Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 3

• 58 598
  • 814
  •   1
Отговори
# 600
Много ли е тежко якето, дали е удобно някой път да го премериш? 🤔
Една мацка писа в друга тема, че нейна приятелка си е купила къс модел на Навахо и било 4 кг.
Представям си дългото колко ще е 🙄

# 601
Здравейте,
Аз си купих ето този модел на Navahoo, преходно яке. Взех размер L, че уж повече съвпадаше с моите размери като препоръка, но ми е по-свободно, отколкото искам и още се чудя дали да го върна.
Материята казано честно леко ме разочарова. Не е нещо особено, имайки предвид и парите, които струваше.

# 602
  • София
Много ли е тежко якето, дали е удобно някой път да го премериш? 🤔
Една мацка писа в друга тема, че нейна приятелка си е купила къс модел на Навахо и било 4 кг.
Представям си дългото колко ще е 🙄
Изобщо не е тежко това яке пък аз съм 40 кила напикана както се казва 😁 Специално този модел не е за други модели не знам.

# 603
Не е за мен такова дебело. Аз ходя по къс ръкав или тениска с дълъг ръкав под моите якета.А нямам кой знае колко дебели,даже са ми леки якетата .Пуловери имам,не ги нося,бодита също.Дънки,кецове ,тениска и едно по-дебело яке и едно дебело палто имам.Всичко друго ми е тип "преходно".

# 604
  • София
Определено не е за теб тогава поне така си мисля де... Това си има стабилна подплата и качулката му също.

# 605
Здравейте, аз съм се влюбила в това яке на Navahoo. Някой дали може да ми даде код за -20% Малко ми идва в повече 250лв в този момент

# 606
  • София
Знаете ли колко време важи кода за рожденик? Не видях никъде срок. И интересно, че са изпратили код за 20% в приложението и за 15% на имейл. Ясно е, че в една поръчка няма да стане, но дали могат да се използват и двата?

# 607
  • София
Моят съвет е да пробваш и ще разбереш.

# 608
# 609
  • Варна
Докато говорим за якета да се похваля днес какво дойде.Много си го харесах  да преходно е,но и аз такова исках още повече цената му беше супер един път беше в промоцията на якета+ го хвана кода 15% та значи се спря н 139 лв.

# 610
  • София
Ти хубаво си снимала екрана! На мен ми звънна телефона, не го снимах, приложението се затвори и вече не мога да намеря кода. Sad 

Благодаря за информацията! Ще знам за догодина. Joy

# 611
Таня, това ми е имейла.
Защо не им звъннеш да ги попиташ последно колко ти е намалението 🤔

# 612
  • София
Таня, това ми е имейла.
Защо не им звъннеш да ги попиташ последно колко ти е намалението 🤔
В имейла е 15%. Виждам го. А в приложението беше 20%. Сигурна съм. Все си мислех, че стои някъде в профила, но всичко възможно отворих и го няма.

Здраве да е! И без това едва ли щях да го ползвам.

# 613
  • София
Аз пък нямам нищо на мейла от тях от няколко месеца, а не е като да не поръчваме...

# 614
А мен ме заливат с реклами за нови стоки по мейла. Нищо не ми се пазарува в момента.

Общи условия

Активация на акаунт