Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 3

• 58 604
  • 814
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Така си преценила така си направила Simple Smile Я дай да ги видим. Предполагам ще ги връщаш?

# 586
Малко по-късно ще кача снимка. Иначе имам доста качествени техни продукти, които нося вече с години. Затова очаквах повече.

# 587
Зузи,дрехите им са ок.Но чанти и обувки ,не .Поне по мое мнение де.

# 588
Имам боти на Guess от естествена кожа. Тази зима май ще им е трета - не са мръднали. С дебел ток са и са ми супер удобни, не ми се изморяват краката въобще и изкарвам по цял ден с тях. Аз по-скоро мисля, че има както сполучливи неща, така и несполучливи.
Сега се разрових за моите боти - купила съм ги 2018та за към 200 лв от сайта на Guess. Ето ги:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 09:56 от Seti Beti

# 589
Малко снимки на ботите:
Скрит текст:

Кутията е ясна каква е. Няма да я снимам. Ако някой настоява ще я кача и нея.

# 590
Всъщност, на мен не ми се струва да са чак толкова зле колкото ги описа. Joy
Но пък ти ще си ги носиш, ще си решиш. Simple Smile

# 591
  • София
Според мен са си супер ботите.

# 592
На мен кожата ми харесва, ама тези детайли много ми вадят очите.
Сега да кажа опита с чанта от абаутЮ, пак guess. Бях я прибрала за зимния сезон, че е черна. Сега я отварям:

Скрит текст:
Изобщо не ми върви 😭😭😭

# 593

Поръчах тези боти. С кода за РД излязоха доста изгодни. Имам кожени обувки тип маратонки от КК за няма и 100лв от Фешъндейс и съм очарована от качеството. Дано и тези ми харесат за предстоящия преходен сезон, пък и ми предстои пътуване през ноември, където се надявам да ми свършат работа.

# 594
Зузи,много са зле даже .Ако са за 50 лв иди ела,ама за 300......

# 595
Зузи, ти ще ги носиш и гледаш, парите са си твои, прецени си, имаш достатъчно време да помислиш.
Мен нали така ме дразнеше една блуза, че не е като за тия пари, но с компромис я носех. Е, протърка се на второто обличане,  излезе си, че е имало защо да ме дразни : )) С чиста съвест направих рекламация.
Пък за 300лв. съвсем не бих правила компромис.

# 596
Здравейте, търся си активен код за отстъпка на поръчка над 100лв. Дали сте попадали на някой?

# 597
  • София
Да дам отзив за якетата с марка Navahoo. Днес дойде моето, но както и предполагах не съм С-ка! Якето е доста дебело и мисля, че ще е идеално за зимата. Сега ще дебна М-ката. Някой код има ли и от кога почваха инфлуенсърите с кодовете?

# 598
Веднага си задавам въпросите😁.Ти зиморничава ли си?Как се обличаш зимата навън?Кое е якето?

# 599
  • София
Да, зиморничава съм. Зимата навън съм с клин задължително под дънките и пуловер (като отдолу имам потник понякога). Последната година преоткрих едни чорапи в Декатлон дето се водят за някакви преходи и доста ми топлят на краката. Якето е ето това:

Общи условия

Активация на акаунт