Сега сме дундички красиви, през НОЕМВРИ с бебетата- още по- щастливи!

• 12 712
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
   Ама какви са тия лампи и йони аз за 1-ви път чувам,я ДА РАЗЯСНИТЕ ИЛИ УТРЕ ЕДНА ЛЕКЦИЙКА ДА ИЗНЕСЕТЕ!
   Мерилин, както казах мила-стаята ти е разкошн ,а ми е в любимите цветове!!!!
Григ моя матрак е обикновен-от много мислене взех дунапренен ,а по натам ще му вземем друг на бебо той само да расте и хубавеее,че я колко мацки ще се появят само( Мерилин тъй както хвърлих око на стаичката ,ще хвърля и на момата да знаеш) newsm47
  На мамата с рожденника-да ти е мнооого послушен татко nbirthday
 А НА ВСИЧКИ МАМИ ЗА УТРЕ: СРЕЩИЧКА ГОРЕЩИЧКА ПРИ ФОНТАНЧЕТО(не съм ги забравила аз онези питчици още ми се въртят в главичката smile3517 а по тоя повод вчера мъж ми ме заведе на един много красив манастир над Банкя с мнооого голяма поляна за пикник,ама май да не вдигам тая тема за срещичка ,че много сложно става пренасянето на нас и нашите очарователни тумбаци до там-их как ме е яд rotfImao

# 106
БИОХИМИЧНИЯ СКРИЙНИНГ се прави по в началото(ако не дай си боже има някакво увреждане на плода да се регистрира и ако майката реши да го махне)-препоръчват го на жение над 35 години-аз лично не го правих

п.с.КЛЮКИ, българскoто "ж" е латинското "v" , а не "g",а пък "в" е "w" a не "v"-))))))))))))PPP

# 107
  • София
  Grig, ти от толкова работа да не си родила? Къде ти е коремът? Или от моткане си заслабнала здраво? Лелееееее, как искам да съм толкова квадратна колкото теб  ooooh!! Честно, събра ми очите с тая фигура  Peace!
Ей, смешно ви е на вас, ама знаете ли как се притеснявам като ми кажат : "Ми дека го държиш т'ва бебе?! Сигурно е много мънинко...." А то не е малко- 2200 сме за сега и май съвсем в норма newsm78 Заради подобни подмятания взех да сънувам простотии че бебката ми е малка като кукла... Коремчето ми наистина е доста компактно, но то е заради широкия таз. Ама ,като видя някоя мама по улицата с огромна тумба и тайничко завиждам Embarassed
А, иначе за килограмите- вече всичко се регулира +15 съм, което за моя ръст си е ок.... Явно освинчването от първите месеци се компенсира в последните.
Много красиви стаи сте подредили за бебоците !!!!  bouquet Поздрави на сички Heart Eyes

# 108
Включвам се отново днес - този път като гордо щъркелче - мама Dil /Диляна/ току що е родила бебе Гошко във ВИП-а на АГ Варна, нормално раждане. Малкия сладкиш тежи 3,400 кг. и е висок 50 см.
Диляна е много щастлива, макар че нямаше много сили да говори.
Да и е жив и здрав, много послушен, да бъде голяма радост на мама, тати и двамата батковци!!!

# 109
  Ох как забравих-Григ мила ти направо ме смаяяяяяя-завиииист

# 110
Еха - колко хубаво - ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ГОШКО НА ДИЛ!!!  Да расте щастливо и обичано дете!

# 111
Честито бебе още едно Simple Smile !!!

# 112
Честит ни Гого ! Да расте здрав и хубав за радост на мама и тати!

# 113
Да е жив и здрав Гошко на мама Диляна! Да расте умен и силен и да разбива с лекота женските сърца! На мама - бързо възстановяване, а на тати и двамата батковци - щур купон! smile3501  smile3525  smile3525 smile3525

# 114
и аз съм щъркелчеееее,мама АНТОШКА СИ ИМА МОМАААААА-3400ГР.
   -по късно ще имам подробности сега само това гласеше смс-са!
   ДИЛ -БРАВО МИЛА ДА ТИ Е ЗДРАВО БЕБЧЕТООООООО newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
ЕХ ,ЧЕР КЕЕЕЕФ ЗНАЕХ СИ АЗ ,ЧЕ СЛЪНЧИЦЕТО НЕ ГРЕЕ НАПРАЗНООООО

# 115
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МОМАТА НА АНТОШКА!!!
Момичета, днес не можем да смогнем с поздравленията май Wink.

# 116
   Честито на мама Dil четвъртия мъж в семейството    bouquet! Да и е жив и здрав и след години всичките и мъже на ръце да я носят   bouquet! Малкият Гошко да папка и да спинка по много, а мама бързо да се възстанови  Hug!
  Григ, за 34 седмица и аз си мисля че е добре момата  Peace! Хич не и се притеснявай!
  За прането забравих да кажа! Аз на баткото още му пера дрехите отделно! Просто аз често завъждам гъбички от антибиотиците! Вярно, че от 3 години не съм имала такива екстри, но пък ми откриха стафилококи, незнайно от къде / предполагам, че пробата ми е била замърсена, защото тоя стафилокок живее само в носа /, та по тази причина пера дрехите му отделно! Не искам да го разболея от нещо  Tired!
  Хайде, честито и на мама Антошка    bouquet! Да и е жива и здрава голямата госпожица, да порасте умна и красива и много , много щастлива   bouquet!
   Момичета, какво става? Тъкмо да си публикувам мнението и хоп - още едно бебче  Mr. Green!

# 117
ОЩЕ ЕДНО ЧЕСТИТОООООО !!!!!!

# 118
  • Ботевград
Хайде, заваля дъжд от бебчета!~  baby_neutral
ЧЕСТИТО НА МАМА ГРИГ И НА МАМА АНТОШКА!
Да са им живи и здрави бебчетата, да са много послушни и мнооооооооооооого радост да им донесат!
 Hug

# 119
Хайде, заваля дъжд от бебчета!~  baby_neutral
ЧЕСТИТО НА МАМА ГРИГ....
 Hug

Мама Григ ще очаква включване по-нататък Wink.

Общи условия

Активация на акаунт