Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 2 тема

• 33 773
  • 779
  •   1
Отговори
# 75
Хубава материя е ризата, но не е кой знае какво, дебела материя, не еластична. Става и за Яке.

# 76
Хубава материя е ризата, но не е кой знае какво, дебела материя, не еластична. Става и за Яке.
Благодаря. Аз точно се надявах да си я използвам като връхна дреха повече, закопчана не ми допада толкова.

# 77
Не харесвам дрехите им. В миналото опитвах, но накрая или ги връщах или ги продавах, защото не ги носих. Няма класа, въпреки че кръщават моделите с гръмки имена. Материите не ми допадат. Все нещо не е наред - я дължина на крачол, я тип закопчаване на панталон, провиснали деколтета, оголени пуловери, когато трябва да ти е топло. Твърде къси или чалга якета. Харесах само една дънкова пола с връзчица отпред и така и не се появи отново. Не бих платила толкова за тази марка. Не предлагат и нормални бейсик модели.

Харесва ми само едно - опаковането, аромата с който идват дрехите и милото отношение по телефон.

# 78
Знаете ли дали и кога ще има намаление? Писах им по месинджър и инстаграм, но ми отговориха да им позвъня (което исках да избегна).

# 79
Знаете ли дали и кога ще има намаление? Писах им по месинджър и инстаграм, но ми отговориха да им позвъня (което исках да избегна).

Точно това се чудя и аз.

# 80
Получих роклята с аква принт по тялото, умалена е леко, ни иначе е добра като материя.

# 81
На 31 е било миналата година. Предполагам тогава ще е.
И аз я получих, този път е много умалена като размер. Ще си я получат обратно.

# 82
Утре от 21.00 часа започва 30% намаление. Обявено е в Инстаграма на Alessa.

# 83
Обявиха и във Фейсбук.  Не става ясно кои дрехи ще бъдат намалени. Очакваме!

# 84
Миналото намаление беше изключение и се знаеха. Дано сега не ги пуснат предварително.

# 85
Да видим заслужава ли си шопинга тази вечер !

# 86
Явно на стари модели с няколко броя.

# 87
Нека да видим.. ще се чувствам като черен вторник. Миналите години как са били намаленията, на какви артикули и по колко бройки са имали? Благодаря Ви.

# 88
Показаха намалението. Аз ще си взема някоя тениска. Три дни е.

# 89
Показаха намалението. Аз ще си взема някоя тениска. Три дни е.
Благодаря, сега разгледах. Има интересни попадения.

Общи условия

Активация на акаунт