Отговори
# 210
Хахах, Лори и аз тази сутрин го четох това. Кефи ме този потребител:)))

какво общо има цинизма с доброто възпитание
Едното не изключва другото.

# 211
Добро утро, гуглета.

Нищо нищо не изключва. Нито доброто възпитание цинизъм, нито нахалство. Ако ги владее някой всичките и знае как и къде, кога да ги ползва - евала.

# 212
Циничния индивид има интелект и възпитание. В противен случай е вулгарност.

# 213
Цинизмът може да включва и вулгарност. Както обичам да казвам, циниците са разочаровани от живота хумористи. Цинизъм може да има при по-интелигентни хора, тъпакът и да иска, не може да е циничен, а е просто простак. Цинизмът е вид отиграване на реалността. Всеки от нас си има собствена реалност.

Феникс, защо така витевато? Кой и къде те наведе на тия мисли за циници и възпитания в петък?

# 214
  • Варна
Бази, мирисах днес лилавия Ланвин в Лили, но не е точно моят. Мирисах и Бушеронката на Лори, но и той не е моят. Лагерфелд го нямаше наличен да видя как е.

# 215
Цинизма не е вулгарност и точно за това за него се изисква интелект и не само. Иронизирането също може да е цинично бе никаква доза хумор. Реалността няма как да се отиграва,тя се живее.Отиграва се топка.Живота обаче не е игра и тези които си мислят,че е така в един момент се сблъскват с реалността. Цинизма не е и защитен механизъм за разлика от вулгарността на моменти. По-скоро е начин на изразяване.Но не на всеки му се отдава да е циничен.За да си циничен без да си вулгарен се изисква и стил.
Колкото до реалността, то тя е една, но всеки я възприема по различен начин. До колко грешно се възприема се вижда от това какви са последствията.

# 216
Лагерфелдът ще ти хареса сигурно. Той е нежен, мек, чистичък флорал с франджипани и магнолия, но на мен ми мирише на божур рано сутрин, когато се усеща н алеко хладно, преди слънцето да е ожарило. Най-близо е сякаш до Бушрона, който харесваш. Аз го имам, но не го нося, ако искаш мога да ти пратя проба. Държа го заради флакона и дизайна, че ми харесват. Smiley
Скрит текст:

Ланвинът е много лек и неусетен за мен, липсва му характер за моя вкус. Иначе е доста харесван и коректен. Бушроните като цяло не са моите, само червеният с пачулито и малините ползвам, че мра за хубава малина в парфюм. Но мисля, че би ти бил натрапчив и дразнещ на теб. Simple Smile
https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Quatre-En-Rouge-53799.html

Реалността не е една, а такава каквато ние я възприемаме. Всички отработват по различен начин. Иначе бихме изперкали всичките. Петък е, не ми се филососфтсва.

# 217
  • Варна
Ще проверя утре и в ДМ, че ми е на път. Ако и там го няма, най-бесрамно ще си поискам проба.

Ланвинът ми беше една идея по-сладък отколкото предпочитам.

# 218
От мъжките аромати на Лагерфелд не съм впечатлен от трайността им. Дано при дамските да е по-добра ситуацията.

# 219
.... Петък е, не ми се филососфтсва.
Ставаме две.
=====

# 220
Не е, Лан. Но са приятни. Simple Smile И можеш да фъскаш за тази цена по-честичко.

# 221
Хайче, това дали няма да ти хареса?

По-рокерско ми се вижда.

# 222
  • София
Ръша ми е самоубийство в бутилка.
Никаква любовна алегория нямам за него.

Добър ден, добър ден.

# 223
  • Варна
От три дни тук ни плаши, че ще вали, но така и не капна. Днес обаче навън светлината е направо зловеща. Имам лошото усещане, че когато най-после завали, ще ни съсипе. Дано не е така.

# 224
Вън направо си е като затишие пред буря ! Като погледнеш от вътре навън въздуха изглежда бледо жълт, все едно гледаш през някакъв цветен филтър. Вятъра се усилва и гледам, че барометъра е паднал сериозно. Усеща се един хлад. Дано да повали както трябва и да разхлади, че с тези жеги ....

Общи условия

Активация на акаунт