Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 3

• 58 628
  • 814
  •   1
Отговори
# 510
И аз съм сложила в любими няколко на марката, включително и това, ноо....таквиз пари....

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 08:42 от Lemy

# 511
Тихо ,тихо 😂😂😂.За пари не говорим ,само за якета .Леми,ще дебнем Намалението,хич не ми се дават и на мен.Като  се знам каква съм парлапанка.

# 512
  • София
Говори ми влюбила съм се в зимно яке на същата марка и пак го изпуснах.... Продават се като топъл хляб.

# 513
Тъй ли?Да не чакам викаш намаления.Не съм я чувала и виждала,искам да разбера колко е дебело.Не искам много дебело яке,имам едно дето съм го обличала три пъти за седем години ,само.ми заема място .Обаче на това яката и изобщо целия космак ми хареса много,а по принцип винаги ми се е струвало кифленско всичко с такива козини.Колебая се и дали това ,че е светло покрай лицето ще ми стои добре,понеже съм светла и руса 🤔

# 514
Хора, като топъл хляб вървят и скъпите дрехи, които аз съм си определила, че са ми скъпи и ги чакам на намаление. Бях сложила едни жълти и червени суитчъри в любими за младежа на Tommy Hilfiger, Napapijri, The North Face, Calvin Klein и някакви тениски и всичко е изчерпано, пък аз се канех да ги наблюдавам, като пуснат код да ги отстрелям, ама не би. Всичко живо явно ще носи жълто и червено Simple Smile тъй че ако сте си харесали якетата поръчвайте, да не останете без тях

# 515
Червеното е тренд тази есен и зима .Все повече се замислям и ако имам късмет да има моя номер като се прибера в края на месеца ,го поръчвам.Но съм.харесала и една чанта за 160 лв в Обувкибг,явно ще се лиша от нея поне на тоя етап.

# 516
Ясно! Ние сме набелязали патешко жълто и червено, явно ще сме в тренда, ако хванем код, че на редовна цена ще са само в желани... Гъдел ми е да ги отсрелвам на намаление.

Ти пък, може чантата да я намалят, не се отказвай отсега още Simple Smile

Аз забелязвам, че покрай Абаут ю доста други започнаха да правят безплатна доставка независимо от цената на поръчката, което е добре за нас купувачите Simple Smile

# 517
Може би е заради кризата и малкото поръчки ..

# 518
Бобчи, ей това бяха намалили едва с 15%, ако не се лъжа, и свърши. Всичко е на късмет, и колко си си навила да дадеш 😎
Аз едва ли ще взема нещо при такива цени и малки намаления.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 17:33 от Lemy

# 519
  • София
Тъй ли?Да не чакам викаш намаления.Не съм я чувала и виждала,искам да разбера колко е дебело.Не искам много дебело яке,имам едно дето съм го обличала три пъти за седем години ,само.ми заема място .Обаче на това яката и изобщо целия космак ми хареса много,а по принцип винаги ми се е струвало кифленско всичко с такива козини.Колебая се и дали това ,че е светло покрай лицето ще ми стои добре,понеже съм светла и руса 🤔
Ама при моето яката се маха и не е естествен пуха обаче пък вътре изглежда доста топло. Аз да попитам като си взимате зимни якета винаги с един размер по-голям от стандартните дрехи ли е? Аз съм С попринцип обаче силно се съмнявам ако си купя С като сложа една зимна блуза да се побера в якето.

# 520
  • Пловдив
Аз си купувам точен размер якета, не съм имала проблем и с по-дебели пуловери да ги обличам.

# 521
Политиката за цените им е много интересна - дебна една рокля на Gina Tricot - беше 80лв, после 92лв,а сега вече е 105 😃 очаквам на следващото намаление да е пак 80 лв на промоция

# 522
Някой да има код за намаление?

# 523
  • София
С Naum15 пробвайте

# 524

Не е активен вече Sad

Общи условия

Активация на акаунт