Искам съвет - еднократен секс, ще ме потърси ли отново?

• 12 649
  • 254
  •   1
Отговори
# 120
Сега пък излезе, че не сте се запознали в същата нощ, а се знаете от 6 г. Той не е пожелал 6 г. да има нещо общо с теб, а ти очакваш след секса изведнъж да те хареса. И то след секс, който не е бил хубав. А ти дори не помниш какво си говорила или правила и той е бил наясно колко си насвяткана.
Офф не е така.
Знам го да от много години и той ме знае, но само това! Бях малка, сега съм по голяма има разлика. Дай като видиш някой и да се почне веднага да става нещо. Това че го знам отдавна и той мене, не означава нищо. Случи се след толкова време. То човек веднъж да пийне повече и вече излезнах пияница. Какво те пият и се написват, защото се забавлявахме и аз да седя и да гледам.
Приключвам с тази тема че излезнах не знам каква си и аз виновна изцяло.

# 121
Подркепям съвета авторката да му пише, ама да внимава че виж какво става, от учтивост някой вече се оженил 🤣Да го сръчка онзи срамежливия, че й дължи поне едно фрапе.

Само с ръце ли, без език 🙄😏🤗
Ами явно са седяли на една ръка разстояние ¯\_(ツ)_/¯

Само не мога да разбера защо авторката пише по 3 пъти на пост колко е срамежлива. Да не би да е модерно сега?
Не че е "модерно", просто така се получава когато първо се научиш да комуникираш с емотикони, после излизаш навън и се чудиш как се произнася "Heartbeat" че да обясниш на 🤠 срещу теб колко го 😍

Майтапа настрана ама едната ми баба едно време точно от учтивост и срам се е омъжила за дядо. 😂 Не се шегувам.

# 122
  • София
Сега пък излезе, че не сте се запознали в същата нощ, а се знаете от 6 г. Той не е пожелал 6 г. да има нещо общо с теб, а ти очакваш след секса изведнъж да те хареса. И то след секс, който не е бил хубав. А ти дори не помниш какво си говорила или правила и той е бил наясно колко си насвяткана.
Офф не е така.
Знам го да от много години и той ме знае, но само това! Бях малка, сега съм по голяма има разлика. Дай като видиш някой и да се почне веднага да става нещо. Това че го знам отдавна и той мене, не означава нищо. Случи се след толкова време. То човек веднъж да пийне повече и вече излезнах пияница. Какво те пият и се написват, защото се забавлявахме и аз да седя и да гледам.
То при вас така е станало.

Виж сега знаем се, не е познаваме се.
Той може да е супер готин човек, но да няма никакво специално отношение към теб.
Аз от целия разказ разбирам, че ако не беше легнала в леглото до него секс нямаше да има.
Той нито те е ухажвал, нито те е свалял, нито ти е показал специално отношение.
Не съм съгласна с мненията, че ако е свестен ще ти пише поне да те пита как си. За него каквото било - било, ако ти беше писал щеше да ти даде още повече поводи за илюзии.
Напълно съм съгласна с мнението на TeoYo. Стига сте се влачили пред тези мъже, няма нищо лошо в секса за една вечер, ама не си проси нищо повече след това. Дори да го потърсиш и да се видите ще е защото няма нищо по-интересно за него в момента на разположение, не защото иска да е точно с теб. И като се почне, той не ме търси защото е срамежлив, защото чака аз да го потърся - не, не те търси, защото не иска да те търси

# 123
Мисля да го махна от фейсбук.
Защото наистина станах смешна с това.

# 124
Офф не е така.
То при вас така е станало.

Виж сега знаем се, не е познаваме се.
Той може да е супер готин човек, но да няма никакво специално отношение към теб.
Аз от целия разказ разбирам, че ако не беше легнала в леглото до него секс нямаше да има.
Той нито те е ухажвал, нито те е свалял, нито ти е показал специално отношение.
Не съм съгласна с мненията, че ако е свестен ще ти пише поне да те пита как си. За него каквото било - било, ако ти беше писал щеше да ти даде още повече поводи за илюзии.
Напълно съм съгласна с мнението на TeoYo. Стига сте се влачили пред тези мъже, няма нищо лошо в секса за една вечер, ама не си проси нищо повече след това. Дори да го потърсиш и да се видите ще е защото няма нищо по-интересно за него в момента на разположение, не защото иска да е точно с теб. И като се почне, той не ме търси защото е срамежлив, защото чака аз да го потърся - не, не те търси, защото не иска да те търси
Между другото се замислих, че аз от малка съм Мара Подробната. И винаги като съм започвала отношения подробно съм си обяснявала с каква идея влизам в тях. Но имах една приятелка, която така след еднократен секс преди 5-6 години, беше с впечатление, че нещо следва по подразбиране и искрено беше изненадана и притеснена, че момчето не я търси. Head Band
П.С. Не си смешна, случват се и такива неща. Просто подбирай по-внимателно и бъди наясно какво очакваш. Та уведомявай и отсрещната страна, де. Simple Smile

# 125
Е, и аз се знам от дълго време с чичото, където всяка сутрин стои на Семинарията и проси пари. Но не бих си и помисляла да стоплим отношенията между чаршафите, защото се знаем отдавна Smile
А той всеки ден ми казва че ме обича, праща ми въздушни целувки, интересува се как върви животаа ми Grin

Авторке, казаха ти го и други, ама ще го кажа и аз. Гледай мъжа как се държи с теб, дали го е грижа за теб, прави ли някакви дребни неща за теб. Това че се знаете от Великден на лето господне 2016 -то и че другите казват, че е свестен тип, не може да го взимаш за чиста монета. Сама си прави преценка за околните, не по думите на други хора, пък били те и най-големите ти френдове.

Допълвам се
Мисля да го махна от фейсбук.
Защото наистина станах смешна с това.
Какво целиш с това? Да те пита защо си ги изтрила? Да му е гадно?
Ще ти донесе ли някакво удовлетворение?

# 126
  • Обран бостан ;)

Aaaa, не, не, не. Еманципация, туй, онуй. За какво са се трепали боркините за женски права, а ?
Тук, мине се не мине някоя потребителка се изкаже, че жените вече са силния пол. Лъжат ли ?

Ако е така, нека да го покани на вечеря, да му предложи брак, а той да и каже "Ама ти още живееш с вашите. Не мога да се обвържа с жена, която не може да издържа семейство. "

Да видите лесно ли ни е Wink   

п.п. Абе, да попитам. Чаршафа после не приличаше ли на японско знаме ?

# 127
Що трябва да прави анализ на изтриване от ФБ? Мен хора, които по някакъв начин ми създават негативен вайб също ги трия.
Съшо такива, с които не общувам и не намирам за нужно да държа в кръга си. Практичност, не удовлетворение.

Al, днес не си във форма, не ти се получи нито една шега. От жегите ли, от какво ли?

# 128
Нищо няма да правя, да го махна и така на татък , продължавам на пред и забравям за случилото се.
Просто няма на кого да споделя за случилото се, никога не съм споделяла за подобни и не само преживявания,  затова реших тука да споделя. Благодаря все пак за мненията на всички, някои бяха полезни и ми отвориха очите.

# 129
Е, чак толкова срамежлива ли бе, Бънди .. до 21?
Въпреки, че на мен ми "звучи" ппц като на 15, там някъде.

# 130
А така. Животът продължава. Тепърва ще срещаш много мъже, бъди внимателна, уважавай себе си и се забавлявай много.

# 131
.

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 13:35 от sisi1010

# 132
TeoYo, не трябва да прави анализи. Аз питам от мое си любопитство. Авторката ако не иска, да не прави. Ако не я интересуват въпросите ми или не желае да им отговаря, е свободна да ги подмине. Важи за всички.
Това без да се заяждам. Да си кажа, че писането не е като общуването на живо Simple Smile

# 133
  • Варна
Абе момиче, спри да повтаряш това със самочувствието, не сме малоумни, запомнихме! Нямаш самочувствие, апък се престрашаваш да качиш своя снимка тук и то без никой да те е молил. Сега сигурно очакваш да ти начешем егото като ти кажем колко си хубава и че лесно ще си намериш друг... Ами така е, но няма нужда. Търси си комплименти от момчетата, не от нас. Пращай снимки на тях, пишете си, закачайте се, флиртувайте, не се чукайте след 10 минути "а - у".
Също стига вече мрънка, че сме те изкарали пиянде. Няма такова нещо. Алкохолът е супер, когато е качествен и в умерени количества. Няма нищо лошо в това да пиеш. Само че като усетиш, че вече ти става едно такова леко, трябва да спреш. За да не се стига до ситуации, в които не помниш кой какво казал или направил.

# 134
Има един филм "Той не си пада по теб".Препоръчвам го на всички необвързани .

Общи условия

Активация на акаунт