Частни училища - информативно-дискусионна тема 47

• 42 549
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • в страната на чудесата
Мисля, че се иска при записване

# 616
Училището в Лозен ми се вижда направо непристъпно от гл.т. на транспорта и не го обмислям. Подходът ни към Окоровръстното е през Симеоновско или Черни връх, сигурно трябва да тръгнем в 6, за да избегнем трафика...
От НБУ до там е 22 минути. Децата трябва да са влезли между 7.40 и 7.50.

# 617
Това е супер рано, но и обяснява 20-те минути. Само половин час по-късно и времето за придвижване се удвоява. Поне.
А на мен и 8,30 ми се струва рано. Simple Smile

# 618
  • София
И на мен. А за малкия да не говорим. Joy

# 619
Това е супер рано, но и обяснява 20-те минути. Само половин час по-късно и времето за придвижване се удвоява. Поне.
Едва ли. На 15 септември започнаха от 9. Отне ми същото време. Има един натоварен участък от околовръстното, след него е песен.
Колко започват другите училища? Не е ли по същото време?

# 620
  • София
В СС започват в 8:40.

# 621
И в колко свършват?

# 622
  • София
В 16:45.

# 623
Нашите, международната програма свършват в 14.45. Двуезичните свършват в 16. 30 ( мисля).
За мен е по-удобно така, защото след училище имаме време за тренировки и уроци

# 624
  • в страната на чудесата
Кой клас е до 16.45?

# 625
  • София
В "Света София" ли? Всички едновременно приключват, с минути разлика.

# 626
  • София
Здравейте, търся отзиви за кандидатстването в ОТ за ПУК и 1 клас. Кога и как се провежда събеседването с децата? Какво включва като знания на 5, 6 годишно дете?

# 627
  • София
Няма ПУК в ОТ, само 1 клас. Около февруари са отворените врати, силно ги препоръчвам, показват и обясняват добре как работят. След това желаещите за бъдещи първолаци се записват за пробен ден. На пробния ден идват в училище в някой 1 клас, по някое време с учителка отделно сядат да работят, така правят диагностиката.
Реално, в ОТ няма приемен изпит, записват си се желаещите деца.

# 628
Детето си счупи дясна  ръка вчера ☹️. Мина операция днес. Казаха ще, че е в гипс - месец, после рехабилитация не знам колкло време. Най- вероятно няма да е на училище до коледа..... Първи клас е в ОТ. Тъкмо са започнали с писането, а и като цяло само това правят в 1 клас ...... Има ли някой опит с подобна ситуация независимо от училището ? Как се справихте и с материала и други последици?

# 629
  • София
Аз имам един въпрос по отношение на Питагор. Получих ден и час за провеждане на събеседването, ако така мога да се изразя, но маса е фиксиран по следния начин: Час на явяване 15.10 - 15.40. Това времето за което е събеседването ли е? Струва ми се много малко за да се прецени.

Общи условия

Активация на акаунт