Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 3

• 58 555
  • 814
  •   2
Отговори
# 690
  • Пловдив
Хм..аз па от тоя Страдивариус и Бершка нищо нямам...като вляза и все за тийнове и слаботелесни виждам дрехи и айде на вън Simple Smile

# 691
  • Сливен
На Грууп как са размерите на дънките,на Манго,лидълски съм н.38?

# 692
Лидълските са уголемени според мен.Важно е и какъв материал са,аз ако си взинам с повече еластан са с номер надолу,ако са памук взимам точни.

# 693
Леми, може ли сайта на Кроп? Simple Smile

# 694
  • Sofia
Леми, може ли сайта на Кроп? Simple Smile

Лесно се намира: https://www.cropp.com/bg/bg/
Няма ли други теми за тези сайтове? Влизам да видя има ли нещо интересно в новото намаление в aboutyou.

# 695
Ами, сподели ти нещо интересно от новото намаление?
Така или иначе, темата не е много активна.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 15:48 от Lemy

# 696
NBM, ако бях го открила нямаше да го поискам..
Голям проблем!

# 697
NBM, ако бях го открила нямаше да го поискам..
Голям проблем!
Много е сложно да напишеш в Google Cropp и първият резултат е точно сайта на Cropp. Laughing Чудя се как ли си търсила, щом не си го открила?
Скрит текст:
Дори на български, пак е на първо място.
Скрит текст:

# 698
тези дънки Only как са като качество? С какво може да се сравнят горе долу и като размери стандартни ли са?

# 699
Чревоугоднико, благодаря за вниманието!

# 700
Здравейте, до сега не съм поръчвала от AbautYou и не зная имат ли намаление за първа поръчка, кодове за намаление. Харесах артикул, но е ненамален, а цената му е доста висока и предпочитам да е с каквото и да е намаление все пак.

# 701
  • Варна
Здравейте, до сега не съм поръчвала от AbautYou и не зная имат ли намаление за първа поръчка, кодове за намаление. Харесах артикул, но е ненамален, а цената му е доста висока и предпочитам да е с каквото и да е намаление все пак.
Виж на стр.45, пост 669
Очакват се кодове за намаление.
Обикновенно е 15% и важи за сума над 100 лв.

# 702
  • София
Виж тук - https://www.bg-mamma.com/?topic=1336018.735 - втория коментар

# 703
тези дънки Only как са като качество? С какво може да се сравнят горе долу и като размери стандартни ли са?
Аз си поръчах преди дни дънки от only, имам и други дрехи от тая марка и съм доволна от качеството.

# 704
Преди малко гледах стори на Валери Йорданова в Инстаграм. Каза че ще пусне код на 14.10. Обикновено всички инфлуенсъри пускат кодове по едно и също време

Общи условия

Активация на акаунт