слагала в тях - нито сол, нито захар newsm78

# 189
Много благодарим за пожеланията  buble !
Енвиа, каза ми педито, че с колектора можело някак си да се стече урината по дупето и да не излязат вярни изследванията.

# 190
Честит седми месец на Екатерина   bouquetДа расте здрава и щастлива и много да радва мама и тати. И да се видим най-после че се забравихме  Laughing.
Васкината ни я сложиха тази седмица. И аз щях да ви питам за сокчетата. Ина не ги харесва никак наскоро пробвах да и дам плюе биберона и не иска. Не мисля да настоявам. Тя беше със колики и не смеех да и давам преди сега ще изчакам и ще пробвам след няколко месеца пак.
Момичета как са бебоците ви с обръщането и лазенето. Ина преди се въртеше като пумпал, но откакто седи седнала забрави за тези движения аз я слагам по корем, а те се одупва и се врътва по гръб. Дали трябва да се притеснявам. Педиатърката каза че не е тревожно някои бебета не пълзяли. Има ли и други като нас? Честито второ зъбче и на Милена  Heart Eyes. Лек ден от нас.  Mr. Green

# 191
Момичета, черпя ви за седмия месец на моето диваче!  party023
Пеги, споко и ние не пълзим. За обръщането се въртим навсякъде, нали успяхме и от спалнята да полетим вече веднъж с това въртене  Embarassed

# 192
ЧЕСТИТ ВИ 7МИ МЕСЕЦ

# 193
Снежи-Честитъ ви 7ми месец  bouquet

Онзи ден и аз посетих зъболекаря си newsm78...Ами какво да ви кажа...За 10 месеца имам 10 кариеса #Crazy #Crazy #CrazyНаправо бих рекорда по най-развалени зъби.Само се чуваше :"4-5,6-7...."УЖАСССС

Още си нямаме зъбче ние newsm78,а лигите се точат ли точат
Вчера успях да си спася отрочето от падане от спалнята Shocked

Днес ще въвеждам морков,а след това съм приготвила Амарант](някой да знае дали се запича?)[/b

# 194
  • София

Честити месечковци! Да са ви живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт