Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 3

• 58 523
  • 814
  •   1
Отговори
# 765
Щом куриерските фирми имат пробни,защо да не пробват хората.Аз не купувам офлайн,не ползвам пробни.Вкъщи меря и умувам,но аз съм такава .Иначе за обувки бих пробвала,Пунто ,Спорт вижън имат преглед и тест .

# 766
  • София
Някой знае ли дали могат да се поръчат два съседни размера от нещо, в случая тънко пролетно/лятно/есенно късо якенце.
Тъй като е връхна дреха още в офиса на куриерската фирма мога да разбера кое да взема. Тоест едното още на момента да го върна, а другото да го платя и взема.
Няма как да стане. Фактурата е с цялата сума и трябва да се плати цялата. Иначе не можеш да си вземеш пакета.

# 767
  • Sofia
Явно са различни офисите, нашият няма пробна, а навън винаги има опашка от чакащи, независимо от дъжд, студ и т.н

# 768
  • София
Код TEA15 при минимална покупка от 100лв.

# 769
Направете две отделни поръчки.
Щом има преглед, може би само на око ще добиете представа кой размер би ви паснал.
Така ще платите само едната пратка, а другата ще използвате само прегледа и ще върнете без да плащате стойността.

# 770
  • Варна
Явно са различни офисите, нашият няма пробна, а навън винаги има опашка от чакащи, независимо от дъжд, студ и т.н
Не, няма пробна.
Просто пространството пред касите е много голямо, а до стената има сложени много столове... И поне за връхна дреха и обувки не виждам проблем.
За панталони е абсурд да се мери.

# 771
Отделните поръчки за един и същи ден, ги обединяват в една.

# 772
  • Варна
Отделните поръчки за един и същи ден, ги обединяват в една.
Абсолютно освен,ако не са през 2 акаунта.

# 773
Не мисля че е особено сложно, могат да са от различни акаунти, могат да са в различни дни.
Естествено е занимавка, но ако на някой не му се губи време във връщане и попълване на банкови сметки, има начин.

# 774
Какъв е начина, при положение, че не може да се пробва, поне официално?

# 775
Код NADYA15 за поръчки над 100лв.Валиден е само до края на деня!

# 776
  • Варна
Обувките, ботите на scotch and soda и Tamaris отговарят ли си на номерата?

# 777
  • Някъде по Дунава
Обувките, ботите на scotch and soda и Tamaris отговарят ли си на номерата?
Тамарис отговарят. Имам два чифта сникърси, различни като модел номер 40. Пробвах и едни лоуфъри, станаха ми, но не ми харесаха, пак бяха 4о номер.

# 778
На Tamaris отговарят, за др марка не знам.

# 779
На scotch&soda също си отговарят.

Общи условия

Активация на акаунт